![]() |
nie to nie eksperyment, to tradycja :)
to dawno narodzona nowa świecka tradycja :D kilka pobytów w Monachium zmienia człowieka na całe życie ;) |
Cytat:
Też można zapoczątkować nową świecką....:D:D |
Ilość załączników: 1
Przestań :\
a teraz przenosimy się do Bremy :P |
Witam wszystkich:) zycze milej zabawy
|
coś zabawa się nie rozwija...
czy aby wszyscy "online"? :> |
A wpadne tu do Was na chwile...dawno mnie tu niebyło ;)
:piwo: |
Cytat:
|
już po południu....:>
|
no co jest?
nikt dzisiaj nawet mlekiem toastu nie wzniesie??? zdrowie Lechem wznoszę :piwo: :spoko: edit: idę kosić trawnik, a jak przyjdę i wcisnę F5 to ma się tu coś dziać :> edit2: połowa trawnika skoszona, a tu cisza...:| |
Widać ludzie zajęci :P Ja również zresztą jestem zajęty i jedyne co to mogę v-browara wypić ;) :piwo:
|
Cytat:
kolejna przerwa w ogrodnictwie, trawnik skoszony, Lech otrarty, teraz podlewanie z godzinę minimum (łącznie z częścią posypaną korą) - ziemia jest tak wyschnięta, że aż kosiarka kurz wzbija w powietrze. podlewałem ze 3 dni temu :| jednym słowem gardenparty :D |
Cytat:
|
@rycho wszystko wczoraj Wypiłeś, Pijesz potajemnie czy nie Pijesz wcale? :>
oto jest pytanie :idea: |
Cytat:
Właśnie wróciłem ze sklepu. Ponoć jutro będę smutny.:) Tak mi w sąsiednim miasteczku przepowiedziano.:D |
o kurcze... strasznie dawno do sąsiedniego miasteczka nie zaglądałem, aż wstyd...
a ten smutek to z jakiego powodu? no chyba nie przez kaca? to odpada przy niedopuszczaniu metodami staropolskimi, czy też nowoczesną ;) chemią w postaci aspiryny :D |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:21. |