![]() |
|
Witam Panow
|
Cytat:
:piwo: :piwo: |
Cytat:
Mnie się coś wydaje że Rysio za kilka dnie to równo będie na śmietniku wymiatał i plakat z ml;ekiem zamieni na piwo :piwo: |
no tak :D
a do jesieni daleko :spoko: ^_^ Rysiu mam coś dla ciebie, jak Ty tak za tym mlekiem 8 ) http://www.wired.com/news/images/full/billboard_f.jpg |
Cytat:
|
Cytat:
tylko znowu pojawia się problem niedopuszczania || ale tym można się martwić dopiero następnego dnia :> |
Cytat:
"Po pijaku" życie jest wyłącznie piękne i negatywne myślenie nie występuje.:D |
Cytat:
|
dziękuję za informacje.
Jak tam to piszesz bawarki, jeszcze nie piłem, no może w przedszkolu browarki TAK:D :D |
Cytat:
1. dotrzeć do jak największej liczby ludzi dobrego serca - po to tu zawitałem. 2. propagować picie mleka, kakao, kawy zbożowej i bawarki. 3. zachęcać do porannej gimnastyki i pozytywnego myślenia. to na razie tyle, nie mogę zdradzić całego programu wyborczego, albowiem kampania dopiero się zaczyna. pozdrawiam i życzę miłego dnia. |
Cytat:
Jeszcze troche i wszyscy będziemy zaczynać od dzień dobry. Czyli my czegoś, a ty pewnie coś łapniesz od nas - nie mam racji. Po coś w końcu do nas zawitałeś. A w telewizji o tym forum, raczej reklam nie puszczają - no wyjaw swoje plany . |
Cytat:
chciałbym zdementować niesłuszne pomówienia dotyczące mojej osoby. nigdy nie miałem takiego krawata i koszulki a drogę to kiedyś blokował mój rower co w nim się łańcuch skończył. prawdą natomiast jest moje poważne podejście do życia, problemów z nim związanych i dbałość o wszystkich. dzisiaj proponuję zacząć dzień od pozytywnego myślenia: już za pięć dni i trochę będzie sobota. :) |
Prawda jest brutalna - Rysio z Klanu - juz sie nie odezwie 8 )
można iść spokojnie :spie: |
Ilość załączników: 1
Cytat:
To jest prawdziwe oblicze Rysia Cytat:
Zdemaskowany 8 ) |
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:06. |
|