![]() |
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
ja bede jutro od 10 no dzis tez jeszcze sie wrocilam do was:) |
no aż mi głupio to ja tu jakieś ciasteczka za 3zl odgapiłem od @MacGyvera, a ty takie zakupy -ide na miasto się poprawić :)
ps chusteczki dla niemowląt @legion czy my o czymś nie wiemy ;) |
Cytat:
a nie bylo mnie bo musialam zrobic za:)kupy 2 batony 6 lodow apacz 1litrowy zabaiany chrupki owocowe:) pierniki :) i chusteczki dla niemowlat:) zapomnialam o kawusi i tic tac-ach NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUDYYYYYYYYYYYYYYYYYY :piwo: mam problem wlasnie mi strzelilo ramiaczko przy biustonoszku...co mam zrobic... ktos pomoze??? :fiu: |
daje od jakiegos czasu F5 i nic się nie zmienia tylko @malaczarna edytuje ciągle swojego posta
|
Cytat:
legion ty bylbys moim kierowca:) fajnie:) ale pewnie szybko bym zawalu dostala bo we wrocku jak wariaci jezdza:P Cytat:
nie na zana:/ na raclawickich:) a do panow ktorzy o trojkacie mysleli to siostra nie ma 18 lat:) legion a w kim sie zakochales?? |
Cytat:
|
|
i tak długo wytrzymała , pewnie poszła się przebrać i zaraz do nas wróci :)
|
hmm, gdzies nam Anecia zniknęła :ysz:
|
Cytat:
|
a ja jak tu jeszcze trachę poimprezuję, to będę puszki po piwie zbierał na bezrobociu :D
|
Cytat:
|
kurde zaraz i ja kupie te ciasteczka i zasiąde przed monitorem zupełnie jak przed jakimś serialem w telewizji i zaczne nerwowo przegryzać i pić piwo 8 )
|
Cytat:
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:08. |
|