![]() |
wyszaleli sie juz wszyscy z tego co widze pora wziasc sie za picie:piwo:
|
Cytat:
|
nie pij***281;:
1. bo nie mam za co. 2. :hmm:........................... :szczerb: :rotfl: |
Cytat:
2. pieniadze zawsze sie znajda - zamiast tankowac samochod sam zatankuj:spoko: 3. :piwo: zaraz jade do domu jakiegos browarka sie napic |
Cytat:
|
Witam!
Ja dzisiaj jak wroce z treningu to bede sie delektowal napojem winopodobnym AGROPOL :) - dobrze jest czasami wrocic do korzeni :D |
ja si***281; uda***322;em do piwnicy i si***281; okaza***322;o, ***380;e stoj***261; sobie spokojnie r***243;***380;ne wina - w ***347;wi***281;ta co***347; nie by***322;o okazji, ale poszed***322;em do sklepu po 4 D***281;bowe i jest ok ;)
|
Witam!
No byly na poczatek 4 nowe Warki Strong, a pozniej sie okazalo, ze nie ma AGROPOLI i musielismy zaszczepic napoj, ktory sie tak nazywal: Producent: Djess Nazwa: WI***346;NIOWE MOCNE Pojemnosc: 1l Cena: 5,50zl Uwaga: NIGDY nie kupujcie tego badziewia! Hahahaha polewka :) |
Ilość załączników: 1
zdrowko... :D
:piwo: |
to co teraz na winiaki przeszliscie :D hehehe
|
cholewka ja wczoraj wina......potem spacer z psem i podpadłem chyba za niewinność jakiemuś góralowi z budowy (pies - dalmatyniec wbiegł na ich teren).....ale się chłopisko pomylił, bo jak to się mówi ja jestem u siebie :D
kumpel, który jechał samochodem się zatrzymał w celu obadania sprawy i agresja w stosunku do mnie i dalmatyna zmiękła :D |
sie porobilo.
Ja pije juz drugi wieczor http://www.internetwines.com/rws27649.html I musze przyznac ze dobre to cos;) |
Cytat:
|
Cytat:
|
jak ci Francuzi mogą żyć?....:hmm:
przeca po czerwonym winie jest straszny kac (czego właśnie doświadczam) a oni codziennie po kilka flaszek.... |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:58. |