Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   IMPREZKA ON-LINE (tylko powyzej 18 lat) (https://forum.cdrinfo.pl/f5/imprezka-line-tylko-powyzej-18-lat-16106/)

ed hunter 27.04.2006 15:02

Ilość załączników: 1
ja proponuję zacząć od Dr. Oetkera - właśnie sobie zrobiłem budyń Słodka chwila....no k.... mogli napisać że to kisiel na mleku z proszku :klnie: ((

a grudki same miały zniknąć w czasie mieczania. już nie będę mówił co mi to prypomina, ale w pełni solidaryzuję się z listem, który umieściłem TU

Mich@ł 27.04.2006 15:35

Ja zazwyczaj jem budyń jakiś NONAME ;)
Nie miałem takich problemów :P
Może wgraj nowsze mleko na przyszły raz?
Zmień też może oprogramowanie do mieszania budyniu na jakieś nowsze, mieszające szybciej.
Może laser do podgrzewania budyniu jest już zużyty? Czyszczenie powinno pomóc.
Jeśli to nie pomoże, to pozostaje tylko wymiana budyniu na nowy. Możesz zgłosić w sklepie reklamację, ale wątpię, żeby ją uwzględnili.

Smartek 27.04.2006 15:45

Cytat:

Napisany przez malaczarna
ja nie miałam aż takiej chyba potrzeby, chociaż kanałowce były. ale ja wole,aby bolało niż igle zobaczyć:P

oczy sie ma zamkniete :P
czujesz leciutkie uklucie w dziaslo, plynace znieczulenie i potem nic nie czuc :D super sprawa!
do igiel jestem przyzwyczajony po akupunkturze :P
tyle, ze tam sa troche chudsze..

ed hunter 27.04.2006 15:55

mo***380;e zrobimy jakis osobny temacik sadomaso? :bicz: :>

Smartek 27.04.2006 16:21

Cytat:

Napisany przez ed hunter
może zrobimy jakis osobny temacik sadomaso? :bicz: :>

:D
najlepiej dzial :>

i dac moda kontestatorowi! :D

prometeusz 27.04.2006 16:24

:spoko:

malaczarna 27.04.2006 16:29

Cytat:

Napisany przez Smartek
:D
najlepiej dzial :>

i dac moda kontestatorowi! :D

zniose wiele ale nie wbicie igly. chyba ze krew mi pobieraja to moge sie patrzec:). wiem dziwna jestem
:haha:

legion 27.04.2006 21:48

Cytat:

Napisany przez ed hunter
ja proponuję zacząć od Dr. Oetkera - właśnie sobie zrobiłem budyń Słodka chwila....no k.... mogli napisać że to kisiel na mleku z proszku :klnie: ((

a grudki same miały zniknąć w czasie mieczania. już nie będę mówił co mi to prypomina, ale w pełni solidaryzuję się z listem, który umieściłem TU

jezu co to za papka mam nadzieje ze to ajerek :D w koniaku :D hehehe

ed hunter 27.04.2006 22:49

Cytat:

Napisany przez legion
jezu co to za papka mam nadzieje ze to ajerek :D w koniaku :D hehehe

niestety to miał być budyń :sciana: następnym razem ukręcę sobie ajer koniaczek faktycznie ;)

nimal 28.04.2006 08:23

lepiej na tym wyjdziesz :D przynalmniej ma jakis voltarz, a wiadomo ze to zycia niezbedne
no nic - akcja Zlot rozpoczeta - tylko ciiiii zeby sie wrogi element nie dowiedzial ;)

Ormianin 28.04.2006 08:36

Cytat:

Napisany przez nimal
lepiej na tym wyjdziesz :D przynalmniej ma jakis voltarz, a wiadomo ze to zycia niezbedne
no nic - akcja Zlot rozpoczeta - tylko ciiiii zeby sie wrogi element nie dowiedzial ;)

A ja caly czas zmagam sie z mysla czy abym na chwile do od miasta O do miejscowosci A nie wyskoczyl na wieczorek z czteropakiem

nimal 28.04.2006 08:39

qrde - jeszcze sie zastanawiasz? masz blisko! :D pomysl ile juz zlotow ominoles, ilez wspomnien... :rotfl:

Ormianin 28.04.2006 09:20

Cytat:

Napisany przez nimal
qrde - jeszcze sie zastanawiasz? masz blisko! :D pomysl ile juz zlotow ominoles, ilez wspomnien... :rotfl:

Jasne, ale sa jeszcze inne powody, ktore nie pozwalaja mi na spontaniczny wyjazd... zreszta o tym publicznie sie nie mowi

prometeusz 28.04.2006 09:51

Cytat:

Napisany przez malaczarna
zniose wiele ale nie wbicie igly. chyba ze krew mi pobieraja to moge sie patrzec:). wiem dziwna jestem
:haha:

Jaka igla :wow:, tego nie mozna nazwac igla - no moze zalezy od gabinetu, a moze dawno nie bylas:P

Smartek 28.04.2006 10:22

Cytat:

Napisany przez prometeusz
Jaka igla :wow:, tego nie mozna nazwac igla - no moze zalezy od gabinetu, a moze dawno nie bylas:P

moze lepiej faktycznie skonczmy ten temat.. :)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:08.