![]() |
:kawa:
|
le pivo :piwo:
|
|
:piwo: pomidorowa :jem: i :piwo:
|
Starczy już kawy na dzisiaj :piwko2:
|
Tyskie :piwko2:
|
TAK TAK:piwo:
|
Owszem. :taktak:
ale żywczyk :piwo: |
Ja otworzy***322;em ostatnie :piwo:, ogladne serial i pewnie spa***263; :hmm:
|
Miałem dzisiaj tego piwa ze 3 litry, wszystko słabizna, nie wiem kiedy poszło, we łbie to chyba bardziej senność, ale jak wiadomo, to nie było jeszcze na świecie wstawionego, co by się do tego przyznał. ;)
Idę zrobić litr herbaty na noc, bo znowu mróz i centralne będzie suszyć. :herbatka: |
Ja wcze***347;niej melisy na sen naparzylem i pewnie zaraz wypije :)
|
|
|
Druga podwójna wypita, czas spadać. :kawa:
|
|
:herbatka:
|
|
|
i kolejna wypita :kawa:
|
:piwo:
pić mi się chciało |
Po herbacie
Nie wysłane z patataj |
|
:golonka:
|
|
O kawie pomyślę pod wieczór... |
Cytat:
:sciana: |
:piwo: dobre:)
|
:noteckie_niepasteryzowane:
:kolejka: |
po trzykroć tak :piwo:
|
Ty miałeś nie mieć, ale jednak miałeś :O
Ładnie to tak robić nas w małego k***a To tymczasem :piwo: :spoko: |
:piwo: Ciechan miodowy
|
|
Gorąca kawa zaraz się zrobi, bo w mordę zmarzłem straśnie. Nieszczęścia chodzą parami: w nocy, jak spałem snem sprawiedliwym, to spadła mi kołdra na podłogę, a przez lodowatą wichurę nie było prądu, więc centralne nie działało... :blink:
No to chlup na rozgrzewkę! :kawa: |
|
Pilsik :piwo:
|
koncerniak niepasteryzowany k***a
|
Pierwsze :piwko2:
|
|
:piwo: Ciechan wyborowy
|
:piwo: Żywiec
|
Żywczyk :spoko:
:piwo: |
|
|
|
:kawa: poczwórna :wazuuup:
|
|
:P
:kawa: Rysiu prawdopodobnie od wiosny zabawię troszkę w Nowogardzie :piwo: |
Ilość załączników: 1
|
:czas:
|
Tak. :herbatka:
|
|
1. Sposób ubierania się w pracy
Wskazane jest, abyś przychodził do pracy ubrany zgodnie z wysokością swojej płacy. Jeżeli przychodzisz w butach Prady za 350 i z torbą Gucci za 600 to zakładamy, że powodzi ci się dobrze i nie potrzebujesz podwyżki. Jeżeli ubierasz się skromnie, to znaczy, że powinieneś nauczyć się lepiej dysponować swoimi pieniędzmi żeby kupić sobie lepsze ubranie. Dlatego też nie potrzebujesz podwyżki. Jeżeli twój strój jest średniej klasy to znaczy, że twoja płaca jest na odpowiednim poziomie i nie potrzebujesz podwyżki. 2. Zwolnienia chorobowe Nie honorujemy już zwolnień lekarskich. Jeżeli byłeś w stanie pójść do lekarza, to równie dobrze mogłeś przyjść do pracy. 3. Urlopy Każdy pracownik dostanie 104 dni urlopu w roku. Terminy zostały już ustalone: są to soboty i niedziele. 4. Zwolnienia na wypadek pogrzebu Nie ma żadnego usprawiedliwienia nie stawienia się do pracy. Nie możecie już nic zrobić dla zmarłych kolegów, członków rodziny czy współpracowników. W rzadkich przypadkach, kiedy pracownik MUSI wziąć udział w pogrzebie, ceremonia powinna odbywać się późnym wieczorem. Wtedy pracownik może pracować w przerwie na lunch, aby wyjść godzinę wcześniej. 5. Korzystanie z toalety W toalecie spędza się stanowczo za dużo czasu. Dlatego też wprowadzono 3-minutowy limit użytkowania toalety. Po tym czasie włączy się syrena alarmowa, papier toaletowy zostanie schowany, drzwi od kabiny zostaną otworzone i zostanie zrobione zdjęcie. Jeżeli przekroczenie czasu zdarzy ci się dwukrotnie, twoje zdjęcie zostanie umieszczone w biuletynie firmowym w rubryce "Recydywiści". 6. Przerwa na lunch Wychudzeni na zjedzenie lunchu mają 30 minut, żeby mogli zjeść więcej i nabrać zdrowego wyglądu. Pracownicy z normalną wagą mają na zjedzenia lunchu 15 minut. Tyle akurat wystarczy, aby zjeść posiłek pozwalający utrzymać stałą wagę. Otyli mają 5 minut. Akurat tyle zajmuje wypicie Slim Fasta. Dziękujemy za lojalność wobec naszej firmy. Jesteśmy tutaj, aby zapewnić dobre samopoczucie wynikające z pracy dla nas. Dlatego też wszystkie pytania, komentarze, uwagi, skargi, insynuacje, oskarżenia i wyzwiska powinny być kierowane gdzie indziej. Udanego tygodnia życzy, KIEROWNICTWO:piwo: |
|
|
:kawa: k***a
|
Zimna mięta, ale trzeba zrobić gorącą herbatę -13 stopni... ja chcę wiosnę! i herbatę! :buu:
:herbatka: |
|
Biforek o 10.30, impreza wlasciwa zaczyna sie o 14.
|
|
|
|
Sio! :piwko2:
|
dziś tylko :herbatka: :(
|
Dziś już tylko Cisowianka gazowana.
Wiecie co? Nie ma emoty dla mineralki... |
|
|
:herbatka: w dużej ilości...
|
|
|
:kawa: w wiekszej ilości niż :herbatka: Edu
|
Ponad litr? :wow:
Zrobiłem sobie pomidorówkę na rosole i domowym przecierze, popijam gorącą z kubeczka. http://img36.imageshack.us/img36/1500/coffee2h.gif |
|
litra to ja pijam do 8 :P
|
15:02 :piwo:
|
|
Amber naturalny :piwo: pierwszy z trzech :), a zaraz grochówka, bo wczoraj namiętnie gotowałem :jem:
|
a po grochówce czas na kolejne :piwo:
|
Kasztelan Niepasteryzowane z puszki i z promocji :szczerb: :piwo:
|
whisky + :pepsi:
|
Pepsi dziecku wypijasz?
Co za ludzie! |
Dziecko pije piwo, ośle.
No, ale ty od dawna nie jesteś na bieżąco... |
Fina sprzedał to teraz ma ||
|
|
|
|
|
:piwo:
|
|
:herbatka: z miodem :)
|
|
|
|
Łomża Miodowe, bardzo smakowite, potem Kasztelan z puszki, niepasteryzowany. :szczerb: :piwo:
|
Idę po pilsika :spoko:
:piwo: bezalkoholowe, przed nocką k***a
|
Fuj! Wody w sklepie nie było? :blink:
|
ale na puszce pisało piwo :sciana:
|
|
:kolejka: