![]() |
Cytat:
|
Cytat:
takze :cisza: i dystansik prosze :P |
Cytat:
a co do imprezek - dzis zaczynam maraton - dzis koncercik (gram!), jutro imprezka, w sobote imprezka w niedziele imprezka - w poniedzialek kolosik... to tez bedzie 'wpadka' (jesli dojde na uczelnie) :( a panienki?... hmmm... znacie znaczenie skrotu UW-ZSPW? to ja wam podpowiem... UW-Zaplecze Seksualne Politechniki Warszawskiej... slogan wymyslony przez wyglodnialych dla wyglodnialych - co fajniejsze - prawdziwy! pozdrawiam Tosie i Jąkego :D |
Cytat:
a jesli chodzi o Syberie, to juz cie tam widze, ale samego :D :D :D PS. ja czuwam wiec uwazajcie :czytaj: - bez podtekstow mi tu :cisza: |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
w kazdym tego slowa znaczeniu ;p |
Cytat:
|
Cytat:
|
No dobra, wpadne na chwile na imprezke. Jakby co to ja mam kilka skanerow, ale ciut daleko bedzie do mnie.
|
Ilość załączników: 1
Jedno mi sie teraz tu nie podoba!! Sid musisz z tym cos zrobic!!
Pojawila nam sie plec przeciwna wiec musisz cos zmienic!! ;p |
Cytat:
|
Cytat:
|
a może by tak zagustować w polskich panienkach na imprezie?
no rodzime kobiety z krwi i kości są niczego sobie, no i łatwiej sie z nimi dogadać bo to słowianki z pochodzenia.... |
Cytat:
ja jeszcze takich zdjec nie widzialem, a co dopiero oni (( PS. hmm... popsul mi sie skaner, wszystkim nagle skanery sie popsuly :jezyk: :D - dzisiaj buszuje jakis skanerowy wirus :o |
Pomyślimy coś na temat tych zdjec toplesssssss!!!!:D :D Tylko kto mi je zeskanuje ??Y@nkee co ty na to??????:jezyk:
|
Cytat:
:D :D :D :D |
Cytat:
Sorrki, bez nerwów to był żarcik. :glaszcze: :uscisk: |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
:chytry: :chytry: :chytry: teraz juz chyba nie ma watpliwosci ;) |
Cytat:
|
Cytat:
Ja mam prosbe zeby Pani niebieska podeslala nam swoje zdjecie na zabawe! Co ty na to? ;p |
Cytat:
|
Cytat:
bo znam osobiscie :fiu: |
Cytat:
od dzis koniec "zdjec" :buu: :buu: :jezyk: zaraz pewnie niemeska czesc formulowiczow (tzw. forumowiczki ;)) zacznie zamieszczac zdjecia podobne do tych w topicu tylko z nami (facetami) w rolach glownych :blee: ;p |
Cytat:
|
Cytat:
musimy uwazac na slowa:) Ciekawe czy Pani Niebieska jest autentyczna:P |
Cytat:
PS. ale duzo zrodelek :fiu: |
Cytat:
tu sa kobiety :* |
Witam!
jeszcze cos na deser :) |
Witam!
dzieki :)... lojojojojojojoj szkoda, ze nie mam takiej sasiadki :( az milo popatrzec na taka suczke :) ps. zrobilem to w Ulead Gif Animator 5 (RETAIL by FOSI 8)) |
Masz to przezencik dla Ciebie Remix .^_^
|
Remix jesteś kochaniutki. Dziękuję Ci bardzo zaraz go sobie zapodam. A w czym to zrobiłeś?
|
i nr 2
update uups nie tak mialo byc... nalozyl mi sie drugi(poprzednia wersja) obrazek... jak chcesz taki migajacy lub z nie migajacy ale z napisem to daj znac... dopiero wtedy poprawie.. a jak ten powyzej Ci sie podoba (z odpowiednim kolorem tla) to zapisz go na dysk i wstaw jako avatar :) |
Witam!
ok zamieszcze tutaj 2 obrazki pierwszy jest bez napisow a drugi z napisem(zawsze moge zmienic czcionke, polozenie i kolor) |
Witam!
misz_masz mam dla Ciebie krecika z odpowiednim kolorem tla!!! chcesz? ps. jak chcesz miec na nim napisz misz_masz to daj znac teraz na maila |
Cytat:
|
chciałem powiedzieć, że fajna ta Wasza imprezka
szkoda, że nie mam czsu bo też bym sie dołączył a proposssss, ile wpisowe ? |
Witam!
mowie powaznie - dawno nie widzialem tak dobrego avatara :) kolor tla na CDRinfo.pl to: #C2CBD6 - zawsze mozesz przerobic tlo :) |
Cytat:
kto by tam patrzal na kolor tla :blee: (ktory wg, mnie znakomicie wtapia sie w kolorystyke forum :P ) :cool: |
Naprawdę czy żartujesz? Troche się kolor tła nie zgadza ale nie mogłem nic lepszego dobrać i się wkurzyłem i zostawiłem tak jak jest .
Choć jestem z siebie średnio zadowolony. :buu: |
Witam!
misz_masz ten KRRRRTEK jest rewelacyjny :) |
Cytat:
|
Cytat:
|
znowu masz jakiegos ptaszka w podpisie??
Czy moze zle interpretuje?? buhahhahahha:D ^_^ :D :blee: |
Czy teraz pasuje ?
|
Cytat:
|
Zmieniłem
|
Chyba tsza bedzie zmienic podpis
|
Cytat:
niezle8) PS MacGyver zauwazylem, ze w tym samym czasie nawiedzilismy to forum^_^ Zdarowie |
Cytat:
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D |
MacGyver - Agent FBI^_^
|
Cytat:
:piwo: :piwo: Cytat:
Jutro wymienimy się wrażeniami ;) Cytat:
Cytat:
Sprezyn życzę Ci abyś te 500 postów osiągnął jak najszybciej ;) |
Witam MacGyver'a w klubie agentow z ponad 500 postami :jupi: :jezyk: :piwo: :piwo:
niewiedzialem ze Mac byl z FBI, chyba byl agentem fundacji Phonix (chyba tak to sie pisze ):blee: |
gratulacje panie Agencie!
Kurcze a ja mam jeszcze tak daleko:buu: |
Qrde znowu zapomnialem o najwwazniejszym, zabaweczkach!!
|
MacGyver - gratuluje osiagniecia 500 postow!!!!! Tak wiec z
tej okazji przyprowadzilem dla ciebie i dla siebie zabaweczki (bedzie QUATRO :D:D:D ) NO i zapomnial bym takze :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: trza wypic!!! |
Nie chcem nic mowic ale ona jest strasznie chuda!!!!
Co bedzie jak zlapiesz ja za tylek i ci sie kosc w reke wbije? :D:D:D:D:D A wygła sie niezle ;p |
Fajnie się wygła. ^_^ ^_^ :D :D
|
Cytat:
|
Kurde co jest, gdzie są wszyscy ;)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
www.cyberstacja.com -> muza dzis jest super i na zamowienie -> zapraszam |
Cytat:
|
Cytat:
A imprezka nadal trwa....... |
Jak bym z tak***261; gra***322; to na pi***322;***281;czk***281; napewno bym nie patrzy***322; .......... tylko na ..... (no wiecie ;) )
|
Zapomnialem dodac ;p
|
Cytat:
Sory ale nie moglem szybciej ... bylem "pograc" z nowo poznana laseczka w babinktona i nie tylko ... |
No to ZbigNieff jestem.
Co z tym piwem ;) :cool: |
Cytat:
|
Cytat:
Aha spoko, bo mam zainstalowaną oszczędną wersje offica :P |
Niezłe naprawde8)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Ludziska sorry ale z niewiadomych przyczny zapomnialem hasła i sciagnijcie jeszcze raz tego filesa!! Za nieudogodnienia przepraszam!! ;p :D:D:D Prosze bardzo, ale nie pozalujecie bo calkiem fajne to jest!! http://hotsoft.w.interia.pl/info/Body.rar |
Cytat:
Hmmm barzo oryginalny patent - mozna z "gwinta" pic:jezyk: ;) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Mam tu ciekawy pliczek!! A w nim malowane lale!! ;p
http://hotsoft.w.interia.pl/info/body.rar |
Tym "napojem" to chyba każdego z forum by "wyżywił" :D
|
Albo pójdę na małe piwko .^_^ ^_^ ^_^
|
Ja przyniosłem swój napój:P :D :D :jezyk:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Coś imprezka słabo się kręci, kaca macie czy co ??? ^_^
|
Cytat:
Uffff szok ona naprawde jest niesamowita, tyle co ona wymyslila pozycji to szok, a jaka ma wprawe!! Chlopaki bierzcie ja pod moja nie obecnosc, ide na piwko! ;p |
Cytat:
I jak - smakowało ;) 8-) |
Cytat:
juz to zlizuje :fiu: |
ktoś Ją oblał piwem
Przyznać się kto ;) |
Wiola
|
Cytat:
|
Hehe !!
|
buaaahaahahhahahahahaha!!!!!!!!!!
|
OK wersja cenzurowana.:P ^_^
|
Cytat:
Ale ja tam wole zostac w domku tam juz czeka na mnie Ally! http://hotsoft.w.interia.pl/alley778728.jpg |
Cytat:
ale tego goska z zdjecia moglbys wywalic :P bo paniami to juz sie zajalem ;p |
Cytat:
|
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:42. |