![]() |
Cytat:
Tak. Niedługo dołącze moje fotki do galerii :) Pooglądacie sobie MNIE :D:P bye :* |
Cytat:
Powiem Ci, ze to jest tak, przynajmniej w moim odczuciu: w wieku szczeniecym zarowno u osobnikow plci zenskiej jak i meskiej, stopien robienia mailnek jest nadwyraz wysoki. wraz z uplywem lat i przechodzenia w kolejne etapy zarowno dojrzewania, jak i ewoluowania milosci, zjawisko, potocznie zwane "robieniem malinek" zaczyna zanikac. osobniki zaczynaja odznaczac sie wzgeldnie wysokim poziomem kultury i dbaja juz o to, by nie zostawiac sladow ukoszen, zassan i innych na skorze partnera/partnerki. szczegolnie uwazaja na miejsca ktore nie sa zaslaniane przez odziez. jednak wspomnieje z lat szczeniecych wciaz pozostaje, czesto mozna zaobserwowac delikatne zarumienienia na takich czesciach ciala jak piersi, posladki, uda, brzuch. wspomniec wypada mi o takim zjawisku, jakim jest drapanie. ten spsob naznaczania partenra/partnerki jest o niebo zdrowszy (tamten pozostawia wieksze ryzyko zachorowan na raka) oraz mniej widoczny. najczestszymi, podrapanymi miejscami, w chwili uniesien kochankow to plecy w przypadku kobiet, w przypadku mezczyzn - ramiona, plecy, posladki. zdarzaja sie jednka odstepstwa od normy i zadrapania zauwazalne sa rowniez na twarzy, dloniach oraz piersiach. wypada dodac ze stopien zadrapan zalezy od stopnia milosnego uniesienia kochankow. tak wiec, jezeli Twoj partner milosnych wybrykow, zaprzestanie pozostawiac na ciele Twym, rozowe slady ust swych, bedzie znaczylo to, ze ewoluowal na wyzszy, co za tym idzie, lepszy poziom zaangazowania zarowno milosnego jak i emocjonalnego. Pozdrawiam Edi |
Cytat:
Buziaczki for you :* Widze, że jak będę miała jakiś problem z chłopakiem albo jakies pytania to moge na Was liczyć :) :* |
Cytat:
jezeli jestes kobieta silna, zdecydowana, wsyatrczy jedno slowo a sladow miec nie bedziesz. jezeli jednak jestes ulegla, to wspolczuje w dalszym zyciu ;) Cytat:
jak bede w potrzebie to sie zglosze :D pozdrawiam Edi |
Witam ;)
|
Hmmm... co ja to miałem napisać ?!? || ;)
Hehehe :papa: :papa: :papa: |
Cytat:
Na tym forum raptem chyba trzy kobiety widziałem :/ więc trzeba zapunktować:>, nawet admini tak robią.... 8 ) PS Rosól ma racje, gdyby taki topic założył facet nie wiem czy w 15 minet by go nie :gerda: |
Cytat:
DOKLADNIE TO SAMO CHCIALEM NAPISAC. SAMCE JEDNE hehe ;) No ale kultulalnie witam na forum !!! |
Ostatnio rzadko tu zaglądam, ale witam serdecznie...
Pozdrawiam |
No to fajnie się porobiło ;p
Korzystam wyłącznie ze swojego konta. Siostra posiada swoje :P Pozdrowienia :) |
Cytat:
Pozdro |
I ja się dołączę... Witam na forum ;) :pisze:
|
Od 12:29 do 18.07 - 5 PIEC stro topicu o niczym :D
To rekord nad rekordy. Qrcze - gdzie ja cie Koteczku :D widzialem ostanio??? No gdzie ??? |
No no temacik widze się rozrasta ;)
|
Witam Koteczka ;) :)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:05. |