Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   IMPREZKA ON-LINE (tylko powyzej 18 lat) (https://forum.cdrinfo.pl/f5/imprezka-line-tylko-powyzej-18-lat-16106/)

Koteczek 27.02.2005 16:14

Cytat:

Napisany przez pykson
qrde, ladnie, nawet 4h nie ma jeszcze ten topic a juz 47 wypowiedzi

WITAMY na forum, moze od razu zrobisz jeszcze pare fotek do galerii userow?

sama plec brzydka na tym forum, dobrze ze od czasu do czasu jakas niewiasta zagladnie bo bysmy tu skapcanieli :D

Tak. Niedługo dołącze moje fotki do galerii :)
Pooglądacie sobie MNIE :D:P
bye :*

Edwardo 27.02.2005 16:15

Cytat:

Napisany przez Koteczek
A mam pytanie do chłopców (duzo Was tu;p)
Czy wszyscy faceci lubią robic malinki ?:P Mój chłopak to zyc bez tego nie moze ;p Jak zorbicie malinke to dziewczyna jest oznaczona, czy jak to jest ? hehehe :D ???

Powiem Ci, ze to jest tak, przynajmniej w moim odczuciu:
w wieku szczeniecym zarowno u osobnikow plci zenskiej jak i meskiej, stopien robienia mailnek jest nadwyraz wysoki. wraz z uplywem lat i przechodzenia w kolejne etapy zarowno dojrzewania, jak i ewoluowania milosci, zjawisko, potocznie zwane "robieniem malinek" zaczyna zanikac.
osobniki zaczynaja odznaczac sie wzgeldnie wysokim poziomem kultury i dbaja juz o to, by nie zostawiac sladow ukoszen, zassan i innych na skorze partnera/partnerki. szczegolnie uwazaja na miejsca ktore nie sa zaslaniane przez odziez. jednak wspomnieje z lat szczeniecych wciaz pozostaje, czesto mozna zaobserwowac delikatne zarumienienia na takich czesciach ciala jak piersi, posladki, uda, brzuch.
wspomniec wypada mi o takim zjawisku, jakim jest drapanie.
ten spsob naznaczania partenra/partnerki jest o niebo zdrowszy (tamten pozostawia wieksze ryzyko zachorowan na raka) oraz mniej widoczny.
najczestszymi, podrapanymi miejscami, w chwili uniesien kochankow to plecy w przypadku kobiet, w przypadku mezczyzn - ramiona, plecy, posladki.
zdarzaja sie jednka odstepstwa od normy i zadrapania zauwazalne sa rowniez na twarzy, dloniach oraz piersiach. wypada dodac ze stopien zadrapan zalezy od stopnia milosnego uniesienia kochankow.

tak wiec, jezeli Twoj partner milosnych wybrykow, zaprzestanie pozostawiac na ciele Twym, rozowe slady ust swych, bedzie znaczylo to, ze ewoluowal na wyzszy, co za tym idzie, lepszy poziom zaangazowania zarowno milosnego jak i emocjonalnego.

Pozdrawiam

Edi

Koteczek 27.02.2005 16:18

Cytat:

Napisany przez Edwardo
Powiem Ci, ze to jest tak, przynajmniej w moim odczuciu:
w wieku szczeniecym zarowno u osobnikow plci zenskiej jak i meskiej, stopien robienia mailnek jest nadwyraz wysoki. wraz z uplywem lat i przechodzenia w kolejne etapy zarowno dojrzewania, jak i ewoluowania milosci, zjawisko, potocznie zwane "robieniem malinek" zaczyna zanikac.
osobniki zaczynaja odznaczac sie wzgeldnie wysokim poziomem kultury i dbaja juz o to, by nie zostawiac sladow ukoszen, zassan i innych na skorze partnera/partnerki. szczegolnie uwazaja na miejsca ktore nie sa zaslaniane przez odziez. jednak wspomnieje z lat szczeniecych wciaz pozostaje, czesto mozna zaobserwowac delikatne zarumienienia na takich czesciach ciala jak piersi, posladki, uda, brzuch.
wspomniec wypada mi o takim zjawisku, jakim jest drapanie.
ten spsob naznaczania partenra/partnerki jest o niebo zdrowszy (tamten pozostawia wieksze ryzyko zachorowan na raka) oraz mniej widoczny.
najczestszymi, podrapanymi miejscami, w chwili uniesien kochankow to plecy w przypadku kobiet, w przypadku mezczyzn - ramiona, plecy, posladki.
zdarzaja sie jednka odstepstwa od normy i zadrapania zauwazalne sa rowniez na twarzy, dloniach oraz piersiach. wypada dodac ze stopien zadrapan zalezy od stopnia milosnego uniesienia kochankow.

tak wiec, jezeli Twoj partner milosnych wybrykow, zaprzestanie pozostawiac na ciele Twym, rozowe slady ust swych, bedzie znaczylo to, ze ewoluowal na wyzszy, co za tym idzie, lepszy poziom zaangazowania zarowno milosnego jak i emocjonalnego.

Pozdrawiam

Edi

WOW :D Bardzo treściwa wypowiedź :) Dziekuje bardzo :) Czyli co ? szczeniak <lol2> musi z tego wyrosnąc :D
Buziaczki for you :*
Widze, że jak będę miała jakiś problem z chłopakiem albo jakies pytania to moge na Was liczyć :) :*

Edwardo 27.02.2005 16:22

Cytat:

Napisany przez Koteczek
WOW :D Bardzo treściwa wypowiedź :) Dziekuje bardzo :) Czyli co ? szczeniak <lol2> musi z tego wyrosnąc :D

ja tego nie powiedzialem.
jezeli jestes kobieta silna, zdecydowana, wsyatrczy jedno slowo a sladow miec nie bedziesz.
jezeli jednak jestes ulegla, to wspolczuje w dalszym zyciu ;)

Cytat:

Napisany przez Koteczek
Buziaczki for you

dziekuje, ale na dzis juz mam dosc, wiec obdaz kogo innego buziakami.
jak bede w potrzebie to sie zglosze :D

pozdrawiam

Edi

teo32 27.02.2005 16:23

Witam ;)

Eliasz 27.02.2005 16:30

Hmmm... co ja to miałem napisać ?!? || ;)
Hehehe

:papa: :papa: :papa:

kodziu 27.02.2005 16:58

Cytat:

Napisany przez Edwardo
i w wiekszosci maslane oczka i prosba o buziaczki... yh napalency :P

A co zazdrosny jesteś?? :P

Na tym forum raptem chyba trzy kobiety widziałem :/ więc trzeba zapunktować:>, nawet admini tak robią.... 8 )

PS Rosól ma racje, gdyby taki topic założył facet nie wiem czy w 15 minet by go nie :gerda:

frog 27.02.2005 17:10

Cytat:

Napisany przez Edwardo
a nie pomysleliscie ze moze Pieterniel podszywa sie na forum pod swoja siostre i nieazle jaja z Was robi? :P

chlopaki, zloozujcie, co wy, dziwczyny nie widzieliscie... od 12 juz 3 strony postow...
i w wiekszosci maslane oczka i prosba o buziaczki... yh napalency :P

pozdrawiam!
i witam Koteczka, kimkolwiek jest ;)

DOKLADNIE TO SAMO CHCIALEM NAPISAC. SAMCE JEDNE hehe ;)
No ale kultulalnie witam na forum !!!

Patrixs 27.02.2005 17:41

Ostatnio rzadko tu zaglądam, ale witam serdecznie...
Pozdrawiam

Piterniel 27.02.2005 17:46

No to fajnie się porobiło ;p
Korzystam wyłącznie ze swojego konta. Siostra posiada swoje :P

Pozdrowienia :)

B@rtek 27.02.2005 17:49

Cytat:

Napisany przez Piterniel
No to fajnie się porobiło ;p
Korzystam wyłącznie ze swojego konta. Siostra posiada swoje :P

Pozdrowienia :)

A my tu mieliśmy pewne podejrzenia, że korzystasz z drugiego i robisz sobie jaja ;)

Pozdro

Ziele 27.02.2005 18:04

I ja się dołączę... Witam na forum ;) :pisze:

yahol 27.02.2005 18:06

Od 12:29 do 18.07 - 5 PIEC stro topicu o niczym :D
To rekord nad rekordy.

Qrcze - gdzie ja cie Koteczku :D widzialem ostanio???
No gdzie ???

smolik 27.02.2005 18:08

No no temacik widze się rozrasta ;)

andy 27.02.2005 18:16

Witam Koteczka ;) :)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:05.