![]() |
Cytat:
ale faktycznie - takiego poruszenia już dawno tu nie widziałem :D dobra, przyznam się - to ja robię siobie jajka z was ^_^ :smoczek: :> |
Cytat:
Jasne... ;) |
Cytat:
|
Komentować nie będę.
Oczywiście również witam:D |
Cytat:
|
Są zdjecia !:jupi:
ale jestes fajniutka :serdusz: Pozdro :spoko: |
Witam Koteczek'a :)
|
no to sie porobilo :D
jedna kobieta i tylu ..... i co sie dzieje :> tez witam |
Akurat dzisiaj mi się musi internet psuć...
Zdjęcia mogłem sobie pooglądać tylko w miniaturkach, bo większe się mi nie chciały wczytać ;) Ale może jutro... :serdusz: |
Wreszcie ktoś rozruszał to forum :)
Witam |
:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
ale masakra... niech ktos zamknie ten temat..... albo dolaczmy do "imprezy tylko dla doroslych'" ;) mam pytanie do wiekszosci panow: jak widzicie ladna dziewczyne na ulicy to tez tak sie slinicie? :blee: @Koteczek: jasne, mozesz na nas liczyc, napewno Ci pomozemy jak cos z chlopakiem :) mozesz sprowadzic kolezanki i im tez bedziemy pomagac, ja moge zostac naczelnym tego bravo... wywalczymy moze nawet wlasny dzial......... ;) |
Cytat:
nie slinimy sie na ulicy bo zaraz jakiegos paszteta zobaczymy... To tak jak w elektroniku na 1000 facetów przypadają zaledwie 3 dziewczyny, jest co się ślinić, tak jak tutaj sa trzy dziewczyny, które nader rzadko zaglądają.... |
Cytat:
|
Cytat:
Magdy też nie :nie: @Turboni pamiętasz co się działo w dziale dvd jak się Magda pojawiła :D |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:26. |