![]() |
kawa kawą a robota czeka.....jak się nie zacznie od poniedziałku to w piątek nie będzie można wcześnie pić :D
jeśli chodzi o inne +używki+ na k z trzeciego świata i nie, to się parę znajdzie || |
Cytat:
Witaj Drogi @Prometeuszu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TESKNILAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Cytat:
|
Cytat:
|
wróciłem na dobre :piwo:
Może nie będzie mnie już tak dużo jak w tym roku, ale będe systematycznie was odwiedzał |
Cytat:
|
A co z tobą było, jak cię nie było? :D
|
Cytat:
edit Tak więc :idea: spotkałem na swej drodze wyznawców amandara, a resztę już znacie |
Cytat:
tego się po Tobie nie spodziewałem... :| zostać wyznawcą http://img444.imageshack.us/img444/7079/zarowka5bb.jpg :haha: ^_^ :P |
widzę że większość z was jest w dobrej formie. ;)
Cóż głupi byłem :hahaha: A tak na poważnie to powiedzmy że troche chorowałem - i tu w zasadzie mam dużo racji. nawet nie wiem kiedy wszystko poprzeglądam - tyle się tu działo widzę - a i wygląd forum coś się zmienił. Ale jak imprezka to imprezka :piwo: :piwo: nie będę zanudzał 8 ) |
Cytat:
|
Cytat:
|
@prometeusz masz ochotę pochorować jeszcze?
bo ja, @rycho i @malaczarna mieliśmy takie plany na jesień.... tylko do żadnego psychiatryka nie chcą nas przyjąć ;p |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Z drugiej strony zaś, to wolał bym już niczego więcej sie nie pozbywać - bo jeszcze kilka takich ..... i nic ze mnie nie zostanie |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:05. |