![]() |
No własnie, Administratorzy i Moderatorzy zaglądają a Ty post pod postem :]
Jak się @Koteczek spało? |
Cytat:
A spało się dobrze :) Dzieki:) A teraz czas do szkółki :) Bye :* A tak w ogóle to wiadomo, że wygląd jest bardzo wazny przynajmniej dla mnie ;p Lubie jak ładnie wyglądam ;) Pa. |
Cytat:
Cytat:
|
A ja tak sobie myślę:
Wpada nowy user i zakłada temat "witam [...]" Gdyby to był jakiś kolo, zaraz wszyscy by napisali: "ee... i co nas to obchodzi?, spadaj, nieśmieć itp.itd,itt.etc". A tu; pojawia się nowa sympatyczna twarz, sympatyczny nick :D i nie minęło 24h a temat już ma siedem stron :D
edit: A tak pozatym to Witam :) |
u mnie 9 stron ;p
whodzi ladna kobieta na forum i takie podniecenie - widac kto samotny ;p ja sie tylko przywitam bo tego wymaga dobre wychowanie no a jak wszyscy to wszyscy. Wiec oficjalne: Hi! ;p |
witam Pania wsrod uzytkownikow
i tyle :> |
hej chlopaki!
nowa pani sie zjawila na forum! http://forum.cdrinfo.pl/showthread.p...921#post418921 ziwerzaki! do dziela! ale juz! :) |
Cytat:
ja moze dodam ze nie sa one mi neutralne, ale lubie patrzec na nie z pogarda gdy idzie na wprost mnie, a potem odwrocic zwork albo zasmiac sie w oczy gdzy sa coraz blizej mnie... ale wiesz? to dzieki tym panienkom, inne normalne dziewczyny moga sie odstresowac i poczuc dowartosciowane. chyba domyslasz sie jak to dziala? ;) |
Edwardo i andrzejj9 troche przesadzacie. Rozmowa zeszla wogole na inne tory, a wy moim zdanie troszeczke sie zagalapowaliscie w swoich ocenach. Takie jest moje zdanie.
PS. ale kazdy ma prawo do wypowiedzenia sie i chwala wam za to !! pozd. |
Cytat:
bo ja to widzialem jak stado samco kicajacych wokol samicy, co troche wolajac "czesc" "daj buziaka" 2)zagalopowalismy sie? w ocenach? w jakich ocenach? ja nikogo nie ocenialem, tymabrdziej andrzejj9. 3)nom, kazdy ma prawo do wypowiedzi... mysle ze przez nasze dygresje watek stal sie niec ciekawszy... bo juz zaczynalo smierdziec testosteronem... :P pozdrawiam Edi |
nie powiem kto tu sie najbardziej rzucal i najwiecej postowal :P :D
|
Cytat:
Bye :* |
Edwardo nie badz taki hej do przodu. Nie mow ze jak zobaczysz dziewczyne ktora ma cos w sobie to sie nie spojrzysz na nia ?? I nie chodzi mi tu o dziewczyne w kiecce do peppka , bluzeczce do szyii. To jest chyba naturalne ze mezczyzni wychwytuja wzrokiem atrakcyjne dziewczyny i vice versa. Ale nie bede sie spierac. Jeszcze raz pozd.
|
[QUOTE=Loczek]Nie mow ze jak zobaczysz dziewczyne ktora ma cos w sobie to sie nie spojrzysz na nia ?? I nie chodzi mi tu o dziewczyne w kiecce do peppka , bluzeczce do szyii. To jest chyba naturalne ze mezczyzni wychwytuja wzrokiem atrakcyjne dziewczyny i vice versa.
Całkowicie się zgadzam :) Nie jestem facetem, ale zgadzam się ;p bo tak jest :)Edwardo cos filozofuje ;) |
Cytat:
Myślę, że Edwardo miał na myśli takie dziewczyny, które uważają się za nie wiadomo kogo, a jak sie toto odezwie, to nie wiadomo, czy śmiać się, czy płakać. Na szczęście puste laski najczęściej znajdują pustych kolesi, dla których tylko wygląd jest najważniejszy i jest równowaga w przyrodzie ;) Oczywiście te dygresje nie dotyczą w żaden sposób siostry Piterniela - przynajmniej dla mnie :) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:12. |