Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   IMPREZKA ON-LINE (tylko powyzej 18 lat) (https://forum.cdrinfo.pl/f5/imprezka-line-tylko-powyzej-18-lat-16106/)

CreAtivE 28.02.2005 06:52

No własnie, Administratorzy i Moderatorzy zaglądają a Ty post pod postem :]

Jak się @Koteczek spało?

Koteczek 28.02.2005 07:31

Cytat:

Napisany przez CreAtivE
Jak się @Koteczek spało?

Wstałam! I znowu miałam strasznie dużo czytania!
A spało się dobrze :) Dzieki:)
A teraz czas do szkółki :) Bye :*

A tak w ogóle to wiadomo, że wygląd jest bardzo wazny przynajmniej dla mnie ;p
Lubie jak ładnie wyglądam ;) Pa.

andrzejj9 28.02.2005 07:41

Cytat:

Napisany przez Bartez
No właśnie. Schodzi na psy, zwłaszcza jeżeli chodzi o poprawną polszczyznę ;p

Polszczyznę mówisz? A może ortografię ;)

Cytat:

Napisany przez Edwardo
Predi: ja sie nie slinie... jakos wole nie dawac satysfakcji "laskom", ze sie za nimi ogladam...

Wiem o czym mówisz... Spotykam czasami takie dziewczyny, które przez całe życie przez wszystkich (prawie) traktowane były jako "boginie" właśnie przez swoją atrakcyjność fizyczną i takiego traktowania oczekują już zawsze. Wydaje im się, że są ósmym cudem świata i że marzeniem każdego faceta jest chociażby zbliżyć się do nich.. Ponieważ jednak praktycznie zawsze są to osoby bardzo puste, dla mnie nie są kompletnie interesujące i - przekształcając trochę to, co napisałeś - mi daje satysfakcję pokazywanie im, że dla mnie są kompletnie neutralne. Takie zboczenie, ale może akurat da im trochę do myślenia. Chociaż raczej wątpię...

Berion 28.02.2005 10:17

A ja tak sobie myślę:
Wpada nowy user i zakłada temat "witam [...]"
Gdyby to był jakiś kolo, zaraz wszyscy by napisali: "ee... i co nas to obchodzi?, spadaj, nieśmieć itp.itd,itt.etc".
A tu; pojawia się nowa sympatyczna twarz, sympatyczny nick :D i nie minęło 24h a temat już ma siedem stron :D
  • Coś w tym jest :D

edit:
A tak pozatym to Witam :)

REi 28.02.2005 10:52

u mnie 9 stron ;p
whodzi ladna kobieta na forum i takie podniecenie - widac kto samotny ;p
ja sie tylko przywitam bo tego wymaga dobre wychowanie no a jak wszyscy to wszyscy. Wiec oficjalne: Hi! ;p

icemac 28.02.2005 11:19

witam Pania wsrod uzytkownikow

i tyle :>

Edwardo 28.02.2005 11:33

hej chlopaki!

nowa pani sie zjawila na forum!

http://forum.cdrinfo.pl/showthread.p...921#post418921

ziwerzaki! do dziela! ale juz!

:)

Edwardo 28.02.2005 11:37

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Wiem o czym mówisz... Spotykam czasami takie dziewczyny, które przez całe życie przez wszystkich (prawie) traktowane były jako "boginie" właśnie przez swoją atrakcyjność fizyczną i takiego traktowania oczekują już zawsze. Wydaje im się, że są ósmym cudem świata i że marzeniem każdego faceta jest chociażby zbliżyć się do nich.. Ponieważ jednak praktycznie zawsze są to osoby bardzo puste, dla mnie nie są kompletnie interesujące i - przekształcając trochę to, co napisałeś - mi daje satysfakcję pokazywanie im, że dla mnie są kompletnie neutralne. Takie zboczenie, ale może akurat da im trochę do myślenia. Chociaż raczej wątpię...

yeah, przynajmniej jedna pokrewna dusza...
ja moze dodam ze nie sa one mi neutralne, ale lubie patrzec na nie z pogarda gdy idzie na wprost mnie, a potem odwrocic zwork albo zasmiac sie w oczy gdzy sa coraz blizej mnie...
ale wiesz? to dzieki tym panienkom, inne normalne dziewczyny moga sie odstresowac i poczuc dowartosciowane. chyba domyslasz sie jak to dziala? ;)

Loczek 28.02.2005 11:53

Edwardo i andrzejj9 troche przesadzacie. Rozmowa zeszla wogole na inne tory, a wy moim zdanie troszeczke sie zagalapowaliscie w swoich ocenach. Takie jest moje zdanie.

PS. ale kazdy ma prawo do wypowiedzenia sie i chwala wam za to !! pozd.

Edwardo 28.02.2005 12:20

Cytat:

Napisany przez Loczek
Edwardo i andrzejj9 troche przesadzacie. Rozmowa zeszla wogole na inne tory, a wy moim zdanie troszeczke sie zagalapowaliscie w swoich ocenach. Takie jest moje zdanie.

1) wogole to cos co bylo na poczatku tego watku bylo rozmowa?
bo ja to widzialem jak stado samco kicajacych wokol samicy, co troche wolajac "czesc" "daj buziaka"
2)zagalopowalismy sie? w ocenach? w jakich ocenach? ja nikogo nie ocenialem, tymabrdziej andrzejj9.
3)nom, kazdy ma prawo do wypowiedzi... mysle ze przez nasze dygresje watek stal sie niec ciekawszy...
bo juz zaczynalo smierdziec testosteronem... :P

pozdrawiam
Edi

Predi 28.02.2005 12:29

nie powiem kto tu sie najbardziej rzucal i najwiecej postowal :P :D

Koteczek 28.02.2005 13:03

Cytat:

Napisany przez Loczek

Ja mysle, że zagalopowali się w swojej samoocenie:P
Bye :*

Loczek 28.02.2005 13:23

Edwardo nie badz taki hej do przodu. Nie mow ze jak zobaczysz dziewczyne ktora ma cos w sobie to sie nie spojrzysz na nia ?? I nie chodzi mi tu o dziewczyne w kiecce do peppka , bluzeczce do szyii. To jest chyba naturalne ze mezczyzni wychwytuja wzrokiem atrakcyjne dziewczyny i vice versa. Ale nie bede sie spierac. Jeszcze raz pozd.

Koteczek 28.02.2005 13:36

[QUOTE=Loczek]Nie mow ze jak zobaczysz dziewczyne ktora ma cos w sobie to sie nie spojrzysz na nia ?? I nie chodzi mi tu o dziewczyne w kiecce do peppka , bluzeczce do szyii. To jest chyba naturalne ze mezczyzni wychwytuja wzrokiem atrakcyjne dziewczyny i vice versa.

Całkowicie się zgadzam :) Nie jestem facetem, ale zgadzam się ;p bo tak jest :)Edwardo cos filozofuje ;)

Bartez 28.02.2005 13:40

Cytat:

Napisany przez Loczek
Edwardo nie badz taki hej do przodu. Nie mow ze jak zobaczysz dziewczyne ktora ma cos w sobie to sie nie spojrzysz na nia ?? I nie chodzi mi tu o dziewczyne w kiecce do peppka , bluzeczce do szyii. To jest chyba naturalne ze mezczyzni wychwytuja wzrokiem atrakcyjne dziewczyny i vice versa. Ale nie bede sie spierac. Jeszcze raz pozd.

Która ma coś w sobie, a lalka Barbie z 5 centymetrami tapety to różnica, nie sądzisz? Dla każdego faceta to coś, to mogą być różne rzeczy- uśmiech, oczy, włosy lub cokolwiek innego.
Myślę, że Edwardo miał na myśli takie dziewczyny, które uważają się za nie wiadomo kogo, a jak sie toto odezwie, to nie wiadomo, czy śmiać się, czy płakać. Na szczęście puste laski najczęściej znajdują pustych kolesi, dla których tylko wygląd jest najważniejszy i jest równowaga w przyrodzie ;)

Oczywiście te dygresje nie dotyczą w żaden sposób siostry Piterniela - przynajmniej dla mnie :)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:12.