Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   IMPREZKA ON-LINE (tylko powyzej 18 lat) (https://forum.cdrinfo.pl/f5/imprezka-line-tylko-powyzej-18-lat-16106/)

Loczek 28.02.2005 13:51

Cytat:

Napisany przez Bartez
Która ma coś w sobie, a lalka Barbie z 5 centymetrami tapety to różnica, nie sądzisz? Dla każdego faceta to coś, to mogą być różne rzeczy- uśmiech, oczy, włosy lub cokolwiek innego.
Myślę, że Edwardo miał na myśli takie dziewczyny, które uważają się za nie wiadomo kogo, a jak sie toto odezwie, to nie wiadomo, czy śmiać się, czy płakać. Na szczęście puste laski najczęściej znajdują pustych kolesi, dla których tylko wygląd jest najważniejszy i jest równowaga w przyrodzie ;)

Oczywiście te dygresje nie dotyczą w żaden sposób siostry Piterniela - przynajmniej dla mnie :)

Bartez chyba sie nie zrozumielismy. Mi nie chodzilo o laleczki barbi tylko o normalne dziewczyny. Takie ktore maja w sobie to cos co powoduje ze masz ochote z nia przebywac. I nie chodzi mi tu o extra ciuchy, fajna facyjate przozdobiona pudrem za 130 zl. Chcialbym powiedziec tylko tyle ze naturalnym zachowanie mezczyzny jest to ze zwraca uwage na ladne kobiety. Sorry jesli sie nie zgadzamy ale takie jest moje zdanie. A to co taka panna soba reprezentuje ... to juz jej problem.

Koteczek 28.02.2005 13:54

Cytat:

Napisany przez Bartez
Oczywiście te dygresje nie dotyczą w żaden sposób siostry Piterniela - przynajmniej dla mnie :)

Nio ja mam nadzieje, że o mnie nie piszecie ;p
@Bartez buziaczki for you :*

Bartez 28.02.2005 14:01

Cytat:

Napisany przez Loczek
Bartez chyba sie nie zrozumielismy. Mi nie chodzilo o laleczki barbi tylko o normalne dziewczyny. Takie ktore maja w sobie to cos co powoduje ze masz ochote z nia przebywac. I nie chodzi mi tu o extra ciuchy, fajna facyjate przozdobiona pudrem za 130 zl. Chcialbym powiedziec tylko tyle ze naturalnym zachowanie mezczyzny jest to ze zwraca uwage na ladne kobiety. Sorry jesli sie nie zgadzamy ale takie jest moje zdanie. A to co taka panna soba reprezentuje ... to juz jej problem.

Jasne, że to jest normalne zachowanie. Oczywiście zgadzam się z Tobą, jeżeli chodzi o normalne dziewczyny, z którymi można normalnie pogadać, bez szpanu i sztucznego udawania.

Ja (andrzejj9 i Edwardo chyba też) miałem na myśli takie dziewczyny, które uważają się za boginie, mogące mieć każdego na skinienie. Dla faceta jednak nie liczy się tylko wygląd. Nie twierdzę, że nie jest ważny, bo to jest bzdura. Na pewno jest ważniejszy, niż dla kobiet, ale nie jest wszystkim, na co zwraca się uwagę.

Loczek 28.02.2005 14:14

Cytat:

Napisany przez Bartez
Jasne, że to jest normalne zachowanie. Oczywiście zgadzam się z Tobą, jeżeli chodzi o normalne dziewczyny, z którymi można normalnie pogadać, bez szpanu i sztucznego udawania.

Ja (andrzejj9 i Edwardo chyba też) miałem na myśli takie dziewczyny, które uważają się za boginie, mogące mieć każdego na skinienie. Dla faceta jednak nie liczy się tylko wygląd. Nie twierdzę, że nie jest ważny, bo to jest bzdura. Na pewno jest ważniejszy, niż dla kobiet, ale nie jest wszystkim, na co zwraca się uwagę.

Chcialem tylko zwrocic uwage na to, iz naturalnym zachowaniem czlowieka jest zainteresowanie plcia przeciwna. A to jaka jest juz ta plec przeciwna zostawny kazdemu do oceny we wlasnym zakresie.

andrzejj9 28.02.2005 15:29

Cytat:

Napisany przez Edwardo
yeah, przynajmniej jedna pokrewna dusza...
ja moze dodam ze nie sa one mi neutralne, ale lubie patrzec na nie z pogarda gdy idzie na wprost mnie, a potem odwrocic zwork albo zasmiac sie w oczy gdzy sa coraz blizej mnie...
ale wiesz? to dzieki tym panienkom, inne normalne dziewczyny moga sie odstresowac i poczuc dowartosciowane. chyba domyslasz sie jak to dziala? ;)

Wiesz, ja mam o nich też bardzo negatywne zdanie, ale nie lubię tego po sobie okazywać. Od tak, po prostu nie pokazuję zainteresowania nimi, a dla niektórych to już wystarczający szok ;)

@ Loczek

Bez nerwów, to tylko takie wtrącenie do wątku o .... no tak właściwie nie wiem, o czym ;) Ale swojego (i jak widzę, nie tylko :) ) zdania będę się trzymać. Są naprawdę dziewczyny, które oprócz ładnego wyglądu fizycznego nic innego sobą nie reprezentują. A takie mnie po prostu, choćby nie wiem, jak piękne były (a piękno to też rzecz bardzo względna), nie interesują.

@ Bartez

Bardzo dobrze opisałeś dziewczyny, które mieliśmy na myśli :)

@ Koteczek

Na pewno nie piszemy o Tobie. Od tak, rozmowa zeszła na lekki off-topic. To ma tutaj bardzo często miejsce :)

Maciej 28.02.2005 15:55

no tak ...
Kitty jest dwa dni na Forum, a już ma dwie reputacje ...tylko za co? :P

Temat Topica "...(Tylko powyżej 18 lat) ", to co tu robią siedemnastki? :D

.::piotrek::. 28.02.2005 15:56

Heh, ja tez cie witam, sorki ze tak pozno, ale lepiej pozno niz wcale ;p
Heh, widze ze niezla debata sie toczy teraz ||

czero 28.02.2005 16:39

Cytat:

Napisany przez Maciej
no tak ...

Jutro wejdziesz na forum i sie okaze ze jest Modem :O ;)

Koteczek 28.02.2005 16:40

Cytat:

Napisany przez Maciej
no tak ...

Temat Topica "...(Tylko powyżej 18 lat) ", to co tu robią siedemnastki? :D

Kitty- podoba mi sie :D

andrzejj9 28.02.2005 17:00

Kto tą rozmowę przeniósł do Imprezki? Ja rozumiem, że topic się szybko rozrasta, ale jak zobaczyłem 70 jego podstron to się trochę zdziwiłem ;)

MacGyver 28.02.2005 17:03

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Kto tą rozmowę przeniósł do Imprezki? Ja rozumiem, że topic się szybko rozrasta, ale jak zobaczyłem 70 jego podstron to się trochę zdziwiłem ;)

Ja, za pozwoleniem @Kitty of course :)

legion 28.02.2005 17:53

no prosze jak ladna galeria widze ze na bazeri jezdzisz :) troche mamy wspolnego ale tak na serio to takie ubrane tez zdiecia moze jakies z upalnych dni :D

Edwardo 28.02.2005 18:11

Cytat:

Napisany przez Loczek
Nie mow ze jak zobaczysz dziewczyne ktora ma cos w sobie to sie nie spojrzysz na nia ?? I nie chodzi mi tu o dziewczyne w kiecce do peppka , bluzeczce do szyii. To jest chyba naturalne ze mezczyzni wychwytuja wzrokiem atrakcyjne dziewczyny i vice versa. Ale nie bede sie spierac. Jeszcze raz pozd.

a gdzien napisalem ze nie psogladam na dziewczyan jak ma "to cos"
w swoim poscie piszesz o dwoch roznych rzeczach.

naturalne ze facet looka na atrakcyjan babeczke...
musi miec w sobie to cos...
to cos wzrokiem czasem trudno wylapac jak sie idzie na ulicy...
wiec nie myl pojec...

Edwardo 28.02.2005 18:20

Bartez: thx. widze ze czytasz uwaznie;)

dla osobnika co przekleil (MacGyver:P) dla nnie nie potrzbenie sie to stalo, bo to jest (byl) watek na troszke wyzszym poziomie niz "impreza"
jak to wygalda? najpier linki do rozjechanych panienek, a zaraz potem, wszyscy witaja kiti i gadaja o zauroczeniu faceta i kobiety itp...
naszczescie juz na GG z McGyverem dalismy sobie po pysku.
ale nadal podtrzymuje swoje, tego tu nie powinno byc przylepionego.

pozdrawiam
Edi!

PS. moze akcje zrobimy "stop klejeniu!" :D

ed hunter 28.02.2005 18:22

hehe! jedna blondynka a jaka zadymka ;)

@Bartez
Cytat:

...Dla faceta jednak nie liczy się tylko wygląd....
święta prawda.

ta dziewczyna też wywoła takie zamieszanie?
http://www.roganjosh.co.uk/content/i...ettymonkey.jpg
:P

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:12.