![]() |
A to co innego. Jeszcze nie próbowałem, ale może kiedyś... :)
|
Znow zaczyna sie. Kobiety jak zawsze wywołuja konflikty miedzy mezczyznami, sa przynyna wojen ;), daromy sobie ten temat. Pani jest ładna ale nie ma czym sie podniecac jak sama napisała: " Jednemu już zaimponoałam Wyglądem, charakterem i straczy;] ". Powaddzmy luzna rozmowe, i bedzie wporzadku.
|
ooo @andrzejj9...witamy w gronie MODteam ;) [taki mały OT :) ]
|
Cytat:
|
Cytat:
@ Thomas Mam nadzieję, że rzeczywiście będzie to luźna rozmowa, bo nie widzę powodu, żeby się znowu kłócić. Chociaż masz rację - kobiety powodują różne irracjonalne zachowania ;) |
Niczym Wam nie chce imponowac !
A co do tego że nie jestem rewelacją to kazdy ma swój gust. Nie musze dla wszystkich być piekna :| ( nio i daj tą swoją fotke, ja też Cię ocenie, ok ?:D) Nie chce sie z Wami klócic, nie wymuszajcie kłotni, ok ? I looooz :) |
Koteczek
Jestes bardzo ladna i mila ! nos wiec glowe wysoko .....zorg |
Cytat:
Dziekuje ;p :* |
Cytat:
Hehe, jaki szczery. Chyba mu wlepie repute za otwarte serce i słowa prosto z duszy... :D |
Cytat:
|
Hehe, teraz wszyscy pewnie zaczna skladac Andrzejowi gratulacje, ale naleza mu sie przeciez ;p
|
Każdy ma wyobrażenie swojej drugiej połowy. Każdy ma swoje upodobania. Mnie się podoba cos innego. Komuś innemu nie podoba się to co mnie. I to jest fajne ze się różnimy, bo życie było by strasznie szare gdybyśmy byli tacy sami. Ale nie widzę powodów do złośliwości i kłócenia się.
Co do koteczka to jest ładna, ale najładniejsza i tak jest moja dziewczyna:) |
Ilość załączników: 1
skubi
jakos nie widze twoiej dziewczyny ! bo mi cos w oko wpadlo.O moze to ona ;) |
Cytat:
|
Cytat:
Miało byc jej:P |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:09. |