Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   IMPREZKA ON-LINE (tylko powyzej 18 lat) (https://forum.cdrinfo.pl/f5/imprezka-line-tylko-powyzej-18-lat-16106/)

zorg 09.03.2005 20:05

na zywo wygladaja inaczej ! bardziej czarujaco

andrzejj9 09.03.2005 20:20

No może, gdyby mnie ktoś zaczarował... ;)

Edwardo 09.03.2005 20:24

Cytat:

Napisany przez Bartez
Już widzę, o co chodzi. Faktycznie, Twój post został usunięty, ale pytanie było lekko mówiąc niestosowne. Pamiętaj, że nasze forum przeglądają nie tylko osoby pełnoletnie. Drugi post usunięty to post ed_huntera (skasowany przez samego autora) i to tyle, co widzę z usuniętych postów.

Panowie, trzymajcie poziom, a nie sprowadzajcie dyskusji na takie tematy. To nie forum onetu, czy o2 ;)

Aha, żeby nie było - to nie ja usuwałem te posty :)

Pozdrawiam i do poczytania za 2 dni :)

Bartez, ale powiedz mi, co w tym poscie bylo nie stosownego?
ani przeklenstw, ani nie lamal regulaminu, tymabrdziej nie gorszyl osob niepelnoletnich. wiec? moze osoba ktora go usunela niech mi wytlumaczy?
bo wciaz nie czaje co w nim takiego zlego bylo, ze zapytalem czy lubi grubych czy chudych i jak duzych.
:ysz: :\

ThanatoS 10.03.2005 19:40

Hmm, powiem krotko, chodzilo ci o organ przeciez. Naprawde to nie brawo czy jakies inne forum dla malolatow z kompleksami. Zostaly usuniete i dobrze. Chcieliscie sploszyc dziewczyne i pokazac sie z tej gorszej strony?

Lukash 10.03.2005 22:01

panowie, ale na tym swiecie sa ostre ass:)
http://keyra.hans-wurst.de/

Predi 10.03.2005 22:37

@Thanatos: a czy w dziale imprezka online tylko dla ludzi pow. 18, mozna wklejac linki i zdjecia nie calkiem ubranych pan... ze tak to nazwe..... a o ich hm... organie nie mozna napisac? :fiu: (poza tym ed hunter to bardzo wulgarnie napisal... ooo tak.. :| )

Edwardo 11.03.2005 00:35

Cytat:

Napisany przez ThanatoS
Hmm, powiem krotko, chodzilo ci o organ przeciez. Naprawde to nie brawo czy jakies inne forum dla malolatow z kompleksami. Zostaly usuniete i dobrze. Chcieliscie sploszyc dziewczyne i pokazac sie z tej gorszej strony?

wiesz, nie chce sie czepiac, ale ja o zadnym organie nie pisalem...
pytalem sie o posture faceta, a ze ktos to intepretowal tak jak interpretowal...

no coz, glodnemu chleb po mysli chodzi...

.::piotrek::. 11.03.2005 09:27

Cytat:

Napisany przez Edwardo

Heh, ciekawe co przez to chciales powiedziec ;p

ThanatoS 11.03.2005 10:39

Cytat:

Napisany przez Edwardo
wiesz, nie chce sie czepiac, ale ja o zadnym organie nie pisalem...
pytalem sie o posture faceta, a ze ktos to intepretowal tak jak interpretowal...

Przestan sciemniac, pelen kontekst dalo sie wysnuc.

Edwardo 11.03.2005 11:29

Thantos: pelen kontekst dalo sie wysunac w dwie rozne strony, w jedna o ktrej Ty piszesz oraz w druga o ktorej ja pisze.
a ze ludzie w rozne strony posuwaja to juz nie moja wina...

Koteczek 11.03.2005 19:33

Widze,że jakaś kłotnia tutaj jest. Ale ja tez myslałam ( i chyba słusznie) że chodzi o posture faceta, chociaz nie zdazyłam zobaczyc tego posta :P
No, ale chyba to pytanie było do mnie, hm ?
Dlugo mnie tu nie było !! Jeśli ktos wchodzi na imprezke niepełnoletni to juz jego sparwa ! Pisze, ze powyzje 18 lat :P
Buziaczki :* :)

Mam odpowiedziec czy lubie facetów (postura) grubych, chudych itp. ??

(Troche forum ostatnio zaniedbałam, ale nie miałam czasu :) teraz bede systematycznie i niebawem dam Wam tą fotke z Grecji:P)

ed hunter 11.03.2005 19:50

no czekamy z utęsknieniem.... naprawdę mówię za wszystkich.... jak długo będziesz nas trzymać w obłąkanym oczekiwaniu fotki z Grecji ;) :P

Damianos L 11.03.2005 20:38

Cytat:

Napisany przez Koteczek
Widze,że jakaś kłotnia tutaj jest. Ale ja tez myslałam ( i chyba słusznie) że chodzi o posture faceta, chociaz nie zdazyłam zobaczyc tego posta :P
No, ale chyba to pytanie było do mnie, hm ?
Dlugo mnie tu nie było !! Jeśli ktos wchodzi na imprezke niepełnoletni to juz jego sparwa ! Pisze, ze powyzje 18 lat :P
Buziaczki :* :)

Mam odpowiedziec czy lubie facetów (postura) grubych, chudych itp. ??

(Troche forum ostatnio zaniedbałam, ale nie miałam czasu :) teraz bede systematycznie i niebawem dam Wam tą fotke z Grecji:P)

Czekamy !! :mruga:

Koteczek 11.03.2005 20:48

Tylko nie wiem jak zmniejszyc zdjecie :( Bo jest takie duuuuuuze, a moj brat jest zajety i nie chce mi pomóc :( HELP :P <załamana>:P

MacGyver 11.03.2005 20:53

Cytat:

Napisany przez Koteczek
Tylko nie wiem jak zmniejszyc zdjecie :( Bo jest takie duuuuuuze, a moj brat jest zajety i nie chce mi pomóc :( HELP :P <załamana>:P

Widziałem je :) 8 )
Mogę je zmniejszyć i podesłać Ci go na emaila (wyslij mi adres na priva)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:07.