![]() |
na zywo wygladaja inaczej ! bardziej czarujaco
|
No może, gdyby mnie ktoś zaczarował... ;)
|
Cytat:
Bartez, ale powiedz mi, co w tym poscie bylo nie stosownego? ani przeklenstw, ani nie lamal regulaminu, tymabrdziej nie gorszyl osob niepelnoletnich. wiec? moze osoba ktora go usunela niech mi wytlumaczy? bo wciaz nie czaje co w nim takiego zlego bylo, ze zapytalem czy lubi grubych czy chudych i jak duzych. :ysz: :\ |
Hmm, powiem krotko, chodzilo ci o organ przeciez. Naprawde to nie brawo czy jakies inne forum dla malolatow z kompleksami. Zostaly usuniete i dobrze. Chcieliscie sploszyc dziewczyne i pokazac sie z tej gorszej strony?
|
panowie, ale na tym swiecie sa ostre ass:)
http://keyra.hans-wurst.de/ |
@Thanatos: a czy w dziale imprezka online tylko dla ludzi pow. 18, mozna wklejac linki i zdjecia nie calkiem ubranych pan... ze tak to nazwe..... a o ich hm... organie nie mozna napisac? :fiu: (poza tym ed hunter to bardzo wulgarnie napisal... ooo tak.. :| )
|
Cytat:
wiesz, nie chce sie czepiac, ale ja o zadnym organie nie pisalem... pytalem sie o posture faceta, a ze ktos to intepretowal tak jak interpretowal... no coz, glodnemu chleb po mysli chodzi... |
Cytat:
|
Cytat:
|
Thantos: pelen kontekst dalo sie wysunac w dwie rozne strony, w jedna o ktrej Ty piszesz oraz w druga o ktorej ja pisze.
a ze ludzie w rozne strony posuwaja to juz nie moja wina... |
Widze,że jakaś kłotnia tutaj jest. Ale ja tez myslałam ( i chyba słusznie) że chodzi o posture faceta, chociaz nie zdazyłam zobaczyc tego posta :P
No, ale chyba to pytanie było do mnie, hm ? Dlugo mnie tu nie było !! Jeśli ktos wchodzi na imprezke niepełnoletni to juz jego sparwa ! Pisze, ze powyzje 18 lat :P Buziaczki :* :) Mam odpowiedziec czy lubie facetów (postura) grubych, chudych itp. ?? (Troche forum ostatnio zaniedbałam, ale nie miałam czasu :) teraz bede systematycznie i niebawem dam Wam tą fotke z Grecji:P) |
no czekamy z utęsknieniem.... naprawdę mówię za wszystkich.... jak długo będziesz nas trzymać w obłąkanym oczekiwaniu fotki z Grecji ;) :P
|
Cytat:
Czekamy !! :mruga: |
Tylko nie wiem jak zmniejszyc zdjecie :( Bo jest takie duuuuuuze, a moj brat jest zajety i nie chce mi pomóc :( HELP :P <załamana>:P
|
Cytat:
Mogę je zmniejszyć i podesłać Ci go na emaila (wyslij mi adres na priva) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:07. |