![]() |
|
ja też :piwo:
i spać :spie: |
Piwo popijam od rana, ale się kończy, czeka mnie spacer...
|
Ed, otwieraj tę mineralkę
Chcę się z tobą napić :piwo: |
:kawa: środkowa.
|
Cytat:
:piwo: |
nie piję przed robotą :'(
|
Szybka :kawa: po pracy i jednocześnie przed.
Znowu mi się trafił osiemnastogodzinny dzień pracy z sześciogodzinna przerwą. :D |
O! To ja też idę psyknąć :)
:piwo: |
Też mi się pić chce, ale doszedłem do tego tematu - jadno już mam w sobie, drugie w szklance :piwo:
(oba inne, ale niepasteryzowane :D) |
to żałuj, bo tu polewają piątkowe :piwko2:
a gorąco jest, to pić się chce :piwo: |
:kawa: i wypad, bo jestem godzinę w plecy :O
|
:kawa: z rana być musi. :]
|
przecież dziś jest piątek, .... muszę zatem zrobić jakieś zakupy na wieczór, a teraz :herbatka:
|
Dochlałem mineralną do końca, następną wezmę do sypialni, tak na wszelki wypadek, bo kaca się nie spodziewam, ale może mi się przyśnić coś złego i się spocę. :blink: A najgorszy jest amstaff, którego trzeba wpuścić do wyra, bo inaczej złośliwie naszczy na dole na dywan, znaczy naszczy tylko wtedy, gdy nie da rady złośliwie nasrać... :sciana: Co ta moja siostra robi ze zwierzakami.... ja bym świnie lepiej wychował... :\
Dzisiaj mi bydle przed siódmą rano narzygało trawą, którą się obżarł wieczorem na spacerze :rzygi: Dobrze, że dzisiaj na spacer nie chciał, bo po obszczekiwaniu ludzi przez ogrodzenie nie miał już siły mnie zmuszać. Druga sprawa, że nie miał okazji, bo nie oglądałem telewizji, a zwykle wtedy atakuje, włażąc na kolana i gadając jakieś mrau... To tak naprawdę jest kot, bo rano myje się identycznie i mlaska przy tym niemiłosiernie. Idę spać, bo jurto jest poniedziałek, straszny poniedziałek... |
Płuczę kawą. :kawa:
I zaraz znowu zapalę sobie. 8-) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:19. |
|