Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 09.07.2005, 00:57   #1831
_bakupl_
na cdrinfo od 2001 ;>

Data rejestracji: 04.06.2005
_bakupl_ zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez Piterniel

Widze, że zgadzasz się ze mną. Też zauważyłeś coś `ala chat

Pozdrowienia Piterniel, dobranoc

PS: http://forum.cdrinfo.pl/showpost.php...&postcount=451

Dokładnie!

Pozdrawiam, dobranoc! Kolorowych snów

bakupl

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 09.07.2005, 01:04   #1832
Piterniel
Cichy mod

Data rejestracji: 16.03.2003
Piterniel jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>Piterniel jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Otrzymałem wiadomość prywatną od usera @malaczarna, której nie będe tutaj cytował ani w żaden sposób naprowadzał na treść bo to nie czas ani nie miejsce. Przecież sama nazwa mówi, że nie jest ona do upubliczniania. Powiem Ci tutaj, że nie będe na nią odpowiadał. Wyraź swoją opinie publicznie, ponieważ zapewniam Cie, że nie przeszdzasz tylko mi. Niektórzy mogą o tym nie mówić.
Jak już się pisze to pisze do końca i nie rzuca słów na wiatr. To taka wizytówka tego forum, którą ja osobiście odczułem.
Zapomniałbym - forum cdrinfo na swój pokój na polchacie. Może skorzystasz ?

Cytat:
mam pytanie do Was wszystkich

jestem nowa na forum, i chyba mam prawo popelniac bledy, nie rozumiem czemu nie zwracacie uwagi osobom ktore sa tu od kilku nawet lat a popelniaj takie same gafy jak np.post pod postem??

i jak cos macie do mnie prywatnie to dajcie znac.

@mac jak mi chcial zwrocic uwage wyslal prywatnie i zadzialalo.

ale widze ze Panowie sie troche nudza i chca mnie sie pozbyc bo im zle.
dziekuje i dobrej nocy Panowie geniusze
Może zwracamy uwage i to się dzieje napewno, ale do niektórych nie dociera. To wygląda poprostu mało estetycznie, a regulaminu nie łamią.
Mac jest moderatorem i "zmoderował" twoje postępowanie taka jego praca (pozdro mac )
Zapewniam twoją osobe, że na nude my już mamy sposoby w przeciwieństwie do Ciebie. Nudzisz się na forum .
Nie jesteś w stanie określić naszej inteligencji, możesz opierać swoją opienie tylko na naszych postach. Chyba, że piszemy genialne - to zmienia postać rzeczy. Nie wiem jak widzisz nasze wypowiedzi.

Piterniel

Ostatnio zmieniany przez Piterniel : 09.07.2005 o godz. 01:42
Piterniel jest offline  
Stary 09.07.2005, 01:50   #1833
andy
logged out
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 12.07.2003
andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Po dla każdego na zgode

P.S. Temat miałbyć dla pełnoletnich
Stary 09.07.2005, 01:54   #1834
zene_k
Zarejestrowany dla jaj

Data rejestracji: 25.11.2004
zene_k jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>zene_k jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>zene_k jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>zene_k jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>zene_k jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>zene_k jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>zene_k jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez @ndy
Temat miałbyć dla pełnoletnich
Stary 09.07.2005, 01:59   #1835
Czołgista
dupa a nie
Zlotowicz

Data rejestracji: 06.08.2004
Czołgista jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>Czołgista jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
@małaczarna Temat częsciowo prześledziłem
ale zdania nie mam, może jutro ?
Bo dziś znowu i mogę coś ...

i by się narobiło
Stary 09.07.2005, 02:10   #1836
Piterniel
Cichy mod

Data rejestracji: 16.03.2003
Piterniel jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>Piterniel jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Cytat:
Napisany przez malaczarna
ja tez dalam sobie spokoj jak zobaczylam ile on ma lat

w pon postaram sie przeczytac jego zarzuty jeszcze raz i zobaczymy co na to inni

dobranoc
Nie wiesz ile mam lat i nikt tego nie wie z forum. Kierując się uzupełnionym profilem (czy poprawnie i bez błędów tego nie potwierdze) wywnioskowałaś(?) - wierzysz we wszystko co napiszą? że mam operając się o karte usera 17 lat i w tej chwili podeszłaś do sprawy olewczo. Prawda co mi jakiś dzieciak będzie mówił co mam robić? Moge tutaj potwierdzić TAK MAM 17 LAT i to nie zmienia faktu, że możesz mnie tak traktować. "dalam sobie spokoj jak zobaczylam ile on ma lat" widzę tutaj wyraz beszczelności i ideii im młodszy tym głupszy, mniej doświadczony. Pokolenia się zmieniają ludzie, ich poglądy, inteligencja, różne rzeczy są inaczej postrzegane. Na forum jestem Piterniel osoba bez płci - poprostu virtualny człowiek. Po niku zwaracają się do mnie w rodzaju męskim.
Podsumowując jeden fakt zmienia wszystko wiek? Przez 17 lat można bardzo wiele się nauczyć, odetnijmy wszystkim <20 lat internet niech chodzą do szkoły i się edukują z podręczników, a internet, fora zostawimy tym lepszym(?) >20. Lepszym znaczy mądrzejszym, mających wpływ, mogącym wypowiadać się i krytykować.

Za przeproszeniem odczułem to tak
Masz 17 lat?! Haha.... Spier... gówniarzu co ty tutaj masz do gadania jestem starsza i mi możesz naskoczyć

Twoja wypowiedź mnie poprotu przytłoczyła.
Piterniel jest offline  
Stary 09.07.2005, 02:26   #1837
Czołgista
dupa a nie
Zlotowicz

Data rejestracji: 06.08.2004
Czołgista jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>Czołgista jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Cytat:
Napisany przez Piterniel
.... Podsumowując jeden fakt zmienia wszystko wiek? Przez 17 lat ....
Piter ! sorry,
Nie wpierniczam się do tego wątku, (może)
Nie staram się zrozumieć (bo głupi jestem)

Ale jedno wiem sposób rozumowania ludzi w rórznym wieku na pewne zasadnicze aspekty
różni się diametralnie !
"Starsi" zazwyczaj mają większą tolerancję spojżenaia , choć przez pryzmat swoich życiowych doświadczeń.
I wiedza mertoryczna nie ma nic do żeczy, sam wiem że sporo 16-latków może mnie wiele nauczyć np.temacie DVD , nie wstdzę się tego że wiem od nich mniej.
Miło by było żeby to działało w dwie strony.
Ale mam pełną świadomość że tak nie jest i nie będzie.
Honor 17 - latka na to nie pozwoli, (przerabiałem ) są jednak wyjątki.

Idę spać, bo popiłem

po Krakowsku :

Dajcie se siana !
Stary 09.07.2005, 03:02   #1838
frog
Żabol

Data rejestracji: 27.04.2003
frog niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Pietrek ! Znaczy Piterniel ziomu Troszeczke po pierwsze wyLOOZUJ Moze i kolezanka robi sobie chata ale po to jest tem temat chyba poniekad... takie jak to nazwal jeden z ziomali poprzednikow "******enie farmazonow" i TO TU MA BYC. Wszedzie jest miejsce na SMIETNIK... albo powinno byc Pietrek nasze forum jest dosyc DUZE jest kilka dzialow, mnustwo topicow i jesli TEN ci przeszkadza czy wypowiedzi w nim, OMIN GO..... Mi osobiscie tez on nie podchodzi do konca i to jest 1 moja wypowiedz w nim....Ale trza sie wylooozowac. FORUM to nie moja czy twoja wlasnosc ale NASZA, GRUPOWA, GLOBALNA, USEROW. Nigdy nie bedzie tak ze kazdemu wszystko przypasuje ale trza byc troszku tolerancyjnym. NIE WIEM NIE CZYTALEM postow KOLEZANKI ale mysle ze jesli nikogo nie obrazila itp to moze byc....

Do KOLEZANKI @malaczarna tak jak napisalem wczesniej NIE SLEDZILEM twoich postow i jesli twoje LOOZNE i tak jak tu pisza NIC DUZO nie wnoszace wypowiedzi nie wychodza POZA ten TOPIC to jak dla mnie moze byc. PO TO ON TU CHYBA miedzy innymi JEST . Dla BZDUREK *******EK.... Ale jesli z innych topicow ktore maja okreslony TEMAT robisz chata no to juz tak nie powinno byc i nad tym powinnas sie zastanowic.....

Wiec obie strony QUITE PLEASE pokazcie ze umiecie kulturalnie wyrazic swoje opinie i ze jestscie tolerancyjni a nie skakajcie sobie do gardel bo to NIE LADNIE !
Mysle ze wiecej juz nie powinniscie pisac o "TYM PROBLEMIE" a jak cos dokonczcie PRV bo niepotrzebnie sie psuje atmosferka na forum i jeszcze do tego wciagnac sie moga inne osoby OKI ! No Buzka dla was obu ( no moze Pietrek dla ciebie ze zrozumialych wzgledow USCISK DLONI
JEST looz, wyLOOZuj sie i TY !

HARDSTYLE IS MY STYLE !!!
frog jest offline  
Stary 09.07.2005, 07:40   #1839
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez Piterniel
Nie wiesz ile mam lat i nikt tego nie wie z forum. Kierując się uzupełnionym profilem (czy poprawnie i bez błędów tego nie potwierdze) wywnioskowałaś(?) - wierzysz we wszystko co napiszą? że mam operając się o karte usera 17 lat i w tej chwili podeszłaś do sprawy olewczo. Prawda co mi jakiś dzieciak będzie mówił co mam robić? Moge tutaj potwierdzić TAK MAM 17 LAT i to nie zmienia faktu, że możesz mnie tak traktować. "dalam sobie spokoj jak zobaczylam ile on ma lat" widzę tutaj wyraz beszczelności i ideii im młodszy tym głupszy, mniej doświadczony. Pokolenia się zmieniają ludzie, ich poglądy, inteligencja, różne rzeczy są inaczej postrzegane. Na forum jestem Piterniel osoba bez płci - poprostu virtualny człowiek. Po niku zwaracają się do mnie w rodzaju męskim.
Podsumowując jeden fakt zmienia wszystko wiek? Przez 17 lat można bardzo wiele się nauczyć, odetnijmy wszystkim <20 lat internet niech chodzą do szkoły i się edukują z podręczników, a internet, fora zostawimy tym lepszym(?) >20. Lepszym znaczy mądrzejszym, mających wpływ, mogącym wypowiadać się i krytykować.

Masz 17 lat?! Haha.... Spier... gówniarzu co ty tutaj masz do gadania jestem starsza i mi możesz naskoczyć

O tu się muszę zgodzić (choć i we wcześniejszych Twoich wypowiedziach jest dużo racji - przede wszystkim gratuluję odwagi poruszenia takiego tematu) - ocenianie ludzi i ich wypowiedzi na podstawie wieku jest bardzo płytkie i w praktyce po prostu głupie. A chwytanie się takiego argumentu przy rozmowie już załosne..

Co do osoby małejczarnej na forum... Jak już kiedyś przy okazji napisałem - kilka razy przerabialiśmy już tutaj coś takiego. Na forum jest jest kilkuset w miarę aktywnych użytkowników, z których wszyscy to mężczyźni i nic dziwnego, że jak pojawia się kobieta, to powoduje pewne zamieszanie - zainteresowanie. Nie inaczej jest tym razem i tak samo będzie przy każdym następnym. Ja też widzę, co się dzieje, chociaż nie uczestniczę aktywnie w tych rozmowach (wybaczcie, ale z takich... "flirtów" to ja już jakiś czas temu wyrosłem..), ale zakładam, że jak za każdym razem w przeszłości, tak i teraz to po prostu przejdzie samo.

Do samej małejczarnej mogę powiedzieć jedno - nie traktuj wypowiedzi Piterniela jako ataku na swoją osobę, ale co najwyżej na sposób, w jaki prezentujesz się na forum. A ten niestety nie odbiega zbytnio od tego, co zostało napisane. Jeśli uważasz, że jest inaczej, skorzystaj z opcji przeglądania ostatnich postów użytkownika i przyjrzyj się im. Prawdopodobnie sama wtedy stwierdzisz, że po prostu na ich podstawie można odnieść takie wrażenie.

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline  
Stary 09.07.2005, 10:00   #1840
_bakupl_
na cdrinfo od 2001 ;>

Data rejestracji: 04.06.2005
_bakupl_ zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez Piterniel

Boże człowieku, jak Ty mądrze piszesz, a co ja mam powiedzieć jak dopiero 18 lipca skończe 16 lat
Stary 09.07.2005, 10:14   #1841
zene_k
Zarejestrowany dla jaj

Data rejestracji: 25.11.2004
zene_k jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>zene_k jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>zene_k jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>zene_k jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>zene_k jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>zene_k jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>zene_k jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Oj, żeby zaraz nie było
Stary 09.07.2005, 11:55   #1842
Patrix
Pingwin specjalista.

Data rejestracji: 22.06.2002
Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
Cytat:
Napisany przez _bakupl_
Boże człowieku, jak Ty mądrze piszesz, a co ja mam powiedzieć jak dopiero 18 lipca skończe 16 lat
Zgadzam sie z nim, wiek w interenccie nie ma różnicy o ile rozmawia, kontaktuje się na poziomie. Tylko mi tutaj teraz z siebie ofiary nie rób bo to też źle jest. Ja w internecie traktuje wszystkich jednakowo poważnie czy ma 13 lat czy 50.... Czasem można sie zdziwić, że 13'letnia osoba potrafi być bardziej poważna od niejednego 20'latka Mnie nie interesuje kto ile ma lat byle by pisał do rzeczy.

Moja obserwacja - klimat forum tworza 'starzy' userzy, ktoórzy są jużdo tego przyzwyczajeni, nowi muszą się nauczyć jakie tutaj zwyczaje panują. Jak nowy wypycha sie poza swój nawias dostaje po łbie, nie chce nikogo urazić ale tak jest.

PS1
Piterniel już dawno udowodnił, co potrafi i na jakim jest poziomie, więc czepianie się jego osoby to lekka przesada.

PS2

Czy to dalej jest temat " IMPREZKA ON-LINE" ?!

Ostatnio zmieniany przez Patrix : 09.07.2005 o godz. 12:05
Patrix jest offline  
Stary 09.07.2005, 12:19   #1843
kontestator
conquer all

Data rejestracji: 10.01.2005
kontestator zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
zmieńmy temat z IMPREZKA ON LINE na bravo i bedzie cacy
Stary 09.07.2005, 12:31   #1844
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez Patrix
Zgadzam sie z nim, wiek w interenccie nie ma różnicy o ile rozmawia, kontaktuje się na poziomie. Tylko mi tutaj teraz z siebie ofiary nie rób bo to też źle jest. Ja w internecie traktuje wszystkich jednakowo poważnie czy ma 13 lat czy 50.... Czasem można sie zdziwić, że 13'letnia osoba potrafi być bardziej poważna od niejednego 20'latka Mnie nie interesuje kto ile ma lat byle by pisał do rzeczy.

Moja obserwacja - klimat forum tworza 'starzy' userzy, ktoórzy są jużdo tego przyzwyczajeni, nowi muszą się nauczyć jakie tutaj zwyczaje panują. Jak nowy wypycha sie poza swój nawias dostaje po łbie, nie chce nikogo urazić ale tak jest.
!
Pamiętacie jak przy okazji pierwszego zlotu, napisałem swój wywód na temat, dlaczego nie chciałbym spotkać się z Wami w realu?

O to właśnie mi chodziło. Ja tutaj nie zwracam kompletnej uwagi na wiek osoby, z którą rozmawiam, nigdy w tym celu nie zaglądam do profilu i tak naprawde kompletnie mnie to nie obchodzi. To, na co zwracam uwagę, to poziom wypowiedzi i generalny obraz osoby, który na tej podstawie sobie krystalizuję. Nie miałem wtedy ochoty na spotkanie twarzą w twarz właśnie dlatego, żeby potem nie oceniać czyiś wypowiedzi na podstawie wieku, wyglądu, czy jeszcze innych rzeczy, które tutaj - przy kontakcie przez forum - po prostu nie mają znaczenia.

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline  
Stary 09.07.2005, 12:33   #1845
MacGyver
Team Member

Data rejestracji: 14.05.2002
MacGyver jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>MacGyver jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>MacGyver jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
ehh...
Po pierwsze: sprawy tego typu, sprawy prywatne do których napewno należy jakieś ponad 20 ostatnich postów należy rozwiązywać "poza areną", macie od tego PW żeby wyjasniać sobie takie i inne "niepokojące" sprawy. To co teraz się dzieje to przypomina odbijanie piłeczki i psuje ogólną atmosferę jaka tu panuje.
Po drugie: jest to forum o tematyce nagrywania ale jakbyśmy rozmwiali TYLKO o LG'kach, LiteOn'ach, Nero, Alcohol'u (tym 120% ), SecuRom'ach itd. to tak jakbyśmy przez 24h stali na jednej nodze. Dlatego jest Off Topik aby od tej głównej tematyki odbiec, porozmawiać na luźne tematy, w tym dziale "spotykają się" dyskusje różnego pokroju, dużo jest wątków dotyczących hardware/software ale są wątki których nie można przydzielić do grupy IT. Ten wątek (Imprezka) powinien być traktowany jako wątek zapoznawczy a to jak ktoś to zrobi to już jego sprawa, no ale fakt faktem, że z tym konkursem, zdjęciem, "obcałowywaniem" to lekka przesada ale nikt nikomu niebędzie bronił wypowiadania się w tym temacie. Zapewne jakby wątek wylądował na Śmietniku (i tak chyba będzie trzeba zrobić ) to niebyłoby tych ok 20 postów
Po trzecie: @Piter, nie patrz na ilość postów/reputek i nie baw się w detektywa Na forum niema jakiegoś tam współczynnika ratio, że ja pomogę Tobie ale Ty musisz pomóc mi. Jeżeli mam jakiś problem to się nim podziele z innymi i bedę liczyl na pomoc, jezeli zobaczę, że ktoś ma problem na który znam rozwiązanie to poprostu odpisuje. Ktoś kto się rejestruje nie jest przecież odrazu specem w tej dziedzinie. Niema tu wytycznych typu "W ciągu 7 dni od rejestracji musisz założyć 10 tematów związanych z nagrywaniem"
Po piąte: @mała, napisałaś mi priva związanego z Twoim odejsciem. Jednak wypowiedziami Piter'a niema co się załamywać. Każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie na jakiś temat. Czasami te opinie doprowadzają to takich a nie innych reakcji. Jak już przekonaliśmy się jesteś kobieta rozrywkowa (chyba w pełnym tego słowa znaczeniu) ale niech ta "rozrywkowość" nie zasłania Ci działów w kategorii Nagrywanie, może ich tematyka jest Ci odległa ale wystarczy się "wczuć" w te klimaty

Kiedyś Papież Jan Paweł II powiedział takie słowa: "Człowiek jest wielki nie przez to co ma, nie przez to kim jest, lecz przez to, czym dzieli się z innymi"

Narazie tyle odemnie
Qrde herbata mi "zamarzła" ide sobie zrobic nową

Twoje uprawnienia: