![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1861 |
Prorok na F.O.R.U.M.
Data rejestracji: 01.01.2002
![]() |
To i ja też dorzuce swoje trzy grosze skoro piszecie jeszcze o dziłaniu/funkcjonowaniu forum.
Forum bardzo się zmienia, co w pewnym sensie jest rzeczą naturalną. Ale wg mnie kierunek w jakim zmierza obniża jego poziom (niestety) - przynajmniej w moim odczuciu. Zwłaszcza chyba dział off topic (nie zapominajmy że głównym tematem forum jest nagrywanie płyt, nagrywarki itd, a off topic to tylko 'dodatek' ) . Nie mówie, że off topic to rzecz zła, sam nawet ostatnio pisze tylko posty w tym dziale, w innych mało się udzielam, ale uważam że powinno się bardziej kontrolowac co sie dzieje na off topic. Wydaje mi się że na off topic wkradło sie już za dużo luzu. Pamiętam kilka lat temu jak w tym dziale można było zadawać pytania tylko związane z komputerami, baa, z komputerami to za szeroko powiedziane. No cóż czasy się zmieniają, pewne rzeczy zmieniają się na lepsze a pewne na gorsze. Uważam że powinno się troche przystopować z tymi 'luźnymi' tematami, wywalać więcej rzeczy do śmietnika; przenosić do kosza więcej tematów, a jeśli temat jest z sensem tylko wpadnie jakiś pajac żeby się wpisać tylko po to żeby pokazać że jest na forum, że się zarejestrował, albo żeby nabić posta to usuwać takie posty (śmietnik??). W przeciwnym razie (patrząc na przemiany od lat gdzie na off topic pisało się tylko o komputerach do dnia dzisiejszego) za jakiś czas (pół roku, rok, może więcej) forum -właściwie to off topic (ale to w pewnym sensie świadczy to o całym forum) będzie zblizało się do poziomu chociażby wspomnianego przez kogoś wcześniej forum bravo, a to co się dzieje teraz na off topic właśnie temu sprzyja. Nie wiem jak jest w innych działach bo nie jestem tam stałym bywalcem, a nie da się tego tak ocenić po przejrzeniu kilku postów, ale podejrzewam że jest (troche?) lepiej, a gdybym się mylił to od czego jest śmietnik ? ![]() Pozdrawiam
"The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing" - Edmund Burke "Jedynym sposobem na to by zatryumfowało zło, jest gdy dobry człowiek nie robi nic." -------------------------------------------------------------------------------- Ten post NIE powstał w celu przekręcenia licznika o kolejną cyferke - copyright by nie Nimal ani nie Gallus a Eliasz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#1862 |
Guru
Data rejestracji: 07.01.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nie żebym się ździwił, szczena
W takim razie trzeba było w pierwszym dniu założenia topicu go usunąć, bo w pierwszych postach raczej nic nie ma wspólnego z komputerami. Nie rozumiem tego była fajna zabawa - komu tu chodzi o nabijanie postów, czy inne sprawy. Wydaje mi się że jak ktoś chce nabijać to zakłada kilka razy na dzień nowe tematy, a tak to imprezka zdechła, bo raczej wątpie byście ją z powrotem rozkręcili, a napewno nie osoby które tyle szumu narobiły o nic. pozdrawiam prometeusz PS Na razie piwa na imprezke nie wnoszę bo niektórym szkodzi ![]()
#1863 | |
XII
Data rejestracji: 02.06.2004
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() p.s to zdrowie ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1864 | |
Guru
Cytat:
![]() ![]() To może najwyższa pora rozdzielić imprezkę na dwie i wszyscy będą szczęśliwi ![]()
![]() |
#1865 | ||
XII
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Impreza bez piwa (czyli nic sie nie dzieje) Impreza z komputerem (czyli znowusz sie zachlalem i zrobilem format) Impreza z nagrywarka (czyli wykresy pi/pif plus krata browara) Impreza z kobieta (czyli full brutal sex ![]() Impreza z moralem (czyli filozofia po piwie) i narescie ta wlasciwa Impreza spokojna przy piwku i luznej rozmowie ![]() ale modowie pracy beda mieli ![]() |
||
![]() |
![]() |
#1866 |
XII
![]() ![]() ![]() |
dobra to co piemy dzisaj panowie bo ja juz 4 koncze
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1867 |
Guru
o 18 to ja jeszcze z pracy do domu nie dojechałem, więc 0
![]()
#1868 |
XII
![]() ![]() ![]() |
@prometeusz cos sie kolega opuszcza
![]() |
![]() |
![]() |
#1869 |
Guru
nie, nie, już jestem na posterunku.
Skoro @mała już tu nie zagląda, to może Rysio by nas odwiedził- on wygląda na twardziela ![]() Halo, halo czy Rysio nas jeszcze ogląda ![]()
#1870 |
XII
![]() ![]() ![]() |
no rysiu gdzie moje porane mleko chmielowe
![]() |
![]() |
![]() |
#1871 |
Guru
tak tylko wpadłem i jest jak myślałem, a było tak wesoło
![]()
#1872 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
i jestem już na dzisiaj wolnym człowiekiem
![]() |
![]() |
![]() |
#1873 | |
Guru
Cytat:
![]() Dobra zazdroszcze ci ja jeszcze 2,(właśnie sobie instaluje dodatkowo fedore) może 3 godziny potem jeszcze 2 nim dojade i dopiero zimne piwo jak jeszcze mam, jak nie to musze lecieć do sklepu bo nie mam nikogo na posyłki 8 ) Ps żona by mi dała jak bym ją posłał ![]()
![]() |
#1874 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
właśnie wchłonąłem jednego lecha i coś mi zakłócenia wchodzą w transmisję matrixa.......
ciepło jest ![]() trzeba uważać ![]() |
![]() |
![]() |
#1875 |
Guru
lecha powiadasz całe miesiące go nie piłem, może trzeba będzie sobie odświerzyć
![]()
|
|