![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#931 | |
Bywalec
Data rejestracji: 27.02.2005
![]() |
Cytat:
Tak. Niedługo dołącze moje fotki do galerii ![]() Pooglądacie sobie MNIE ![]() ![]() bye ![]()
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#932 | |
..::Blue Machine::..
Data rejestracji: 12.11.2003
![]() |
Cytat:
Powiem Ci, ze to jest tak, przynajmniej w moim odczuciu: w wieku szczeniecym zarowno u osobnikow plci zenskiej jak i meskiej, stopien robienia mailnek jest nadwyraz wysoki. wraz z uplywem lat i przechodzenia w kolejne etapy zarowno dojrzewania, jak i ewoluowania milosci, zjawisko, potocznie zwane "robieniem malinek" zaczyna zanikac. osobniki zaczynaja odznaczac sie wzgeldnie wysokim poziomem kultury i dbaja juz o to, by nie zostawiac sladow ukoszen, zassan i innych na skorze partnera/partnerki. szczegolnie uwazaja na miejsca ktore nie sa zaslaniane przez odziez. jednak wspomnieje z lat szczeniecych wciaz pozostaje, czesto mozna zaobserwowac delikatne zarumienienia na takich czesciach ciala jak piersi, posladki, uda, brzuch. wspomniec wypada mi o takim zjawisku, jakim jest drapanie. ten spsob naznaczania partenra/partnerki jest o niebo zdrowszy (tamten pozostawia wieksze ryzyko zachorowan na raka) oraz mniej widoczny. najczestszymi, podrapanymi miejscami, w chwili uniesien kochankow to plecy w przypadku kobiet, w przypadku mezczyzn - ramiona, plecy, posladki. zdarzaja sie jednka odstepstwa od normy i zadrapania zauwazalne sa rowniez na twarzy, dloniach oraz piersiach. wypada dodac ze stopien zadrapan zalezy od stopnia milosnego uniesienia kochankow. tak wiec, jezeli Twoj partner milosnych wybrykow, zaprzestanie pozostawiac na ciele Twym, rozowe slady ust swych, bedzie znaczylo to, ze ewoluowal na wyzszy, co za tym idzie, lepszy poziom zaangazowania zarowno milosnego jak i emocjonalnego. Pozdrawiam Edi
Ostatnio zmieniany przez Andrzej_Lepper : dzisiaj o godz. 11:55. |
|
![]() |
![]() |
#933 | |
Bywalec
Data rejestracji: 27.02.2005
![]() |
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Buziaczki for you ![]() Widze, że jak będę miała jakiś problem z chłopakiem albo jakies pytania to moge na Was liczyć ![]() ![]()
![]() ![]() Ostatnio zmieniany przez Koteczek : 27.02.2005 o godz. 16:21 |
|
![]() |
![]() |
#934 | ||
..::Blue Machine::..
Data rejestracji: 12.11.2003
![]() |
Cytat:
jezeli jestes kobieta silna, zdecydowana, wsyatrczy jedno slowo a sladow miec nie bedziesz. jezeli jednak jestes ulegla, to wspolczuje w dalszym zyciu ![]() Cytat:
jak bede w potrzebie to sie zglosze ![]() pozdrawiam Edi
Ostatnio zmieniany przez Andrzej_Lepper : dzisiaj o godz. 11:55. |
||
![]() |
![]() |
#935 |
Obca Forma Życia
Data rejestracji: 30.12.2002
![]() |
Witam
![]() |
![]() |
![]() |
#936 |
Prorok na F.O.R.U.M.
Data rejestracji: 01.01.2002
![]() |
Hmmm... co ja to miałem napisać ?!?
![]() ![]() Hehehe ![]() ![]() ![]()
"The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing" - Edmund Burke "Jedynym sposobem na to by zatryumfowało zło, jest gdy dobry człowiek nie robi nic." -------------------------------------------------------------------------------- Ten post NIE powstał w celu przekręcenia licznika o kolejną cyferke - copyright by nie Nimal ani nie Gallus a Eliasz ![]() ![]() ![]() Ostatnio zmieniany przez Eliasz : 27.02.2005 o godz. 16:33 |
![]() |
![]() |
#937 | |
^_^ czekam na bana ;)
Data rejestracji: 05.03.2004
![]() |
Cytat:
![]() Na tym forum raptem chyba trzy kobiety widziałem :/ więc trzeba zapunktować ![]() PS Rosól ma racje, gdyby taki topic założył facet nie wiem czy w 15 minet by go nie ![]() |
|
![]() |
![]() |
#938 | |
Żabol
Data rejestracji: 27.04.2003
![]() |
Cytat:
DOKLADNIE TO SAMO CHCIALEM NAPISAC. SAMCE JEDNE hehe ![]() No ale kultulalnie witam na forum !!! |
|
![]() |
![]() |
#940 |
Cichy mod
Data rejestracji: 16.03.2003
![]() ![]() |
No to fajnie się porobiło
![]() Korzystam wyłącznie ze swojego konta. Siostra posiada swoje ![]() Pozdrowienia ![]()
![]() Ciekawy blog LiTEa <-- Click ![]() ![]() Jak używac google ? | Lite-on 52327S | BenQ DW1640@EW164B Zanim zadasz pytanie - przeczytaj! [v1.0] | Jak odwiesic CD w Nero? Typ folderow w XP, rejestr | Konto w XP do gier TIMEOUT w autostart | O-T-W-I-E-R-A-M-Y |
![]() |
![]() |
#941 | |
Born 2 ride, ride 2 live
Data rejestracji: 04.07.2004
![]() |
Cytat:
![]() Pozdro |
|
![]() |
![]() |
#942 |
.: AT90S2313 :.
Data rejestracji: 09.09.2002
![]() |
I ja się dołączę... Witam na forum
![]() ![]()
#943 |
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Od 12:29 do 18.07 - 5 PIEC stro topicu o niczym
![]() To rekord nad rekordy. Qrcze - gdzie ja cie Koteczku ![]() ![]() No gdzie ![]()
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! |
![]() |
![]() |
#944 |
8 Samuraj
Data rejestracji: 23.03.2004
![]() |
No no temacik widze się rozrasta
![]() |
![]() |
![]() |
#945 |
logged out