Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 28.02.2005, 07:31   #1
Koteczek
Bywalec

Data rejestracji: 27.02.2005
Koteczek zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez CreAtivE
Jak się @Koteczek spało?
Wstałam! I znowu miałam strasznie dużo czytania!
A spało się dobrze Dzieki
A teraz czas do szkółki Bye

A tak w ogóle to wiadomo, że wygląd jest bardzo wazny przynajmniej dla mnie
Lubie jak ładnie wyglądam Pa.
Stary 28.02.2005, 02:52   #2
47
Veni, Vidi, Vici.

Data rejestracji: 03.11.2003
47 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Jak widze dla znacznej czesci userow wystarczy zamiescic fotke fajnej dziewczyny zeby juz spac po nocach nie mogla a co by to bylo jakby w realu sie jakas ladnie usmiechnela .
A co do piekna to coz do dobrej bryki nie wezmie sie paszteta tylko dobiera sie suczke do koloru tapicerki. A ladna suczka nie bedzie jezdzila maluchem bo z zabawek juz wyrosla.
Niestety piekna rzadko chodzi w parze z madroscia ale oczywiscie zdarzaja sie wyjatki (Yetii tez ktos podobno widzial). Najwazniejsze jest to "cos" a reszta jest juz tylko dodatkiem.

No i ja sie przylacze do rykowiska i witam KOTECZKA.

P.S. Sorki ze nie uzywam polskich znakow ale moju XP na widok fotek Koteczek dostal czegos i teraz malo co dziala z winapem i polskimi znakami lacznie.
Pozdro

Hitman Blood Money

Moj status w Americas Army

Ostatnio zmieniany przez 47 : 28.02.2005 o godz. 03:04
47 jest offline  
Stary 28.02.2005, 10:52   #3
REi
ClassicGOD

Data rejestracji: 24.02.2004
REi niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
u mnie 9 stron
whodzi ladna kobieta na forum i takie podniecenie - widac kto samotny
ja sie tylko przywitam bo tego wymaga dobre wychowanie no a jak wszyscy to wszyscy. Wiec oficjalne: Hi!

God's Final Message to His Creation: "We apologise for the inconvenience"
REi jest offline  
Stary 28.02.2005, 11:19   #4
icemac
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.02.2003
icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
witam Pania wsrod uzytkownikow

i tyle
Stary 28.02.2005, 11:33   #5
Edwardo
..::Blue Machine::..

Data rejestracji: 12.11.2003
Edwardo zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
hej chlopaki!

nowa pani sie zjawila na forum!

http://forum.cdrinfo.pl/showthread.p...921#post418921

ziwerzaki! do dziela! ale juz!

Ostatnio zmieniany przez Andrzej_Lepper : dzisiaj o godz. 11:55.
Edwardo jest offline  
Stary 28.02.2005, 11:53   #6
Loczek
Kocham Agnieszke T. !!!

Loczek zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Edwardo i andrzejj9 troche przesadzacie. Rozmowa zeszla wogole na inne tory, a wy moim zdanie troszeczke sie zagalapowaliscie w swoich ocenach. Takie jest moje zdanie.

PS. ale kazdy ma prawo do wypowiedzenia sie i chwala wam za to !! pozd.
Loczek jest offline  
Stary 28.02.2005, 12:20   #7
Edwardo
..::Blue Machine::..

Data rejestracji: 12.11.2003
Edwardo zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez Loczek
Edwardo i andrzejj9 troche przesadzacie. Rozmowa zeszla wogole na inne tory, a wy moim zdanie troszeczke sie zagalapowaliscie w swoich ocenach. Takie jest moje zdanie.

1) wogole to cos co bylo na poczatku tego watku bylo rozmowa?
bo ja to widzialem jak stado samco kicajacych wokol samicy, co troche wolajac "czesc" "daj buziaka"
2)zagalopowalismy sie? w ocenach? w jakich ocenach? ja nikogo nie ocenialem, tymabrdziej andrzejj9.
3)nom, kazdy ma prawo do wypowiedzi... mysle ze przez nasze dygresje watek stal sie niec ciekawszy...
bo juz zaczynalo smierdziec testosteronem...

pozdrawiam
Edi
Ostatnio zmieniany przez Andrzej_Lepper : dzisiaj o godz. 11:55.
Edwardo jest offline  
Stary 28.02.2005, 13:03   #8
Koteczek
Bywalec

Cytat:
Napisany przez Loczek

Ja mysle, że zagalopowali się w swojej samoocenie
Bye
Stary 28.02.2005, 12:29   #9
Predi
Niezarejestrowany

Data rejestracji: 16.04.2002
Predi niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
nie powiem kto tu sie najbardziej rzucal i najwiecej postowal
Predi jest offline  
Stary 28.02.2005, 13:23   #10
Loczek
Kocham Agnieszke T. !!!

Edwardo nie badz taki hej do przodu. Nie mow ze jak zobaczysz dziewczyne ktora ma cos w sobie to sie nie spojrzysz na nia ?? I nie chodzi mi tu o dziewczyne w kiecce do peppka , bluzeczce do szyii. To jest chyba naturalne ze mezczyzni wychwytuja wzrokiem atrakcyjne dziewczyny i vice versa. Ale nie bede sie spierac. Jeszcze raz pozd.
Loczek jest offline  
Stary 28.02.2005, 13:36   #11
Koteczek
Bywalec

[QUOTE=Loczek]Nie mow ze jak zobaczysz dziewczyne ktora ma cos w sobie to sie nie spojrzysz na nia ?? I nie chodzi mi tu o dziewczyne w kiecce do peppka , bluzeczce do szyii. To jest chyba naturalne ze mezczyzni wychwytuja wzrokiem atrakcyjne dziewczyny i vice versa.

Całkowicie się zgadzam Nie jestem facetem, ale zgadzam się bo tak jest Edwardo cos filozofuje
Stary 28.02.2005, 13:40   #12
Bartez
Team Member
Zlotowicz

Data rejestracji: 18.10.2002
Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez Loczek
Edwardo nie badz taki hej do przodu. Nie mow ze jak zobaczysz dziewczyne ktora ma cos w sobie to sie nie spojrzysz na nia ?? I nie chodzi mi tu o dziewczyne w kiecce do peppka , bluzeczce do szyii. To jest chyba naturalne ze mezczyzni wychwytuja wzrokiem atrakcyjne dziewczyny i vice versa. Ale nie bede sie spierac. Jeszcze raz pozd.
Która ma coś w sobie, a lalka Barbie z 5 centymetrami tapety to różnica, nie sądzisz? Dla każdego faceta to coś, to mogą być różne rzeczy- uśmiech, oczy, włosy lub cokolwiek innego.
Myślę, że Edwardo miał na myśli takie dziewczyny, które uważają się za nie wiadomo kogo, a jak sie toto odezwie, to nie wiadomo, czy śmiać się, czy płakać. Na szczęście puste laski najczęściej znajdują pustych kolesi, dla których tylko wygląd jest najważniejszy i jest równowaga w przyrodzie

Oczywiście te dygresje nie dotyczą w żaden sposób siostry Piterniela - przynajmniej dla mnie

Ranking dysków twardych
Bartez jest offline  
Stary 28.02.2005, 13:51   #13
Loczek
Kocham Agnieszke T. !!!

Cytat:
Napisany przez Bartez
Która ma coś w sobie, a lalka Barbie z 5 centymetrami tapety to różnica, nie sądzisz? Dla każdego faceta to coś, to mogą być różne rzeczy- uśmiech, oczy, włosy lub cokolwiek innego.
Myślę, że Edwardo miał na myśli takie dziewczyny, które uważają się za nie wiadomo kogo, a jak sie toto odezwie, to nie wiadomo, czy śmiać się, czy płakać. Na szczęście puste laski najczęściej znajdują pustych kolesi, dla których tylko wygląd jest najważniejszy i jest równowaga w przyrodzie

Oczywiście te dygresje nie dotyczą w żaden sposób siostry Piterniela - przynajmniej dla mnie
Bartez chyba sie nie zrozumielismy. Mi nie chodzilo o laleczki barbi tylko o normalne dziewczyny. Takie ktore maja w sobie to cos co powoduje ze masz ochote z nia przebywac. I nie chodzi mi tu o extra ciuchy, fajna facyjate przozdobiona pudrem za 130 zl. Chcialbym powiedziec tylko tyle ze naturalnym zachowanie mezczyzny jest to ze zwraca uwage na ladne kobiety. Sorry jesli sie nie zgadzamy ale takie jest moje zdanie. A to co taka panna soba reprezentuje ... to juz jej problem.
Loczek jest offline  
Stary 28.02.2005, 14:01   #14
Bartez
Team Member
Zlotowicz

Data rejestracji: 18.10.2002
Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez Loczek
Bartez chyba sie nie zrozumielismy. Mi nie chodzilo o laleczki barbi tylko o normalne dziewczyny. Takie ktore maja w sobie to cos co powoduje ze masz ochote z nia przebywac. I nie chodzi mi tu o extra ciuchy, fajna facyjate przozdobiona pudrem za 130 zl. Chcialbym powiedziec tylko tyle ze naturalnym zachowanie mezczyzny jest to ze zwraca uwage na ladne kobiety. Sorry jesli sie nie zgadzamy ale takie jest moje zdanie. A to co taka panna soba reprezentuje ... to juz jej problem.
Jasne, że to jest normalne zachowanie. Oczywiście zgadzam się z Tobą, jeżeli chodzi o normalne dziewczyny, z którymi można normalnie pogadać, bez szpanu i sztucznego udawania.

Ja (andrzejj9 i Edwardo chyba też) miałem na myśli takie dziewczyny, które uważają się za boginie, mogące mieć każdego na skinienie. Dla faceta jednak nie liczy się tylko wygląd. Nie twierdzę, że nie jest ważny, bo to jest bzdura. Na pewno jest ważniejszy, niż dla kobiet, ale nie jest wszystkim, na co zwraca się uwagę.

Ranking dysków twardych
Bartez jest offline  
Stary 28.02.2005, 13:54   #15
Koteczek
Bywalec

Cytat:
Napisany przez Bartez
Nio ja mam nadzieje, że o mnie nie piszecie
@Bartez buziaczki for you

Twoje uprawnienia: