![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 | |
|
Bywalec
Data rejestracji: 27.02.2005
![]() |
Cytat:
A spało się dobrze Dzieki![]() A teraz czas do szkółki Bye ![]() A tak w ogóle to wiadomo, że wygląd jest bardzo wazny przynajmniej dla mnie ![]() Lubie jak ładnie wyglądam Pa.
|
|
|
|
#2 |
|
Veni, Vidi, Vici.
Data rejestracji: 03.11.2003
![]() |
Jak widze dla znacznej czesci userow wystarczy zamiescic fotke fajnej dziewczyny zeby juz spac po nocach nie mogla
a co by to bylo jakby w realu sie jakas ladnie usmiechnela .A co do piekna to coz do dobrej bryki nie wezmie sie paszteta tylko dobiera sie suczke do koloru tapicerki. A ladna suczka nie bedzie jezdzila maluchem bo z zabawek juz wyrosla. Niestety piekna rzadko chodzi w parze z madroscia ale oczywiscie zdarzaja sie wyjatki (Yetii tez ktos podobno widzial). Najwazniejsze jest to "cos" a reszta jest juz tylko dodatkiem. No i ja sie przylacze do rykowiska i witam KOTECZKA. P.S. Sorki ze nie uzywam polskich znakow ale moju XP na widok fotek Koteczek dostal czegos i teraz malo co dziala z winapem i polskimi znakami lacznie. Pozdro
"Czy świat bardzo się zmieni jak z młodych gniewnych powstaną starzy wqrwieni??" Hitman Blood Money Moj status w Americas Army Ostatnio zmieniany przez 47 : 28.02.2005 o godz. 03:04 |
|
|
|
|
#3 |
|
ClassicGOD
Data rejestracji: 24.02.2004
![]() |
u mnie 9 stron
whodzi ladna kobieta na forum i takie podniecenie - widac kto samotny ![]() ja sie tylko przywitam bo tego wymaga dobre wychowanie no a jak wszyscy to wszyscy. Wiec oficjalne: Hi!
|
|
#4 |
|
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
Data rejestracji: 24.02.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
witam Pania wsrod uzytkownikow
i tyle
|
|
|
|
|
#5 |
|
..::Blue Machine::..
Data rejestracji: 12.11.2003
![]() |
hej chlopaki!
nowa pani sie zjawila na forum! http://forum.cdrinfo.pl/showthread.p...921#post418921 ziwerzaki! do dziela! ale juz!
Ostatnio zmieniany przez Andrzej_Lepper : dzisiaj o godz. 11:55. |
|
|
|
|
#6 |
|
Kocham Agnieszke T. !!!
![]() |
Edwardo i andrzejj9 troche przesadzacie. Rozmowa zeszla wogole na inne tory, a wy moim zdanie troszeczke sie zagalapowaliscie w swoich ocenach. Takie jest moje zdanie.
PS. ale kazdy ma prawo do wypowiedzenia sie i chwala wam za to !! pozd. |
|
|
|
|
#7 | |
|
..::Blue Machine::..
Data rejestracji: 12.11.2003
![]() |
Cytat:
bo ja to widzialem jak stado samco kicajacych wokol samicy, co troche wolajac "czesc" "daj buziaka" 2)zagalopowalismy sie? w ocenach? w jakich ocenach? ja nikogo nie ocenialem, tymabrdziej andrzejj9. 3)nom, kazdy ma prawo do wypowiedzi... mysle ze przez nasze dygresje watek stal sie niec ciekawszy... bo juz zaczynalo smierdziec testosteronem... ![]() pozdrawiam Edi
Ostatnio zmieniany przez Andrzej_Lepper : dzisiaj o godz. 11:55. |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Bywalec
![]() |
Cytat:
Bye
|
|
|
|
#9 |
|
Niezarejestrowany
Data rejestracji: 16.04.2002
![]() |
nie powiem kto tu sie najbardziej rzucal i najwiecej postowal
|
|
|
|
|
#10 |
|
Kocham Agnieszke T. !!!
![]() |
Edwardo nie badz taki hej do przodu. Nie mow ze jak zobaczysz dziewczyne ktora ma cos w sobie to sie nie spojrzysz na nia ?? I nie chodzi mi tu o dziewczyne w kiecce do peppka , bluzeczce do szyii. To jest chyba naturalne ze mezczyzni wychwytuja wzrokiem atrakcyjne dziewczyny i vice versa. Ale nie bede sie spierac. Jeszcze raz pozd.
|
|
|
|
|
#11 |
|
Bywalec
![]() |
[QUOTE=Loczek]Nie mow ze jak zobaczysz dziewczyne ktora ma cos w sobie to sie nie spojrzysz na nia ?? I nie chodzi mi tu o dziewczyne w kiecce do peppka , bluzeczce do szyii. To jest chyba naturalne ze mezczyzni wychwytuja wzrokiem atrakcyjne dziewczyny i vice versa.
Całkowicie się zgadzam Nie jestem facetem, ale zgadzam się bo tak jest Edwardo cos filozofuje
|
|
|
#12 | |
|
Team Member
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 18.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Myślę, że Edwardo miał na myśli takie dziewczyny, które uważają się za nie wiadomo kogo, a jak sie toto odezwie, to nie wiadomo, czy śmiać się, czy płakać. Na szczęście puste laski najczęściej znajdują pustych kolesi, dla których tylko wygląd jest najważniejszy i jest równowaga w przyrodzie ![]() Oczywiście te dygresje nie dotyczą w żaden sposób siostry Piterniela - przynajmniej dla mnie
|
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Kocham Agnieszke T. !!!
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Team Member
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 18.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Ja (andrzejj9 i Edwardo chyba też) miałem na myśli takie dziewczyny, które uważają się za boginie, mogące mieć każdego na skinienie. Dla faceta jednak nie liczy się tylko wygląd. Nie twierdzę, że nie jest ważny, bo to jest bzdura. Na pewno jest ważniejszy, niż dla kobiet, ale nie jest wszystkim, na co zwraca się uwagę. |
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Bywalec
![]() |
Cytat:
@Bartez buziaczki for you