![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#14807 |
|
Pa rampamer
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 24.10.2006
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() W tle leci mecz Higginsa z Xintongiem. Na pierwszym planie mój Zestaw Małego Piekarza
|
|
|
#14808 |
|
Administrator
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
do obiadu i drugie po obiedzie.Jako że święta, to grilek jutro.
|
|
|
|
#14810 |
|
Pa rampamer
Zlotowicz
No niestety to już poszło poza granicę szans na jeden z legendarnych powrotów w jego wykonaniu. Tym przebiłby wszystko, ale nie z tak grającym Xintongiem.
O to to,
|
|
|
#14811 |
|
liniejący leming
Zlotowicz
Data rejestracji: 20.12.2001
znowu lecicie w kulki
|
|
|
#14814 |
|
Administrator
Zlotowicz
przedgrillowa.
|
|
|
|
#14816 |
|
Pa rampamer
Zlotowicz
Xintong w tym tygodniu daje koncert, ale dziś już nie jest tak bezbłędny jak w półfinale. Nie zdziwię się, jeśli Trump jeszcze go postraszy, nie zdziwię się, jeśli go pokona. Ale potencjał Xintonga jest niesamowity, jeśli ktoś ma złamać klątwę Crucible* to właśnie on...
*i tak obstawiam, że tego nie zrobi, to by było za proste
|
|
|
#14817 |
|
XV1100
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 19.02.2002
Teraz myślę, że Zhao trochę się zatarł, ale on się rozkręci. Wygląda na to, że nie czuje presji. Judd nie wszystko wykorzystał, sam też się wpuścił w maliny i wynik jest jaki jest. Trump będzie gonił, będzie grał w ciągłym napięciu, czego nie lubi. Zobaczymy.
Jeśli Xintong w Crucible zachowa dyspozycję na długim dystansie, jak wczoraj z Higginsem, to nie wiem, kto mu się postawi. Gra jak maszyna. Może wściekły Selby mu obrzydzi grę? I zawsze nieprzewidywalny Ronnie ...To po całym ![]() i zaraz przekąszę żurkiem |
|
|
|
|
|
#14818 |
|
Pa rampamer
Zlotowicz
Jeszcze chwilka, na razie chyba idę trening i dopiero siadam do stołu. "Chyba", bo właśnie wróciłem z córką z roweru, to znaczy ona była na rowerze, a ja biegłem. Przeczołgała mnie trochę, może nie było daleko, ale nieregularne tempo plus ciągłe spinanie się, żeby być tuż obok i w razie czego zapobiec wizycie w rowie zrobiły swoje
![]() Myślę, że co by nie było to wieczorna sesja będzie ciekawa. już się chłodzi A co do MŚ - generalnie zgadzam się z Twoją opinią. Tour Championship jest dobrym prognostykiem na to, co będzie się działo za kilka tygodni i tu też trochę zależy od tego wieczoru - jeśli Xiao dzisiaj dowiezie wynik, to zyska masę pewności siebie. Jeśli Trump go pokona, a jeszcze jeśli po zaciętym meczu, to nie ma bata, Chińczykowi pojawią się w głowie wątpliwości, tego się nie przeskoczy chłodnym rozumowaniem. Ronnie będzie grał swoje, a gra ostatnio nieźle, wszystko będzie kwestią poradzenia sobie ze słabszymi sesjami, które muszą się pojawić. John technicznie gra bajkowo, tylko najzwyczajniej w świecie widać, że obciążeniem stają się dla niego długie sesje oraz momenty, kiedy nie ma wystarczającego czasu na regenerację. Wielka mi wiedza tajemna, 51-latek mający większe szanse na dobry wynik, jeśli miał szansę wypocząć przed meczem Poza tym obstawiam, że w ostatniej szesnastce może być kilka sporych zaskoczeń, bo obecny ranking trochę rozjechał się z aktualną formą co niektórych zawodników. Wiadomo, że mocno będą cisnąć Robertson czy Selby, ale poza tym jest masa niewiadomych. Jedną z większych jest forma pozostałych zawodników z Chin, tu się naprawdę sporo może zadziać.
![]() ![]() Ostatnio zmieniany przez Jarson : 05.04.2026 o godz. 18:38 |
|
|
|
|
|
#14819 |
|
XV1100
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 19.02.2002
No i to by było na tyle. Czołówka ma nad czym myśleć, będą szlifować stoły do upadłego. I na pewno nikt nie będzie chciał trafić na Zhao
![]() Wiecie, że dobry żurek nie jest zły? A bardzo dobry jest po prostu super
|
|
|
|
|
|
#14820 |
|
Administrator
Zlotowicz
|
|
![]() |
| Tagi |
| imprezka, jedzcie pijcie apostołach nie rzygajcie, obżarstwo i opilstwo, ochlaj, orgietka, piąteczek!, pijaństwo ruja i poróbstwo |
|
|