![]() |
W środku tygodnia, a co! :piwo:
|
A pewnie :piwo:
|
:herbatka: i jadę :)
|
wiec na dobranoc :kawa:
|
:kawa:
|
|
2 tydzień remontu m . jak tu żyć :ysz: |
Tak sobie myślę, że przy małym remoncie to nie. Ale jeśli robi się przynajmniej średni, taki powiedzmy powyżej 20 k zł, który w przypadku wolnego mieszkania nie powinien nigdy trwać dłużej niż miesiąc, to warto wynająć na ten czas inne mieszkanie (szczególnie dziś nie jest to droga opcja) - nie podniesie to kosztów remontu nawet o 10%, a ile mniej męczenia się ;)
Tylko... Trzeba by 2x się przeprowadzać :sciana: :kawa: |
Ciekawe czwartkowe przemyślenia masz :rotfl:
Napij się, pomoże ci :piwo: |
Cytat:
Myknęliśmy piętro niżej na 4 tygodniowy wynajem, bo się mieszkanie zwolniło. Moja lepsza połówka oczywiście zaraz zwiększyła zakres robót ,no bo kiedy będzie taka okazja ! .. się porobiło z remontu łazienki ,kuchnia i przedpokój gratis z wszystkim ... :sciana: dobrze że w robocie po staremu to odpocząć idzie :rotfl: :kawa: |
|
Cytat:
Tymczasem :herbatka:, z jakimiś brzoskwiniami, morelami i w ogóle taka podejrzana :hmm: |
One zawsze coś wymyślą. Nawet niewinna, z pozoru, wymiana wycieraczki w korytarzu może skończyć się remontem tegoż, bo nie pasuje do nowej zakupionej :sciana: k***a
To na te rozterki :kolejka: |
|
Wróciłem z czterodniowej wyjazdówki, kaca, to w sumie w zwykłym tego słowa znaczeniu nie mam, takiego raczej nawarstwionego... Cóż, praca wymaga poświęceń. :szczerb:
Czysta Soplica z sokiem jabłkowym, cola nadal za droga. :> toast2 |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:04. |