![]() |
:kawa:
|
|
Cytat:
:piwo: |
muszynianka :)
|
:kolejka:
|
^^ Mam do oddania kompletny zestaw siedzeń, ale niestety tylko z A-klasy. Niebieska skóra, bez elektrycznej regulacji. Były plany, ale chęci zabrakło.
:kawa: |
Ilość załączników: 1
Jajecznica, mówisz? Mam 20 swojskich jajek i grzyby, można by pomyśleć :hmm:
A skoro o jajkach mowa, wczoraj siedzieliśmy przy takiej świecy zapachowej: Załącznik 218106 Clarkson reklamuje ją jako zapach starego samochodu z siedzeniami z prawdziwej skóry (dlatego ma mieć zapach jego jaj) ;) No i rzeczywiście to jest taki nostalgiczny zapach jakiego nie czułem w samochodzie co najmniej od jakichś 20 lat :taktak: Mam w piwnicy taką swoją miejscówkę z dwoma (regulowanymi elektrycznie, nie ma lipy!) siedzeniami od peugeota 407 z materiałowym obiciem. I teraz realnie się zastanawiam, czy nie zapgrejdować ich do jakichś siedzisk od opla senatora, albo od razu na grubo - na kapitańskie z amerykańskiego vana jak chrysler town&country (miałem takiego w skórze, wygodne obłędnie, pachnące świetnie). :kawa: |
Jajecznica :jem: i niedługo będzie :kawa:
|
|
No to tego! :piwo:
|
No Bartek tego nie dociągnął, ale mam wrażenie, że w finale startował z najbardziej dla siebie nielubianego toru. W tym roku rozstrzygnęło się w ostatnich zawodach, no i coś nie pykło.
A siatkarze pokazali, kto obecnie rządzi. I wszyscy rywale to widzą! :spoko: To za nich :spoko: :piwo: |
No jak dobrze, jak Zmarzlik przegroł?
:piwo: |
:piwko2: do meczu. I jest dobrze! :spoko:
|
:piwo:
|
Muszynianka niskonasycona toast2
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:13. |