![]() |
nie wiem czy to maj, czy jaka zaraza, ale coś się forum wyludnia. Nie wiem czy gdziekolwiek mamy dzienną statystykę wejść a tym bardziej ile postów zostało napisanych danego dnia by to zestawić, ale ujmę to językiem dzisiejszego marketingu clickbajtowego...
"Specjaliści biją na alarm... " |
:kawa:
|
|
Dla statystyki :herbatka:
|
Statystyka dobra rzecz.
:kawa: o 10, jak zwykle Teraz :piwko2: jak zwykle |
:kawa: w oczekiwaniu na serwisanta amici , po raz trzeci w ciągu 2 miesięcy :D
co za szmelc I kup tu panie zmywarkę ,jeszcze tydzień bez zmywarki a będzie grozić mi rozwód.. |
Cytat:
Teraz mają dwa tygodnie na podjecie decyzji czy zwrot kasy czy wymiana sprzętu :sciana: |
A co z nią się dzieje, tak nawiasem?
:kolejka: |
Kręci śmigłami z wodą i grzeje wodę w nieskończoność.
Pierwsza naprawa - wymiana termostatu - działało 6 dni Druga naprawa - wymiana termostatu i wzmianka ,że łączenie przewodów jest lipne i musiał by to polutować a nie zostawić jak fabryka na łączkach - działało przez dwa zmywania Trzecia naprawa - wymiana termostatu , płyty głównej - nie działa zaraz po naprawie ,ale przecież fachowiec nie będzie czekał ,żeby sprawdzić czy działa , bo najkrótszy program trwa 65minut ,a on wchodząc do mnie był już spóźniony. |
Pewnie jakaś nieciągłość na chińskich kabelkach termostatu, ale na szukanie tego oni nie mają czasu. Czymś poruszał przy 'naprawach' i chwilowo działało.
To co, po całym :piwo: |
|
|
:kawa: ale dziś piękna pogoda :spoko: ciepło ,żarowa nie pali , jest czym oddychać
|
No tak, jak piątek to nikogo.
:kolejka: |
Wiesz co, te piątki to tak jedne po drugim, że się człowiek nawet nie obejrzy...
Co za dzień, nawet :kawa: dzisiaj nie piłem :O No to teraz :kawa: i Argus wiśniowy zeroprocentowy :taktak: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:26. |