![]() |
U nas również nadal 26.
Po ubiegłotygodniowym urlopie zostało mi jeszcze 18 dni urlopu, ale rok zaczynałem z 44 dniami. Teraz przepisy coraz bardziej naciskają na nieprzesuwanie urlopu (kiedyś można było odbierać do końca września roku kolejnego), to nie widzę żadnej wartości w trzymaniu zapasu, kiedy zaraz może się okazać, że mi on przepadnie. Tyle, że my mamy dodatkowo dyżury domowe, kiedy pilnujemy systemu. Nie dyżury, w których jesteśmy gotowi do pracy, ale dyżury, kiedy po prostu pracujemy zdalnie. Co trzeci weekend 48h, gdyby to policzyć zgodnie ze sztuką, to częściej niż raz w miesiącu dochodziłoby mi 6 dni urlopu do odebrania :szczerb: Kiedyś nikt nie rozumiał o co mi chodzi, kiedy mówiłem o tym trybie pracy, bo każdy myślał, że praca w domu to nie praca ("przecież możesz sobie film oglądać, trawę kosić, po prostu co jakiś czas się logujesz, pilnujesz, no i w razie awarii dopiero fizycznie jedziesz!") Dziś po koronawirusie już problemu z tłumaczeniem nie ma :P No to :kawa: do obiadu |
:kolejka:
|
:piwo:
|
:piwo:
|
Nie wiem czy wszyscy zarejestrowani mają podgląd do śmietnika, (wiem że był temat, o możliwości ukrycia zawartość tej kategorii - instrukcja dla co bardziej wrażliwych) ale zapraszam do podglądu mojego ostatniego tematu. Jutro podeślę zdjęcia z uruchomienia, a może link do wideo na jakiejś chmurze dam...
|
Cytat:
Tydzień, ale w znaczeniu dni roboczych, czyli 5 dni. 20 do wykorzystania w terminie pasującym pracownikowi (i nie kolidującym zbytnio z urlopami innych), dwa zarezerwowane na czas pomiędzy świętami a nowym rokiem. :kawa: |
:kawa:
|
Zdjęcia i filmik gotowy, w przerwie na kawę zapraszam Modernizacja PC
|
Tratatatataaaa! Hejnał leci.
:kolejka: |
No to piątkowe :kolejka:
|
A rzeczywiście :w00t:
:piwo: |
Dzisiaj miałem zawias. Myślałem, że jutro jest piątek. A to dziś. :D
|