![]() |
U mnie w nocy niecałe -7 było, teraz cały dzień słońce i akurat jest +3. Tylko ten wschodni wiatr nie daje żyć. A w nocy znów będzie zimno.
Tak jest już od paru dni i dopóki wiatr się nie zmieni, to nic się nie zmieni. A prognozy na za tydzień się rozjeżdżają... To co, cyk :piwo: |
U mnie teraz -7,7 a do tego wiatr niecałe 20 km/h, co dodatkowo wzmaga odczucie zimna. Większość dnia uparcie siedzę na dworze, teraz przylazłem się trochę ogrzać i wszamać obiad :jem:
U mnie jeszcze za wcześnie na cykanie, za to jest idealny czas na lekką :kawa: |
-5,1 i cały czas ciśnie w dół.
Kasztelan, po wymianie :kolejka: |
:piwko2: do obiadu.
:piwko2: po obiedzie. |
-5,6, od 15 powoli rośnie z -10,1. Cały dzień wiało, warunki naprawdę średnie. Jutro planuję krótki wypad nad jezioro, nie padało, zmroziło, powinna tam być tafla lodu przejrzysta jak szkło.
W dzień nie oglądałem Welsha, wieczorne mecze może niezbyt porywające, ale do gorącej :herbatka: i relaksu mogą być :) |
:kawa: pobudkowa.
|
:kawa:
|
Dziś było oddanie krwi, a że lekarz się rozchorował i trzeba było czekać, aż dojedzie zastępca, to dwie :kawa: w krwiodawstwie.
Zimno powoli odpuszcza, na termometrze jeszcze -6,3 ale rośnie a poza tym pełne słońce, to pomaga :] |
Dziś nie ma słonka, od razu w dzień -1 (wczoraj przy słońcu +3), w nocy było -7,5. Wkurzający wiatr bez zmian.
Czas na kasztelana :kolejka: |
:herbatka:
|
:piwo:
|
Meczyk z Brokiem :piwko2:
|
O to to :piwo:
|
|