Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   IMPREZKA ONLINE 2021 I DALEJ, w świetlaną przyszłość !!!! (https://forum.cdrinfo.pl/f5/imprezka-online-2021-dalej-swietlana-przyszlosc-98386/)

joujoujou 15.08.2024 23:42

:kawa:

ArnoldBoczek 16.08.2024 06:38

Wstawać! Dzisiaj dzień jak co dzień, Wszystkie hitlerowskie, portugalskie, żabojadzkie i inne sklepy są czynne, uzupełniać zapasy!

Poranne, standardowe, poczwórne espresso. (100% arabica) :kawa:

grzeniu 16.08.2024 07:50

Od półtorej godziny w pracy, a teraz wpadłem na śniadanko :jem: & :herbatka:
Stan zapasów się zgadza.

grzeniu 16.08.2024 09:54

Pstrykłem czajnik, będzie zaraz :kawa:

siwymariusz 16.08.2024 12:10

Cytat:

Napisany przez ArnoldBoczek (Post 1469272)
Wstawać! Dzisiaj dzień jak co dzień, Wszystkie hitlerowskie, portugalskie, żabojadzkie i inne sklepy są czynne, uzupełniać zapasy!

Poranne, standardowe, poczwórne espresso. (100% arabica) :kawa:

:D:D:D

grzeniu 16.08.2024 14:12

:kolejka: po robocie i po wyjeździe, gdzie jednej rzeczy nie załatwiłem (bo dziś mają wolne i nie robią), ale choć ubezpieczyłem avena.

grzeniu 16.08.2024 22:03

No tak, piątek - nikogo.
:piwo:

Jarson 16.08.2024 23:17

Właśnie miałem sam o tym napisać, tylko mnie dzieciaki od kompa odciągnęły :D

Zrobiło się chłodniej, ale to wciąż 21 stopni, oczywiście na kolejne dni zapowiadają upały. Nie za bardzo jest jak ochłodzić wnętrz dopóki się nie zrobi choć z 19 stopni, tyle dobrego że dzisiaj jeszcze nie za bardzo trzeba.

U mnie standard ostatnio, :piwo: niegazowane. Tym razem nie z lodówki - i to chyba jest prawda, że napoje o letniej temperaturze chłodzą lepiej niż zimne. No i szansa złapania grypy/anginy/kokluszu jakby jakaś mniejsza :taktak:

ArnoldBoczek 16.08.2024 23:44

Ciepłe piwo niegazowane z kokluszem? :blink:

Ja piję Łomżę bez anginy. :piwko2:

grzeniu 16.08.2024 23:51

On pije zerówki, więc poza standardem. Niech lepiej pije kubusie :rotfl:

Kasztelan po 2 zyle :piwo: oczywiście z lodówki. A o kokluszu to ostatnio słyszałem w Seksmisji.

ArnoldBoczek 17.08.2024 08:12

Zerówki zimnej, to i ja bym się teraz napił, bo stanie przy parującym garze leczo nie jest łatwe w upał.

5 słoików napełnionych, zostało w garze do jedzenia na dzisiaj. Niech Lucyfer weźmie płatki chilli, na 5 litrów gotowego leczo, dodałem małą łyżeczkę, no i o mało nie przesadziłem. :O

Wietnamka :kawa:

grzeniu 17.08.2024 10:10

:kawa:

Jarson 17.08.2024 12:13

No właśnie, zerówki to świetny wynalazek. Nawadniają lepiej niż zwykłe piwo bo alkohol ma działanie moczopędne, można po nich jechać, poza tym mają o połowę mniej kalorii i przynajmniej w moim przypadku nie mam po nich takiej ochoty na podjadanie jak po zwykłym.

Kurrde, TeamViewer coś chwilowo nie działa, a mam dzisiaj dyżur. Teraz nie wiem, czy wsiadać w auto, czy jechać rowerem do roboty, bo w ten czy w inny sposób skontrolować instalację muszę :sciana:

Póki co mam jeszcze trochę czasu, więc :kawa:

siwymariusz 17.08.2024 12:37

Cytat:

Napisany przez Jarson (Post 1469295)
No właśnie, zerówki to świetny wynalazek. Nawadniają lepiej niż zwykłe piwo bo alkohol ma działanie moczopędne, można po nich jechać, poza tym mają o połowę mniej kalorii i przynajmniej w moim przypadku nie mam po nich takiej ochoty na podjadanie jak po zwykłym.

Kurrde, TeamViewer coś chwilowo nie działa, a mam dzisiaj dyżur. Teraz nie wiem, czy wsiadać w auto, czy jechać rowerem do roboty, bo w ten czy w inny sposób skontrolować instalację muszę :sciana:

Póki co mam jeszcze trochę czasu, więc :kawa:

Rowerem :)

joujoujou 17.08.2024 13:40

Cytat:

Napisany przez Jarson (Post 1469295)
[...]
Kurrde, TeamViewer coś chwilowo nie działa, a mam dzisiaj dyżur. [...]

Teamviewer to najgorsze dziadostwo jakiego kiedykolwiek miałem okazję używać. Po krótkim czasie, pomimo wyłącznie prywatnego użytku (i to niezbyt częstego) zaczął się wyłączać z komunikatem że uznają mnie za użytkownika komercyjnego i mam im zapłacić. Takiego wała. :nie:

Na moje monity i skargi nawet nie raczyli odpowiedzieć. Dlatego teraz używam DWAgent'a. Tylko odrobinę trudniejszy w ustawieniu, ale działa. :spoko:

:kawa: przedgrillowa.

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:26.