![]() |
Podwójna z pianką była ze dwie godziny temu, więc czas na powtórkę. :kawa:
|
Mało kiedy ale u mamy rozpuszczalna :kawa: no trzeba było bo Dzień Kobiet :)
|
Wróciłem z miasta
:piwo: |
Cytat:
Cytat:
Postawa Ronniego w całym turnieju pokazała, że jego naprawdę bardziej ogranicza nuda niż wiek i możliwości. Jemu wciąż wystarczy odpowiednia motywacja i staje się niebezpieczny dla każdego oponenta. Już w tym roku bałem się, że tak to będzie wyglądać, że zawodnicy zafiksują się na super maksie zamiast skupiać na wygranej - na szczęście okazało się, że priorytetu zostały zachowane. Ale taka rolling prize - cóż, wygląda nieco bardziej atrakcyjnie niż 5k funtów dodawane do puli po każdym turnieju bez maksa ;) |
:kawa:
|
|
|
Żywczyk :piwo:
|
A ryplej :piwo:
|
paulaner weissbier :piwo:
wypijam jedno ,wydalam dwa, to oznaka starości czy co... :) |
To oznaka dobrego piwa.
Ale było ciężko w robocie! Wczoraj, to jeszcze jak cię mogę, czyszczenie rynku w miasteczku z samochodów, 4 tysiące kroków i zrobione praktycznie. A dzisiaj, zatokę pod kościołem, którą zrobiłem wczoraj, pilnowaliśmy cały dzień we dwóch, śpiąc na zmianę. Tam zjeżdżał autobus grający na roszady. Pierwsza część była rano, 1,5 godziny, no i wtedy jeszcze trzeba było się ruszyć, na nocnych zdjęciach stawali na ulicy, bo ruchu żaden. Sam zadzwoniłem do kierownika, żeby z nudów nie zwariować, a on mi powiedział piii piii piii to, zabierajcie się stamtąd. Dupa mnie boli od siedzenia, a kamrat, który ze mną był, opowiedział mi po raz 15 wszystkie historie z czasów, gdy pracował u Germańca. Jednym słowem, jak za dużo roboty, to źle, jak za mało, to też źle. Polakowi nie dogodzisz. :szczerb: A w nocy pogotowie zabrało nam kucharza, bo się źle poczuł. Może przez przypadek zjadł coś, co ugotował? :szczerb: Stock z nektarem grejpfrutowym. toast2 |
|
Druga :kawa: już bo chyba ciśnienie niskie .
|
Łomżing z syropem wiśniowym, później będzie podwójne espresso złamane tylko rudym cukrem z Kolumbii, a po tym nie wykluczam ojczystej (niby zagraniczna z nazwy) z nektarem grejpfrutowym, no i jeszcze trzeba odespać trochę.
:piwo: :kawa: toast2 |
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:28. |