![]() |
Cytat:
Teraz jeszcze próbuję dzieciaki wyciągnąć, skubane stawiają opór :> Cytat:
U mnie na szczęście w firmie jest wykupiony i na co dzień nie sprawia problemów. Ale ich polityka "używasz częściej niż 2x na tydzień, to na pewno walisz komerchę" jest irytująca. A licencja do najtańszych nie należy, o ile pamiętam za jedno stanowisko (jedna osoba połączona z klientem na raz) liczą sobie dobrze ponad 2k zł brutto rocznie... :piwo: izotoniczne |
^^ I dlatego zmieniłem oprogramowanie. Mam lepsze pomysły na wydanie 2k rocznie. :piwo: :piwko2: :kolejka:
:kawa: pobudkowa. |
Będzie druga :kawa:
|
:kawa:
|
Tak. :kawa: już wychłeptana
teraz by trzeba zerknąć do lodówki |
:kawa: śniadaniowa.
|
:piwko2: po hejnale
|
Cytat:
:kawa: |
Z kamerami to ja się sam bawię, kupując co chcę i ustawiając jak chcę. 12TB to niby dużo, zapełnia się w 2 miesiące (i samo kasuje od najstarszego). Też jestem gadżeciarz, więc pobawić się lubię. :D
:piwko2: do obiadu. |
:kolejka:
|
Widzę, że powiaty dookoła Wrocławia zaczerwieniły się od ostrzeżeń o silnym deszczu z burzami ;)
U mnie były dwie burze, które przeszły prawie bokiem, ale coś tam pogrzmiało i popadało. Teraz zrobiło się z tego 21 stopni, powietrze wciąż jest dość ciężkie, ale to i tak znacznie lepiej niż przez cały dzień :spoko: :piwo: dla kierowców |
U mnie nic się nie dzieje, ale RCB szaleje :hmm:
To cyk :piwo: |
:kawa:
|
Już po :kawa:
Nad ranem przyszła pompa, leje do teraz. Wszystko zalane, w mieście urzędy, zusy, ulice w zaniżeniach nieprzejezdne. |
A widzisz, czyli jednak raz im się udało dobrze przewidzieć :hmm:
U mnie upał nie do zniesienia. Poszedłem o 10 pobiegać, bo na najbliższych zawodach mogę mieć to samo więc trzeba przywykać. No hardkor :P :piwo: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:26. |