Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   IMPREZKA ONLINE 2021 I DALEJ, w świetlaną przyszłość !!!! (https://forum.cdrinfo.pl/f5/imprezka-online-2021-dalej-swietlana-przyszlosc-98386/)

joujoujou 01.06.2024 10:03

:kawa:

grzeniu 01.06.2024 11:58

Żywczyk pod hejnał :piwo:

Jarson 01.06.2024 14:24

Cytat:

Napisany przez grzeniu (Post 1467924)
Jeśli za definicję uznać, że punkt to "miejsce" mające współrzędne to ok. Ale to nie definiuje go jako takiego.
To jak powiedzieć, że masło to substancja maślana - u nas to akurat prawda.
Mnie w szkole nauczyli, że punkt to punkt i koniec dyskusji. Może do twoich czasów się coś zmieniło?

Ależ ja się zgadzam, że punkt jako taki jest pojęciem abstrakcyjnym, że realnie nie ma czegoś takiego co można dotknąć i powiedzieć "trzymam punt", ale właśnie dlatego jedyne co nam zostaje z punktu, to jego definicja :]

Swoją drogą jest bardzo dużo pojęć, które w realnym świecie nie istnieją, a "istnienie" nadaje im tylko gadanie "ekspertów" (i są znacznie mniej potrzebne od użytecznego pojęcia punkt): pieniądze z kredytów, pakiety akcji przedsiębiorstw (to dopiero od jakichś stu lat), prognozy kapitałowe, zestawy naprawcze do elektronarzędzi z marketów, przeciwdziałanie globalnemu ociepleniu za pomocą redukcji emisji CO2 na 10,5 mln km2 lądów poprzez przenoszenie tej emisji na inne 9,5 mln km2 + 3,2 mln km2 + jeszcze kilka innych mniejszych skrawków, czy wreszcie suplementy diety.

Cytat:

Napisany przez siwymariusz (Post 1467929)
:kawa: i do studentki , trzeba odwiedzić przynajmniej w dzień dziecka :)

Chłopie, nie wiem, jakim ojcem byłeś ostatnie 18 lat, ale wygląda na to że zaj**tym, skoro Twoje dziecko po kilku miesiącach na studiach jeszcze chce się w weekend spotykać z Tobą a nie swoimi znajomymi :haha:

Pamiętam, że po wyjeździe na studia pojechałem do domu na pierwszy weekend, potem drugi, a następnie chyba jakoś tak na 11 listopada ;)

BTW, :kawa: i jadę do rodziców, nakupili desek na renowację bramy, trzeba to zobaczyć bo chcą narzędzia pożyczać - to tak celowo podkreślam, żeby nie wyszło, że po latach złe i wyrodne ze mnie dziecko co o rodzicach zapomniało :szczerb:

siwymariusz 01.06.2024 17:37

Ilość załączników: 1
"Chłopie, nie wiem, jakim ojcem byłeś ostatnie 18 lat, ale wygląda na to że zaj**tym, skoro Twoje dziecko po kilku miesiącach na studiach jeszcze chce się w weekend spotykać z Tobą a nie swoimi znajomymi :haha:
Pamiętam, że po wyjeździe na studia pojechałem do domu na pierwszy weekend, potem drugi, a następnie chyba jakoś tak na 11 listopada ;)"

No trudno powiedzieć jaki byłem , chyba wyrozumiały a co do studentki to trudno, aż tak wyczuć czy chce się spotykać. No ale była też siła wyższa.
A przy okazji pochodziłem trochę po dziurach krakowskich i trafiłem na takie coś

grzeniu 01.06.2024 19:14

Powiedzmy otwarcie. Kasę wiozłeś, to i miałeś zgodę na widzenie :rotfl:

A w temacie - czas na :kolejka:

siwymariusz 01.06.2024 19:47

Cytat:

Napisany przez grzeniu (Post 1467938)
Powiedzmy otwarcie. Kasę wiozłeś, to i miałeś zgodę na widzenie :rotfl:

A w temacie - czas na :kolejka:

A Ty jasnowidz? jak ten nasz narodowy Jackowski :D
no czas na :kolejka:

Jarson 01.06.2024 19:48

Ja też zaraz siadam, sąsiad coś wspominał o tequili... Ale :piwo: też jest ;)

Z kasą to i mi to przez myśl przeszło, ale ostatnio staram się nie być starym zgredem i myśleć pozytywnie :haha:

grzeniu 01.06.2024 20:42

Znam dobrze temat.
Oczywiście kasę da się przelewem, ale wtedy bez widzenia. Tyle nauki jest. :D

Tu za chwilę jakiś mecz finałowy w nogę ma być. Zatem czekam w towarzystwie żywczyka :piwko2:

siwymariusz 02.06.2024 08:35

Pooglądałem kopaną , mi trochę szkoda Borussii Dortmund bo w pierwszej połowie mieli dużo szans.
Teraz :kawa: z roweru chyba nici , bo ciemno się robi :)

Zetoxa 02.06.2024 08:56

druga :kawa:

grzeniu 02.06.2024 10:43

joujoujou 02.06.2024 11:10

grzeniu 02.06.2024 15:20

Istniejecie?
:kolejka:

Jarson 02.06.2024 17:26

Można powiedzieć.

siwymariusz 02.06.2024 17:31

Po popołudniowej :kawa: , ale czy jeszcze coś będzie? trudno wyczuć.

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:58.