![]() |
Cytat:
A ja dopiero teraz :kawa: |
:kawa: była o 10, jak zwykle
A teraz pojeździłem, wróciłem, więc można :piwko2: |
Cytat:
:kawa: |
:kawa:
|
:piwo: 0
Jutro koniec leków, to i zwykłe już się chłodzi :fiu: |
|
No i gdzie leżycie, no gdzie ???
:kolejka: |
Cytat:
:jem: |
U mnie ziemniaki z młodą kapustą. Ziemniaki też młode, taka historia...
Dostałem przedłużenie zwolnienia do 9 lipca, wtedy jeszcze jedno RTG i będzie wiadomo, co i jak. Zadowolony nie jestem, ale przynajmniej wymusiłem od lekarza solenne zapewnienie, że być może, jak będę miał odrobinę szczęścia, to jest jakaś tam szansa że w najbliższym czasie nie umrę :fiu: |
Jak lekarz może zapewnić, że nie umrzesz? No jak? A jak klucz nasadkowy z długą rączką i wielką grzechotką spadnie na ciebie z czwartego piętra rusztowania, tak jak wczoraj na mój plecak? Dobrze, że mnie nie było w ramiączkach tego plecaka, bo bym dostał prosto w głowę, ale przeniosłem się w bezpieczniejsze miejsce, gdy nasi przyjaciele ze wschodu zaczęli rozbierać rusztowanie. BHP mieli zachowane super, na czterech dwóch miało kaski, a narzędzia mieli nie przywiązane... :]
:kawa: poczwórne espresso. |
Nie ma co przywiązywać się do narzędzi. I tak ukradną.
To już po :kawa: teraz uzupełniam elektrolity :piwko2: |
Paulaner Weissbier z lodówki, ale uzupełniłem zapas, bo dzisiaj w Lidlu 4 + 4 gratis, oczywiście z aplikacją. :]
:piwo: |
Grzeniu ma rację, nie powinniśmy przywiązywać się do rzeczy materialnych. Edziu też ma rację, niczego nie można być pewnym poza tym, że gdzieś ten metaforyczny (czasem dosłowny) klucz już na nas czeka :rotfl:
:piwo: 0, ostatni dzień, od jutra mogę zwykłe |
:piwo:
Od lat jestem przywiązany do pieniędzy, ale one do mnie nie. Wszyscy naokoło pomagają im, a nie mnie. k***a |
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:18. |