![]() |
U mnie pogrzmiewało cicho , ale jest ciemno , :kawa: bo coś spać się chce :)
|
:kawa: przed koszeniem. Wyjątkowo w sobotę, bo wyjątkowo nie pada i bagno przeschło odrobinę. :mruga:
Grill oczywiście też będzie, tylko troszkę później niż zwykle. :P |
Musiałbym naostrzyć nóż w kosiarce, ale nie wiem, czy przewalczę lenistwo. Teraz nie kosi, tylko młóci.
:kawa: była dawno, teraz :piwko2: pohejnałowe |
Lat minęło wiele, a nie ostrzyłem nigdy, pomimo niepoliczalnej ilości skoszonych kamieni. :szczerb:
Nóż w Twojej kosiarce musi być wykonany z czajnizjum chyba. :hahaha: |
Jest na horyzoncie, powoli nadchodzi, ale i tak mam wrażenie, że swoim centrum nas minie - taka to będzie burza...
:kawa: |
U mnie właśnie dowaliło, koszenie na dziś nieaktualne.
A nóż nie wiem z czego jest, ale był kupiony oryginalny w serwisie Hondy, może ze 4 lata wytrzymał. Swoje kosztował. Niby 'kosi' ale widzę już, że to nie to. |
Cytat:
|
Nie mam, ale co tam za filozofia - pilnik albo szlifierka, byle robić z rozumem żeby nie stracić wyważenia. Pierwszym ostrzeniem dużo nie naruszysz.
|
Cytat:
|
:piwo:
|
:piwo:
|
Dzisiaj ten znany raper, jak mu tam... a co za różnica, i tak go nie znam, trochę nam robotę spaprolił, bo byliśmy niedaleko Jarmarku Europa, a ludzie o słabych umysłach postanowili na swojego idola przyjechać samochodami, no bo tak! Metrem i tramwajem jeżdżą słabi, a prawdziwe gangsty jeżdżą brykami. Świat się zaklinował. :sciana:
Ruda szkocka, czyli gorzka, z colą. :whisky: |
:kawa:
|
Kończę okocimka :piwko2: , zaraz jeszcze coś wszamać i odlot.
|
Piwo z rana jak śmietana! :piwo:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:29. |