![]() |
A chcesz się założyć? :P
To jest aż zabawne - rano prognozy przewidywały na popołudnie opady o intensywności do 17 mm/h. Już teraz zostały zaktualizowane do 13,6 mm/h. Jak znam życie, to o 12 pojawi się 7, a jak przyjdzie co do czego, to spadnie 3 ;) Wróciłem z jednej z bardziej bezzensownych czynności - okresowych badań lekarskich. Teraz wolno mi pracować kolejne 3 lata, zatem radujmy się i napijmy się kolejnej :kawa: |
Cytat:
|
To młody szczyl, jeszcze grzywkę na bok czesze.
:kawa: była normalnie, czyli o 10 Potem z sukcesem zrobiłem przegląd ałta, zatem trzeba to uczcić :piwo: |
[QUOTE=grzeniu;1469349]To młody szczyl, jeszcze grzywkę na bok czesze.
:D |
:kolejka: zuber
|
No dobra - zubra możecie nie preferować, a co powiecie na kasztelana?
:piwo: Na jutro chłodzi się zakupione karpackie po 1,5 :rotfl: Ono naprawdę nie jest złe, jego cena tym bardziej :spoko: |
:kawa:
|
Naparzyłem mięty, żeby było co pić później, a teraz :piwko2: i seta śliwówki. toast2
Miałem skończyć o 22. najpóźniej, ale zdechł pradawny autobus i zaczęły się problemy. Na koniec wyjechałem zmordowany, z Grodziska Mazowieckiego na A2...., ale w stronę Poznania. Najbliższa możliwość zawrócenia po 18 kilometrach. :sciana: Dobrze, że nie wjechałem pod prąd. :szczerb: |
:kawa:
|
Poczwórne espresso z samego rana. :kawa:
Muszę jechać do paczkomatu, jeszcze po jakiś chleb i coś do niego, to dokupię jakiejś pienistej substancji, bo w domu mam cztery i zamiar leżenia cały dzień. |
Cytat:
Panie, ja jeszcze mam trochę czasu (choć nie za wiele), żeby zrobić te rzeczy, co to je chciałem zrobić przed czterdziestką :D Co do pogody to miałem wczoraj rację - najpierw zapowiadali na wieczór 17 mm/h opadów, koło południa zrewidowali na 12, potem napisali, że to jednak będzie 7 a jak przyszło co do czego, to spadło zawrotne 4 mm na godzinę w szczycie - a i tak dobrze było, bo padało prawie pięć godzin. 50 km na południe lało jak z cebra, ale u nas ma być sucho i koniec... |
Karpackie :kolejka:
|
Ilość załączników: 1
Napijmy się! toast2
Załącznik 209956 Aronia jeszcze na krzakach, kolega zerwie, jak się będziemy mieli szansę widzieć. Słoje zamówione, cukier jest, szczególnie, że wyznaję zasadę - daj połowę cukru co w przepisie, za to więcej spirytusu. :D :piwo: |
Cytat:
|
Ładnie. Po rozcieńczeniu aronią i cukrem wyjdzie ok 80%. W sam raz :spoko:
To na to konto :piwo: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:16. |