![]() |
:kawa:
|
Pospałbym jeszcze, ale zrobiło się rano. Śniadanie i :kawa: były do końcówki meczu Johna z Kyrenem. Na razie niestety tyle, coś więcej to najwcześniej z odtworzenia do kolacji...
Mamy bardzo nowoczesny marzec, u mnie wczoraj 14, dziś będzie jeszcze cieplej. No i niestety bardzo sucho, teraz powinien powoli topnieć śnieg i nawadniać pola, tymczasem podczas jazdy po polnych drogach auta wzbijają kurz :sciana: W tym roku drewno na kolejną zimę pociąłem i porąbałem wczesną jesienią. Zwykle na wiosnę zostawiam je jeszcze na placu i dopiero koło czerwca po pierwszym przesuszeniu zwożę do wiaty, bo w niej jest trochę mniej przewiewnie. No to w tym to drewno przez zimę niemal wyschło :O |
:kawa: sucho jest naprawdę , dziś trochę na przedszkolnym ogrodzie pooglądałem .
Nawet pod starymi liściami ( liśćmi ) sucho. U mnie dopiero środa czwartek jakieś deszcze mają być. |
:kawa: była otywyte o 10
teraz :piwko2: i jeszcze do roboty :sciana: a goronc że nie idzie wytrzymać |
No co wy? :O
Dziś stawiam :kolejka: |
:herbatka:
|
No, jestem :]
Co by tu dzisiaj, a mogę prawie wszystko, bo znam tylko wynik Higginsa z Wilsonem... No wychodzi na to, że będzie Robertson z Selbym, jeszcze mnie kusił mecz Hawkinsa z Maguirem, ale to może potrwać, a ja już lekko na oparach ;) Do tego kolacja (w tym opakowanie śledzi w sosie koperkowym robiące bardziej za obiad) i :herbatka: |
:kawa:
|
Przeca Maguire nie gra, ze względów zdrowotnych.
Stumbras :drinking: |
Nie? No to źle zapamiętałem skład meczu, zaglądać nie będę, bo jeszcze zobaczę wynik tego co to go teraz oglądam :P
:kawa: |
Hawkins grał z Murphym.
:kawa: |
:kawa:-usia
|
@Grzeniu
A widzisz, tego nie zapamiętałem ;) Kolejne mecze zapowiadają się ciekawie, zobaczymy czy dojdzie jutro do pojedynku Trump - Selby. Taki finał Trump - Robertson mógłby być ciekawy, Neil już dawno niczego nie wygrał (jeśli mi coś nie umknęło). Dziś już na pewno niczego na żywo nie zobaczę, ale wieczorem Trumpa z Vafaeiem odpalam choćby mi się oczy zamykały :taktak: :kawa: |
Neil wygrał niedawno English Open, chyba we wrześniu. A wcześniej faktycznie miał posuchę.
Psykam warkę classic regeneracyjnie. :piwko2: |
:kawa: weekendowa.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:07. |