![]() |
:piwko2: do obiadu.
:kawa: po obiedzie. |
:kawa:
|
|
|
Pojechałem stereotypem, ale nie do końca na poważnie, przecież nie wiem jak jest waszej rodzinie ;) Choć to smutna prawda, że częściej to właśnie faceci w rodzinie mają pod względem zaangażowania w wychowanie dzieci wiele za uszami; obyśmy to nie byli my :D
A co do siedzenia w domu, to pełna zgoda, nawet bez dzieci można zwariować, od samego bycia cały czas w jednym miejscu. Sam miałem ostatnio zaledwie kilka dni kwarantanny i już się denerwowałem :sciana: |
Cytat:
... już nie rób ze mnie takiego egoisty co rolę ojca zamyka na etapie prokreacji. :ysz: Zresztą dzieciaki mam super, ... a jaką mają wyobraźnięk***a |
:kolejka:
|
Cytat:
:kawa: |
|
z końcem tygodnia koniec kwarantanny... a ja nerwowo jestem wrak. Jak człowieka zamykają z dwu i czterolatkiem to idzie kota dostać. Ja jak wrócę do pracy to coś czuje że będę jeszcze bardziej zaangażowany, że aż żona będzie dzwonić czy do domu w ogóle wrócę...
|
Właśnie zaczęli. To znaczy wygląda to tak, że Janek znowu gra jak z nut, ma 91 w brejku i jeśli dobrze liczę, może dobić do 142.
Edit - ostatecznie stanęło na 139 :P :herbatka: |
Ty melduj na bieżąco sytuację w snookerze, bo w tivi nihuhu.
Czas na pilsika :piwko2: |
Właśnie nastawiłem wodę na :kawa:
|
|
Cytat:
:kawa: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:30. |