![]() |
:kolejka:
|
Wróciłem ze snookera. Wygrałem jedną partię, przegrałem trzy, no życie :P
Zerwał się wiatr i powoli robi się chłodno, samo dobra pogoda, żeby zaszyć się w domu i czytać, no to zaraz idę czytać. A do tego :piwo:, ale zerówka... |
U ciebie pewnie cisza, sensie nie pada itd. U mnie pół dnia lało (w nocy pewnie też sądząc po ilości), a po południu sypał śnieg, nie za dużo i się stopi bo jest 1,5 na plusie. W marcu jak w garncu.
To cyk Okocimiem :piwo: |
Trochę padało, chociaż jak to najczęściej bywa, lżej niż w innych częściach Polski. Większe opady śniegu z deszczem zapowiadane są na jutrzejsze popołudnie, ale to jeszcze zobaczymy co z tego wyjdzie. Natomiast po kilku dniach niemal całkowicie wiosennej pogody znów robi się chłodno, w najbliższych dniach temperatura znów ma spadać poniżej zera.
Żywiec 0,0 :piwo: |
:kawa:
|
|
Ja też piję :kawa:
|
:piwko2:
|
:piwko2: na dobry początek bardzo długiego weekendu! :jupi:
|
:kawa: i jeszcze trochę roboty... Staram się zdążyć przed deszczem, a ten zbliża się wielgachnymi krokami ;)
Dziś żona zadzwoniła, że coś stuknęło i przestało działać wspomaganie - pomyślałem, że pewnie pasek. Okazało się, że pasek jest, za to brakuje rolki w alternatorze :haha: Podejrzewam, że zatarło się sprzęgiełko co poskutkowało odkręceniem rolki - ale ciężko to zweryfikować, bo rolka zaginęła w akcji :P Jedna z ciekawszych awarii, gdyby do niej doszło przy większej prędkości na/przed zakrętem to mogłoby być różnie :hmm: |
Czytam Pana Tadeusza :drinking:
|
Pijam tylko Ballantine'a, palę Winstony, dla Ciebie mam Wintermensy zagraniczne czekoladowe cygara. Zdejm kapelusz.
:piwo: |
Cytat:
|
Palę winstony, ale reszta to zagadka, której niekoniecznie chcę znać rozwiązanie.
:piwko2: okocim |
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:47. |