![]() |
:kawa:
|
|
Zmiana zastawy
:kolejka: |
Gracie w gupiego jasia?
:piwo: |
Oglądaliśmy mecz z Hedżhogusem. No wygrać 12 razy z rzędu z Higginsem (i to jeszcze wcale nienajgorzej grającym Higginsem) to już jest coś. No, 12 razy w rankingowych, bo w nierankingowych (np. Championship League) bywało na odwrót. No i za każdym razem to jest raczej bliski wynik, mimo tych przegranych to jest jasne, że trump może dominować innych, ale jak przychodzi do spotkania z Higginsem, to widać, że mocno się skupia i nie bierze wygranej za pewnik.
No nic, :piwo: homeopatyczne... |
|
Po śniadaniu , teraz :kawa:
|
Niedzielna jajecznica zaliczona :jem:
teraz czas pomyśleć o :kawa: |
Hallooo!
:kolejka: |
:piwko2: do obiadu.
:piwko2: po obiedzie. |
Zmarzłem na działce.
Żubrówka biała z lodu. Zimna a grzeje :) |
|
Przestaje padać, tak sobie myślę, czy nie warto byłoby pobiegać po meczu :hmm:
Na razie kolacja i :kawa: |
Okocim :piwko2:
i sprawdzam mecz |
Kyren dowiózł :spoko: Ten mecz mógł się skończyć każdym wynikiem, 10:5 w każdym kierunku również by mnie nie zdziwiło, ale trzeba Wilsonowi przyznać, że dobrze radził sobie z emocjami, a i gonił i uciekał i musiał sobie poradzić w deciderze, a decider przeciwko Trumpowi zdecydowanie nie jest wymarzoną końcówką meczu każdego snookerzysty ;)
Nie wiem, czy była o tym mowa, bo na chwilę wyszedłem, ale najbliższą okazję do rewanżu Trump będzie miał już za tydzień w Tour Championship, o ile obaj dojdą do finału. Znów może się też powtórzyć mecz Trump-Higgins, a w takim razie mielibyśmy albo nareszcie przerwanie 12 pod rząd przegranych meczów w turniejach rankingowych, albo serię 13-meczową. Swoją drogą dopiero to zobaczyłem - w Tour Championship każdy mecz będzie jak finał, wszystkie są rozgrywane w formacie do dziesięciu wygranych frejmów :O :herbatka: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:19. |