![]() |
:kolejka:
|
Cytat:
|
Wróciłem od Krakusów, taka sama jak u Hanysów pogoda :)
|
:sałatka: tużprzedgrillowa.
|
:kawa:
Też dziś jadę. Do Hanysów. |
Ja z kolei jadę dziś do Lublina, będzie :whisky: i spotkanie z bracią studencką :taktak:
Kurde, za moich czasów (można się śmiać, mam takie odczucie, że to było wczoraj, a to było niemal 20 lat temu) to się wsiadało w zatłoczonego busa, następnie w miejski z wszystkimi tobołami i tak wracało ze Świąt ;) Pamiętam rok, kiedy w dniu powrotu było -17 i o dziwo przy takiej temperaturze sporo śniegu. Przeszliśmy z żoną (wtedy jeszcze dziewczyną) z busa na przystanek i czekaliśmy na empeka. Najpierw dwa nie przyjechały, potem trzeci był tak zatłoczony że nie było mowy o zabraniu się, więc poszliśmy z buta z dworca w Lublinie na Racławickie (to jakiś kilometr) i dopiero tam dorwaliśmy trolejbus... Zdarzyło nam się w Tatrach zawrócić ze szlaku z powodu opadów i wzrastającego zagrożenia lawinowego, ale nawet wtedy tak nie zmarzliśmy jak tego dnia przy powrocie z przerwy świątecznej :haha: :kawa: |
:kawa: śniadaniowa.
|
Po pobudkowej :kawa: i za chwile ze studentką do krakusów :)
|
:kawa: pobudkowa.
|
... i po tylu latach nadal nic im nie brakuje :spoko:
Napadało u mnie z 4 cm śniegu i zrobiło się porządnie ślisko. Pora na późną :kawa: na rozgrzanie, potem zobaczymy |
No, a Nowa Nadzieja to chyba przekroczyła 40? :hmm:
Edit. Oj więcej - widzę, że będzie 48 :O Zaraz będą puszczać W Starym Kinie :D |
Tak dzisiaj czytam, że w tym roku (chyba w maju) będzie 20 lat jak w kinach zawitała Zemsta Sithów z Gwiezdnych Wojen George'a Lucasa. Pamiętam to jak wczoraj... człowiek się stary już robi. :szczerb:
|
Cichy piątek?
:kolejka: |
:piwko2: do obiadu.
:kawa: po obiedzie. |
Dobre :piwko2: nie jest złe , no to ja też .
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:43. |