![]() |
Cytat:
:piwo: |
Zawsze powtarzam, jak możesz spać, to śpij, bo nie wiadomo kiedy będzie następna okazja.
Trochę rudej na amerykańskich myszach, na czysto, popiję mineralką, ale za 5 minut. :whisky: |
Żeby wam łatwiej było dotrwać
:kawa: |
Ktoś czekał? To doczekał.
:kolejka: |
Ja właśnie wstałem, jajka w garnku zaraz się zagotują, a ja grzanki z masełkiem czosnkowym już zapijam piwem. :piwo:
|
:kawa:
|
Nie wiem co pierwsze, kawa, czy piwo? :blink: Całkiem dobrze przespałem większość dnia, ta pogoda jest świetna do spania...
|
heh..... jacy wszyscy >> młodzi << :spoko:
|
No od tego czasu gównażeria dojrzała :D
A propos, ktoś coś tentego? :piwo: |
pokończyło się... zostały goryczkowe wina. Nie lubię...
heh, pójdą na prezent jak ktoś mi za skórę zajdzie :P Jak by ktoś pytał tutaj to było, ja to zagramanicą gdzieś wtedy byłem chyba. |
Heh w tym samym celu trzymam 1,5l Williama Peela, którego kiedyś (może z dwa lata już będzie) dostałem. Żebym tylko ze sklerozy nie zapomniał od kogo i nie popełnił afrontu :rotfl:
Ale jakby tak trafił się jakiś zlot :idea: to na nim pójdzie wszystko lol2 A w zapasach stoi sobie jeszcze Lufa Mocna, którą to miałem hucznie skonsumować z Rychem. Ona już awansowała do miana rocznikowego napitku :haha: Już wiem - ona może jeszcze kiedyś zostanie zniszczona np. z Edkiem, bo tu tylko klasowy koneser doceni walory trunku :hahaha: |
Cytat:
|
:kawa:
|
Cytat:
:herbatka: |
:kawa: znowu Costa, bo jeszcze trochę mam, ale trzeba dokupić, bo fajna.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:53. |