![]() |
^^ Było wręcz hardkorowo.
:kawa: |
:kawa: przedgrillowa.
Dziś będzie ekstremalnie - deszcz ze śniegiem pada poziomo. Temperatura 4.5 na plusie, ale przy wietrze dochodzącym do 60 km/h odczuwalna z pewnością dużo niższa. |
O suchych to nie, ale poza :kawa: dzisiaj nic jeszcze nie piłem ;)
Zrobiona rozgrzewka przed jutrzejszymi zawodami 5k, powinna być wczoraj, ale po pracy mnie odcięło i zamiast biegać - spałem. Na dzień przed tylko tempo tlenowe 5 kilometrów plus jeden kilometr miał być w tempie 4:30; żeby mnie nie kusiło na szybciej nawet nie patrzyłem na zegarek i biegłem na samopoczucie - no i okazało się, że wyszło 3:51 :szczerb: Jutro się okaże czy nie przesadziłem i czy to się nie odbije na wyniku, ale i tak jestem całkiem pozytywnie zaskoczony, bo nie cisnąłem, a jeszcze pół roku temu przebiegnięcie 1k poniżej 4 minut plasowało się pomiędzy zgonem tuż po a rzeczą zupełnie niemożliwą ;) |
No nie mówcie, że przy sobocie siedzicie o suchych pyskach.
Warka tym razem :piwko2: |
:kawa:
|
Powitać , jedna raniutko u mamy , teraz na spokojnie druga :kawa:
|
Ilość załączników: 1
Podwójne espresso ubite nowym tamperem, złamane syropem amaretto i zabielone jedną śmietanką. :P :kawa:
Załącznik 206552 |
:kawa: sypana znów złamana cukrem i mieszana łyżeczką. Najlepiej smakuje na wygodnej kanapie. :]
|
Podwójne espresso zaprawione rudym cukrem i syropem amaretto, a do tego złamane małą Łaciatą. :kawa:
Normalnie smaczniej niż w kawiarni. |
:kolejka:
|
po :kawa: i biathlonie
|
:kawa: była dawno
teraz po jazdach :piwko2: |
:kawa: sypana, złamana cukrem białym krystalicznym. :szczerb:
|
:herbatka:
|
170 ml smoły z kawiarki, ale złamana syropem prażony orzech laskowy, a rozjaśniona dwoma malutkimi śmietankami. :kawa:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:43. |