![]() |
:kawa: no i trza by zobaczyć " 6 kruli " :)
|
:kawa:
|
:herbatka:
|
Pyszna :kawa: z delonghi
|
:kawa: przedgrillowa.
|
Tak, kawa musi być, no i trzeba jeszcze odespać trochę, bo w nocy się budziłem 100 razy, nie mogłem spać ze zmęczenia.
:kawa: |
No to druga :kawa:
|
|
Dopiero jem drugą ciabattę co sobie na śniadanie zrobiłem. :sciana:
Ale już jest lepiej, do rana wypocznę. Koniec spania na razie. :kawa: |
|
czarna :kawa: bo za oknem biało
|
U mnie biało i -9 i oczywiście tendencja spadkowa, no to rzeczywiście :kawa: jest dość oczywistym wyborem ;)
|
Też biało, ale od szronu. Minus jeden o ósmej rano, teraz plus 3 i bezchmurne niebo. Ale szron nadal zalega na sporej połaci mych hektarów.
:kawa: po śniadaniu. |
Stary diesel bez elektrycznych podgrzewaczy płynu chłodzącego, to bajka już przy -8. Masz do wyboru, nagrzany silnik i zimno w kabinie lub trochę ciepło w kabinie, zimny silnik. Oczywiście po przejechaniu 15 kilometrów problem znika. :sciana: Termostat sprawny. :] Alternator mam 120A, można by tym coś podgrzać, oj można...
Książęce Cherry ALE, a wcześniej walnąłem ojczystej setę na czysto, jako płyn niezamarzający. :> toast2 |
Wróciłem od hanysów, na drogach u nich ujówka, u mnie sucho i bez śniegu. Nie wiedzieć czemu wszyscy jadą 50-60, a przed foto zwalniają do 30-40. k***a :sciana:
A termometr stoi jak zaklęty na -6, i u nich i u mnie. Zatem w ramach odstresowania :piwko2: karpackie |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:51. |