![]() |
Ilość załączników: 1
Wróciłem od krakusów.
I spotkałem |
Ćwok... znaczy smok wawelski!
:kawa: |
:kawa:
|
Poczułem zapach! Chloru do kibla...
Ciekawe, czy poczuję zapach kawy... :kawa: |
Robię :kawa: Czujesz?
|
pije :kawa:
|
Coś tam poczułem, ale ogólnie czuję dziwny zapach, którego nie ma. :sciana:
Powąchałem właśnie burbona, pachnie jakimiś gałęziami i nie zawiera w zapachu alkoholu. :szczerb: Za chwilę sprawdzę czym smakuje makowiec. :blink: |
Żebyś tylko nam się nie wypaczył jak Zetox :D
A ja biję się z myślami co by tu... opcje są dwie i chyba rzucę monetą. No i wyszło, że :kawa: |
Jem chlebki, wiecie, takie maczane w jajku doprawionym solą, pieprzem, papryką i czosnkiem, smażone na oleju. Czuję watę, sól, trochę jajka i ostrości, i zero czosnku, a dodałem sporo mocnego. :blink:
No to będzie mleko z miodem i masłem na deser i rozgrzewkę. (czyszczenie oskrzeli pominę w opisie)toast2 |
Nie wiem jak u Was , ale po kawie, czas za łopaty i białe odgarniać :)
|
U mnie śniegu co kot napłakał. Za to wtaszczyłem choinkę i okazała się nieco za szeroka - ma 1,70m średnicy przy 2,15 wysokości. Wychodzi mi na to, że z długości nie ma jej co skracać, trzeba jechać dookoła...
:kawa:, żeby dobrze ideę złapać :P |
Mam powtórkę z wczoraj, jest mi strasznie gorąco, a to zwiastuje jedno, jeszcze zmarznę...
Przypomniałem sobie, że mam piwo Paulaner, ale teraz ma ono smak namoczonego kartonu z dodatkiem soli. :sciana: :piwko2: |
Łomża pils :piwo:
|
I ryplej :piwko2:
|
To ja ryplej :kawa: Jeszcze chwila przy kompie, wyłączam warzywa i biorę się za pieczenie chleba
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:50. |