![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
uczelnia? jaka?
skoro zadajesz takie pytania to w sumie bez znaczenia - ludzie, którzy do czegoś chcą dojść takie pytania zadają pare lat wcześniej ale powiem - polecane tak uczelnie państwowe nie są tak złe jak się o nich mówi, jednak nie są też tak dobre, jak te uczelnie chcą żeby o nich mówiono PJWSTK jest uczelnią na którą trafiają ludzie którzy wylecieli z mojego wydziału, nie zdaża się, żeby kierunek był odwrotny pewnie to samo można powiedzieć o tym Wcośtam tak zachwalanym przez bombastica - ja studiuję sobie grzecznie [a raczej zimuję bo mi się nigdzie nie spieszy] na EiTi na PW - bardzo mi się tam podoba, ale każdemu po jakimś czasie wszędzie dobrze wiem jedno, z uczelni prywatnej wylecieć bardzo trudno, czasem bardzo bardzo trudno, z państwowej - łatwiej, analogicznie z pracą - praktykanci jakimi się czasem zajmuję są dowodem na przepaść jaka najczęściej istnieje pomiędzy 'państwowym' a 'prywatnym' - wiedzą mogą się nie różnić, ale prywatnemu jeszcze pracy nie zapropowaliśmy a państwowym owszem informa na UW owszem, owszem, ale to tylko wtedy jeśli WIESZ, że chcesz klepać kod - to uczelnia ściśle kierunkująca, mogą być problemy z przekwalifikowaniem, choć nie mówię, że to niemożliwe powodzenia w wyborze - a co ważniejsze, w egzaminach, to już niedługo
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17 |
..::Blue Machine::..
Data rejestracji: 12.11.2003
![]() |
Sid: zgadazam sie z Toba
![]() w szczegolnosci z klepaniem kodu i UW. tzn wogole trzeba dodac to ze informatyka na uniwerkach jest inna niz na polibudach. na uniwerkach jest wiekszosc teori, no a na technicznych uczelniach to jak sama nazwa mowi...
Ostatnio zmieniany przez Andrzej_Lepper : dzisiaj o godz. 11:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP Data rejestracji: 17.01.2003
![]() ![]() |
Cytat:
U nas poza klepaniem kodu jest jeszcze INZ OPROGR. (przedmiot zajmujacy sie dokumentami z fazy projektowania przedsiewziecia) no i przedmioty mamtematyczne ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 12.04.2005
![]() |
Edwardo - zdziwisz się, ale nie ma tu dużo bananowej młodzieży. I jest to jedna z tych uczelni prywatnych, na których trzeba się uczyć, bo za samo czesne tu nie przesiedzisz - wylecieć można i po pierwszym roku.
Osiągnięcia. Ano, ma osiągnięcia... Wystarczy spojrzeć na stronę i poprzeglądać trochę: www.wit.edu.pl Polecam działy 'Władze uczelni', 'Badania naukowe' czy 'Współpraca z zagranicą'. Dodatkowym plusem jest pierwsze miejsce wśród uczelni niepaństwowych niebiznesowych w rankingu 'Wprostu' (najstarszym i najbardziej prestiżowym rankingu uczelni wyższych...). Ku pamięci - "Podstawową kadrę naukowo-dydaktyczną Uczelni stanowią pracownicy naukowi Instytutu Badań Systemowych PAN i innych placówek PAN. W Uczelni pracuje ponad 400 nauczycieli akademickich, w tym 76 profesorów, 155 doktorów oraz 167 magistrów. Swoje doświadczenia, jak i niekwestionowany dorobek naukowy przekazują młodemu pokoleniu między innymi następujący wybitni profesorowie [...]" Może trochę przesadziłem z infrastrukturą ( ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 11.04.2005
![]() |
hmmmm... no troche do myslenia mam, nad panstwowymi, nad tym wsisizem. tym bardziej ze ostatnio widzialem we 'wproscie' ten ranking wyzszych uczelni i rzeczywsicie wsisiz zajal tam pierwsze miejsce wsrod uczelni niepanstowych. to naprwde niezle swadczy o uczelni. i w tym momencie prestiz i marka szkoly rosna...
no coz. zobaczymy jeszcze... |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 27.04.2005
![]() |
A co? WSisiZ jest bardzo fajnąuczelnią! I to zarówno pod względem poziomu, sprżętu kadry jak i ludzi tu studio\ujących! Co tu sięrozpisywać - bardzo fajni ludzie, spoko uczelnia. W sam raz dla ludzi uwielbniających informatykę i chcących sięz niązwiązać!
Pozdrawiam! |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
widzę, że ortografia oraz gramatyka nie są priorytetami na tej uczelni..
tym też często różnią się studenci prywatni/państwowi - podejściem do/znajomością ortografii.. zgadnijcie na korzyść której formy studiów? ja osobiście nie zatrudniłbym i pewnie nigdy nie zatrudnię enalfabety [e-analfabety - nazwa własna ![]() miłego dnia
![]() |
![]() |
#23 |
..::Blue Machine::..
Data rejestracji: 12.11.2003
![]() |
mysle, ze te bledy to specjalnie sa napisane.
przeciez po tym jak ktos pisze odroznia sie prawdziwego hakiera od lamera. w tym wypadku chyba juz mamy przedostatni stopien wtajemniczenia hakerskiego. Pozdrawiam Edi
Ostatnio zmieniany przez Andrzej_Lepper : dzisiaj o godz. 11:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 12.04.2005
![]() |
Spytałbym, czy aby przypadkiem ocenianie całęj uczelni na podstawie jednego człowieka szybko i niedbale piszącego na klawiaturze nei jest przesadą
![]() Ja nadal obstaję przy swoim. WSISiZ jest naprawdę dobrą uczelnią. Po prostu. Nie próbuje może, bo ja wiem, konkurować z UW w programowaniu (jeszcze ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|