![]() |
@wolfen3: dlaczego kretyńska? sądzisz że strona dla kretynów? ja się tam pośmiałem i uważam że to dobrze że jest coś takiego, tylko powinno być to ogólnopolsko znane, a tym, których namiary pojawiły by się tam 3 razy lub więcej, powinno się ucinać paluszki przy samej dłoni żeby nie mogli 4-ty raz... a potem jeszcze powinno się przeprowadzać lobotomię (chociaż niektórzy to już sprawiają wrażenie, jakby byli po)
ja na szczeście nie mam problemu, bo podobnie jak @Dorian mam tlena i co prawda używam w nim gg (bo część znajomych nie chce się przenieść) ale odpowiednia wtyczka powoduje, że nie dobije się do mnie nikt, kogo nie ma na mojej liście - dzięki temu mam święty spokój od takich "klikających 14-tek" (( http://mrowkawiola.blog.onet.pl/2,ID...310,index.html może na komentowanych blogach powinniśmy zostawiać namiar na ten topik, albo stworzyć listę podobnych blogowych jellonków? ??? sam se odpowiadam: nieeee... :blee: internetu zabrakłoby na opisanie całej głupoty jego niedorozwiniętych psychomotorycznie użytkowników ;) ***171; tutaj ***187; napiszemy komentarz a potem przyjdzie ktoś taki i napisze: Cytat:
Cytat:
a tak na poważnie - bo tak mi się teraz nasunęło pytanie: czy nie jest to czasem walka z wiatrakami? będizemy jak te Kiszoty z La Manczy, a potem i tak przyjdzie śmierdzący internetowy plebs i zaleje wszystko falą "PozDrooFKIii", "zaJJefaNy MAsh BloGus", "elOu" jak taki kuffcacek, eh... :\ |
Cytat:
Coz, moze i walczymy z wiatrakami, ale COS robimy... Mnie daje to pewien rodzaj wewnetrznej satysfakcji. Podobnie jak profesorom Bralczykowi i Miodkowi, pomimo zei ch program oglada 10% widzow, przy czym 7% ogladanie tego programu z pewnoscia nie jest potrzebne pod wzgledem kulturalnym... |
Cytat:
:D Chryste... tak to się nawet niewygodnie pisze. |
Cytat:
|
Cytat:
@raven66 nie upadaj na duchu! Ktoś musi wyrywać chwasty! (A ja dzisiaj używałem bardzo ostrych narzędzi || ) |
Cytat:
Tylko że największym idiotą jest autor tej strony. 36 letni mężczyzna czekający na zaczepki i upubliczniający swoje rozmowy. Niech sobie wpisze do katalogu swoj wiek to pozbędzie sie problemu, a jeżeli nie to w komunikatorach jest prosta opcja - nie pokazuj wiadomości od nieznajomych. Czego on sie spodziewa po 12 -latce ? |
Mój ulubiony fragment:
Cytat:
:D edit: Cytat:
|
Nie badzcie takimi pesymistami.... Mroweczka wiola ma wkomencie namiar na topic... Po pierwsze nei bedize umiala polaczyc numeru topicu, ktory wskutek zalosnie tandetnego kodu owego bloga zostal oddzielony spacja - trafi wiec na temat w ktorym dylematem autora jest kupno Plextora badz HP. A jesli nawet trafi to przeciez nie potrafi wykonac "register", a opcja anonimowego pisania zostala dawno juz zablokowana. Ja sie konstruktywnej krytyki nie boje - jesli ktos z autorow blogow dotrze az tutaj i napsize swojego peirwszego posta, bedzie to znaczyc ze jest troche madrzejszy niz kwiatek doniczkowy i - co za tym idize - zdolny do polemiki. Rzeklem.
|
Cytat:
|
Wesola kompania napinaczy z nkt jak by chciala, to by mogla niezla burde zrobic.
Z tym, ze forum cdrinfo i forum nkt to dwie rozne bajki. |
http://mrowkawiola.blog.onet.pl/
Przykro nam, blog o podanym adresie nie istnieje. Sprawdź, czy wpisałeś poprawny adres lub skorzystaj w wyszukiwarki blogów. Heh..skasowała chyba..:) |
Cytat:
Ehhh... rozdałbym pierwszego w życiu ban :D @wolfen3 Albo przeniosła. :| |
Cytat:
Może to ta sama? :ysz: |
A tak przy okazji : prosilbym kilku uzytkownikow ktorzy dali mi reputacje "za calokrztalt" by zaczeli jednak dawac reputy za "caloksztalt". Z imienia nie wymienie, niemniej mam kilka takich reput ;-D!
|
Ja zaraz podlacze sie do akcji, wlasnie wrocilem z wakacji i trza powoli myslec o szkole..., wiec znowu bede mial czas na forum ;)
pozdro ;) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:27. |