![]() |
Matko... Widzialem screen LiTE'a, poniewaz poczytac nie poczytam, bo nie mam konta na fotce. I nigdy nie zaloze. Ot, pewne zasady wewnetrzne...
W kazdym razie lacze sie w bolu, i powiem jescze raz : Internet. Nie dla idiotow. |
Cytat:
|
MoZna ZwRoCiC (:d lol) uwage takiej osobie ale zeby jeszcze wdawac sie w dyskusje ? Bez sensu, taka osoba juz taka zostanie, tak samo jak kierowcy beda jezdziz na czerwonym swietle i przekraczac predkosc. Albo im to z czasem minie (uroki dorastania) albo urosnie slodka idiotka.
Pozostaje tylko wspolczucie i modlitwa. Naszczescie do sekty masonsko-masochistycznej nie naleze i nie przegladam takich zapiskow. |
Ilość załączników: 1
Kurde, to jest coraz popularniejsze..
Jeszcze trochę i ciężko będzie znaleźć miejsce w Internecie bez TaKicH UżYtKo\/\/NiKófff :\ |
Jak przycztałem opis na jej stronie to nie wiedziałęm czy się smiać czy płakać :|
Chodzi o tą z fotki.pl :taktak: |
B@rtek, nie ma takiej strony fotki.pl
Z jakiej strony s***261; te cymba***322;y? Mo***380;e im popisa***263; troch***281; prawdy... :D |
www.fotka.pl szukajka ... :D szukasz od 10-17 lat ... tu zazwyczaj jest najwiecej pustakow :D , potem fajny wpis :D ... i wsio :D
|
Cytat:
idiotyzm się szerzy, a w internecie szczególnie to widać... Czasami mam wrażenie, iż ludzie zamiast iść do przodu i się uczyć, cofają się w rozwoju... :| |
Jak oni tak pisza:
Cytat:
Cytat:
|
Takim to tylko zabrać internet :rozga:
|
:zygi:
|
ja pier**** c***321;eKuu :P niE kuMaCCcicie bajery...
|||||||||||| Popieram akcje 100% id***281; zajara***263;... i popi***263; bo mi od tego czytania w gardle zasch***322;o niestety :( Jak by si***281; tutaj jaki***347; taki delikwent pojawi alarmujcie Prosz***281;... |
Cytat:
|
Cytat:
ja po wypiciu 2 litrów faxe tak nie piszę. jesteś wielki :ja_chce: |
Cytat:
( Ani jedno ani drugie wcale nie jest mocne ;) ) Musia***322;em w pierwszym akapicie spr***243;bowa***263; takiego pisania i tyle. Jest do bani st***261;d drugi akapit. EDIT: Poza tym dajcie mi spok***243;j, dyski nie id***261; :( nikt si***281; nie kwapi do kupna. Jak tak p***243;jdzie dalej to podczas urlopu b***281;d***281; wypoczywa***322; nie pal***261;c i nie pij***261;c... NIC. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:18. |