![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#106 | |
Guru
Data rejestracji: 04.01.2003
![]() |
Cytat:
![]() http://sjp.pwn.pl/haslo.php?id=72358
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#107 | |
Team Member
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 18.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Coauctor delicti
Data rejestracji: 23.12.2002
![]() |
![]()
Inicjatywa łomotania blogersów jak najbardziej zasługuje na poparcie, bo niby skąd te dzieciaki mają wiedzieć, że kultywują głupotę i w dodatku że to jest nic nie warte, skoro ani rodzice, ani nauczyciele nie wiedzą nawet co to takiego?
Proponuję natomiast uskutecznić tę walkę. Skoro gównażeria przedkłada ilość nad jakość, to niekoniecznie może zniechęcić ich jeden głos rozsądku. Podawajmy tu, na forum adresy konkretnych blogów i zmasujmy atak. W ten prawdopodobnie zwiększymy szansę na skuteczność - jak taki jeden z drugim zobaczy, że jego bLoGaSeK jest żałosny dla większej liczby odwiedzających (którzy zwykle, gdy trafią tam przez przypadek, to uciekają najszybciej jak się da) to się załamie i przestanie pleść te bździ... Proponuję na początek kto jeszcze tego nie zrobił wpisać się do księgi gości monisi: http://kochanamonisia1990.blog.onet....226,forum.html a potem w miarę czasu polecieć po kolei po wszystkich bLoGuSiaCh, które u siebie promuje.
Ignorantia legis excusant neminem! ![]() ![]() ![]() Ostatnio zmieniany przez Morris : 05.08.2005 o godz. 09:53 |
![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
net został :)
Data rejestracji: 29.07.2003
![]() |
http://rudirudolf.blog.onet.pl/ ja wychaczyłem takie cos zraziły mnie nastepujace rzeczy:
"Walnij se piesa" "Sobacz Fbisy" Czytaja to jakies małolaty i potem tak pisza w szkole uzywaja w języku codziennnym i zanizaja naszemu krajowi IQ zaraz tam jakis komentarz walne Ostatnio zmieniany przez Tribunal : 07.08.2005 o godz. 22:18 |
![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Czepek - od czepiania sie
Data rejestracji: 04.03.2004
![]() |
ponawiam swoj apel o "wordowanie" postow do userow, ktorzy nie sa przekonani co do swoich zdolnosci ortograficznych
w tym topicu walic byki krytykujac bledy innych jest dosyc nieciekawe czepialski pozdrawia
![]() |
#111 |
Niezarejestrowany
Data rejestracji: 16.04.2002
![]() |
dla zwolennikow ogonkow:
uslyszalem o grze online - cantr i sobie sprobowalem... wlasnie dostalem na maila raport z tury.... oto jego fragment: milego ogonkowania...... Ostatnio zmieniany przez Predi : 07.08.2005 o godz. 23:35 |
![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tribunal : dziekuje, koment poszedl dla dzieciaka, a dla Ciebie zaraz pojdzie reputka!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Nikoniarz
Data rejestracji: 26.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
To chyba ja i Boger mamy ten podpis...
![]() ![]() Ostatnio zmieniany przez Kris : 08.08.2005 o godz. 08:52 |
![]() |
![]() |
![]() |
#114 | |
dziobák [;
Data rejestracji: 08.03.2002
![]() |
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#115 | |
![]() |
Cytat:
PS Aż mnie krew zalała jak to zobaczyłem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i "Sobacz Fbisy" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Świeżak
Data rejestracji: 09.06.2005
![]() |
http://nlog.org/view.php?user=sexiagatka
![]() M@X.666 - to nic nie da. Ja też usiadłem kiedyś przed klawiaturą od momentu jak założyłem sobie kablówkę i powiedziałem sobie że 'bedę nawracał' (i nie chodzi tu broń Boże tylko o ortografię i interpunkcję, ale ogólnie...), ale szybko się poddałem. Po prostu nie jesteś w stanie powstrzymać tego zalewu głupoty, kołtuństwa - jedyna rada to olewać to i robić czystkę na swoim podwórku (czyli tym forum). |
![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
![]() |
paszczu ta "sexiagatka" to ma nasr*** we łbie:/ zeby takie pierdoły w necie wypisywać...
oż ty w morde.... Dam takie cos mojej polonisctce ciekawe jak zareaguje... |
![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
dziobák [;
Data rejestracji: 08.03.2002
![]() |
zrobiłem wyjątek - bo na blogi nie wchodzę - i teraz tym mocniej się ugruntowałem w moim przekonaniu - dlaczego mnie coś takiego nie nęci...
żenada... prostactwo... forma... treść... ŻAŁOSNE!
![]() |
#119 |
![]() |
Ravne dobry komentarz napisales
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|