![]() |
windows 3,11 najlepiej ;)
|
A co w takim razie z vistą x64 ? czy tak naprawdę 32bitowe aplikacje będą pod nią wolniejsze ? czy zauważalna będzie jakaś szybkość odnośnie przesiadki z x86 na x64 ? Powoli głupieje i juz sam nie wiem jaki system mam kupic :|
|
Cytat:
imageres.dll shell32.dll |
Cytat:
co nie zmienia faktu, ze vista na nim juz dawno stoi :D i dalej pozostanie :D |
Cytat:
|
no na takim sprzęcie to Viste można instalować, i śmigać będzie super :fiu:
jak byś miał 512 Mb ram to by ci się visty odechciało :taktak: |
Hej, vi***347;ciarze! :D
Wrzuci mi kt***243;ry dwa pliki do potestowania? :pytanie: http://forum.cdrinfo.pl/showthread.p...512#post736512 :uklon: |
Cytat:
|
Cytat:
|
@BD no pewnie jak masz 2 GB ram ;)
|
Cytat:
Cytat:
niby wszystko jest i wszystko dzia***322;a ale w panelu jest jedno urz***261;dzenia kt***243;rego nie rozpoznaje |
Cytat:
Jedynym słabszym elementem jest karta graficzna ale nie gram i nic więcej mi nie potrzeba. Wybór padł na tę kartę bo była pasywnie chłodzona. W połączeniu z resztą komputera ma prawie idealną ciszę. |
BD: jakby na tym sprzecie co wymieniles choc troche przycielo to byloby bardziej niz przykre i zalosne ;)
Nadal nie rozumiem jak nie mozna zainstalowac sterow pod Radeona. Nie rozumiem tego. Na jakims innym forum przeczytalem "...zrobilem reinstall i jest si" ... no ale to jest rowiazanie? Jaaa... U mnie punktacja calego systemu jest na 4.0 |
Na moim sprz***281;cie dzia***322;a bardzo wydajnie. W wielu przypadkach komputer pracuje sprawniej ni***380; z XP.
1. CPU - Intel Core 2 Duo E6600 (2.4 GHz, 4 MB cache) 2. RAM - 2 x 1 GB Patriot LLK 3. HDD - 2 x 250 GB - RAID 0 4. GPU - GeForce 7600 GS (512 MB) Wg test***243;w wbudowanych w Vist***281; komputer uzyskuje 4.9 punkta. Najs***322;abszym ogniwem jest karta graficzna i to ona dostaj***281; not***281; 4.9. Pozosta***322;e komponenty zaczynaj***261; si***281; od 5.2. PS Sprawdza***322;em na Ultimate i Business. |
Cytat:
ponawiam pytanko ;) http://forum.cdrinfo.pl/showpost.php...&postcount=197 |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:34. |