![]() |
kupilem i zainstalowalem vista ultimate (box) x64 teraz tylko na nim pracuje.
roxio dziala plextools XL dziala ,dvdfab dziala a te opakowanie ! miodzio. ( inaczej bym nie kupil >oko< ) |
Cytat:
Nie działa: NOD32, SubEdit. Vista wywala komunikat o niezgodności programu z tą wersją systemu windows: PowerDVD5, Nero 6.6.0.14. Mimo to oba te programy działają. Czasami w czasie działania PowerDVD wyłącza się Areo. Mam też problemy z bestplayerem w trybie pełnoekranowym, a mianowicie nie rozciąga obrazu na cały ekran, a jeśli już to zrobi to nie są widoczne napisy. Nie działa u mnie oprogramowanie do Bluetooth'a oraz WiFi. Po uruchomieniu Notebook Hardware Control wywaliło jakże wszystkim użytkownikom "okienek" znanego bluescreena :rotfl: |
cos mi sie kopie i nie wiem dlaczego nie moge wyedytowac swojego posta :| zainstalowalem viste i juz widze problemy z aplikacjami... tak jkby cos wolno chodzily stare aplikacje... oczywiscie ponoc nero 7 mialo dzialac bez zarzutow, ale podczas instalacji wyrzucilo mi problem, ze ta aplikacja juz podczas instalacji moze nie dzialac poprawnie.. olalem to... i prawie sie zainstalowala, ale z bledem... i teraz ani tego odinstalowac ani zainstalowac nowszej wersji... no rewelacja :-) czy ktos spotkal sie juz z problemami odnosnie jakichs aplikacji ?
|
No i oki... po ciezkich bojach przez glupi przypadek włączyłem aero :-) Nawet wszystko jakoś to działa... tylko wkurzają mnie te duże ikony w viście :| albo za duże odstępy między ikonami na pulpicie... no litości... jestem fanem trzymania rzeczy na pulpicie i w xp to ma jakis sens, ale w viście to raptem kilkoma ikonami z dużymi odstępami zapcham zaraz pulpit... nawet jak wybiorę ikony klasyczne...
Osobiście na sp2 bym nie przeszedł gdyby nie to, że część programow, gier to chyba nie, wymaga sp2... więc tylko dlatego go zainstalowalem i nawet ładnie dziala, chociaż naprawde bardzo dlugo zwlekalem z jego instalacją... |
Szkoda ze nie idzie wrzucic jakos jezyka PL :)
|
Ano z MSDN. To na bank jest wersja ENG bo sie pojawila jeszcze przed premiera oficjalna.
|
Cytat:
a tu bill mi kaze sp2 instalowac zebym tylko mogl viste zobaczyc. to ja podzekuje i poczekam az bede musial od nowa instalke robic wszystkiego. |
Cytat:
|
Cytat:
Masz moze z MSDNA? Bo ja np. mam studencka licencje na winxp, i pojawila mi sie vista business i nie wiem czy to wersja tylko eng czy tez pl. |
Cytat:
Zenada mozna wiec tez nazwac zakaz prowadzenia pojazdow bez prawa jazdy pomimo ze mozesz umiec jezdzic niegorzej niz przecietny kierowca. Dobrze ze strach przed sp2 sie przerzedza i ludzie przestaja wierzyc w urban legends odnosnie ww. |
dzis bylem chwile u kumpla bo zainstalowal viste jako trial, podczas zabawy z systemem wyskoczy***322; bluescreen :szczerb:
to chyba mialo ju***380; znikn***261;***263; ?! rtofl |
Ja mam Viste Business za free ale jakos nie korci mnie zeby to instalowac. Szkoda mi tak ograniczyc wydajnosc. Moze jak juz bedzie SP1 i sterowniki to postawie na probe ;)
|
No ja te***380; bym si***281; szarpn***261;***322; na orygina***322; (teraz mam XP Home), ale chcia***322;bym najpierw dok***322;adnie wypr***243;bowa***263; i upewni***263; si***281;, ***380;e jest to jednak system spe***322;niaj***261;cy moje oczekiwania. Bo r***243;***380;ne negatywne artyku***322;y na jego temat nakazuj***261; pewn***261; ostro***380;no***347;***263;.
|
Jak dla mnie to triala czystego jakotakowego nie ma [ale moze sie myle]. Zresztą były bety... wiem, ze jak sie nie wpisuje klucza to na jakis czas vista dziala tylko tez nie wiem na jak dlugo... ja nie wpisalem klucza i moge uzywac visty przez 3 dni... bez vista glass... a zastanawialem sie nad kupieniem oryginalnego windowsa... wybor byl pomiedzy win xp pro a viśta wio ultimate 64bit PL.. echhh
|
A.. no to nie wiem, sam jeszcze nie pr***243;bowa***322;em. Chocia***380; coraz bardziej mnie kusi, ***380;eby zainstalowa***263; triala i zobaczy***263;, jak to rzeczywi***347;cie wygl***261;da. Czy gazety mog***261; takiego Windowsa publikowa***263;, czy trzeba ***347;ci***261;ga***263; z netu (mam na my***347;li oczywi***347;cie triala)?
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:27. |