![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#16 | |
|
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Natomiast oprócz tego, w Twoim przypadku (już nieaktualne, jeśli otrzymałeś nowy procesor) ja po prostu opisałbym całą sytuację i pismo takie przesłał listem poleconym do polskiego przedstawicielstwa Intela. Myślę, że otrzymałbyś odpowiedź, a prawdopodobnie i zadośćuczynienie. Jeśli nie, zawsze pozostaje droga sądowa, na która ja nie wahałbym się wkroczyć. To właśnie takie odpuszczanie niestety sprawia, że firmy oszukujące uczciwych kllientów, czują się bezkarne...
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#17 | |
|
^_^ czekam na bana ;)
Data rejestracji: 05.03.2004
![]() |
Cytat:
Święte słowa. "Oni" tylko czekają na tzw. frajerów którym sprzedadzą coś, za co nic nie zapłacili lub zdobyli to za niewielką kwote. A jak ktoś to kupi to niech martwi sie sam
|
|
|
|
|
|
|
#18 | |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 14.03.2003
![]() |
Cytat:
Fakt jest taki że kiedy planujesz zakup to wszystko jest idealne , proste i piękne a później nie jest już tak kolorowo... W moim przypadku sklep po moich naciskach zaczął b intensywnie pracować nad możliwością wyegzekwowania gwarancji i robił to w mojej ocenie dobrze ale Intel od samego początku szukał tylko mozliwości pozbycia się niewygodnego , niezadowolonego klienta. Najpierw odwlekając sprawę powołując się na nieobecność w danej chwili kompetentnych osób ( 1,5miesiąca ) , później próbując wmówić mi iż podkręcałem procesor aż na koniec dochodząc do wniosku że mam niehandlowy procesor... Pewnie im rąbnąłem go gdzieś z matrycy )).Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
|
#19 | |
|
Stały bywalec ;)
![]() |
Cytat:
Sąd ? , odpuściłem sobie ale postanowiłem , że postaram się upublicznić sposób w jaki rozmawia intel ze swoimi już "złapanymi" klientami. Dlatego jeżeli ktoś ma ochotę pomóc mi w tym to bardzo proszę o kopiowanie mojego ostrzeżenia i umieszczanie go na każdym możliwym forum lub stronie. Dziękuję z góry. Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
|
#20 | |
|
the one
CDRinfo VIP
Cytat:
Tymczasem ja i tak będę wszystkim znajomym polecał AMD, bo uważam, że w tej chwili są to po prostu lepsze i za lepszą cenę procesory
|
|
|
|
#21 | |
|
XII
Data rejestracji: 02.06.2004
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
raz wygralem podobna sprawe z karta sieciowa 3com ktora byla takze na gwarancji ale zawieszala wszystkie kompy obojetnie do ktorego bym jej nie wsadzil i po probie oddania jej zaczely sie schody oraz wykrecanie sie sianem przez dystrybutora po tem dalej idac producenta ale powalczylem i sie udalo
|
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Stały bywalec ;)
![]() |
[QUOTE=andrzejj9]W porządku, ważne, że sprawa dobrze się skończyła. Ale czy ja wiem, czy na podstawie tej historii zacząłbym zniechęcać ludzi do Intela? To tylko pojedynczy przypadek]
Masz rację ale jeżeli nie będzie się o tym mówiło to nie bedziemy wiedzieli czy to pojedynczy przypadek czy tez może kazdy myśli - że to tylko jego przypadek... Prawda? Pozdrawiam PS. W sklepie dowiedziałem się że " z intelami zawsze są problemy " . |
|
|
|
|
|
#23 | |
|
the one
CDRinfo VIP
Cytat: