![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Żabol
Data rejestracji: 27.04.2003
![]() |
Inteligo vs mBANK
Drodzy ziomale doradzcie w którym banku najlepiej zalozyc konto internetowe ? Wazne zeby przelewy szybko i tanio dochodzily, tanie stale zlecenia i zebym mogl placic karta z takiego konta w sklepach internetowych (bo obecnie moja zwykla Visa Electron ze zwyklego RORa nie moge) czy na aukcjach bo po to glownie je zakladam. Fajnie jakby bylo powiadamianie o zmianie salda na rachunku przez sms.
Slyszalem ze w mBANKU mozna wyplacac w bankomatach EURONET bez prowizji. To duzy plusik. Jakies inne plusy i minusy mBANKU lub Inteligo ? |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 17.02.2003
![]() ![]() |
hej Froger!
![]() Ja od kilku latek siedzie w mBanku i polecam bo nie mam praktyczne żadnych zastrzeżeń a jeśli mam szybko je rozwiązuje przez internet albo z konsulatantem przez telefon. No i to konto za free to się liczy. A co do bankomatów? To jeszcze bardziej Cie powalę ![]() ![]() Ciekawi mnie też ta sprawa z poinformowaniem smsem o zmianie salda! Nic o tym nie wiem, ale chciałbym się dowiedzieć bo to by była fajna opcja. Może inni wiedzą? pzdr
![]() |
#3 |
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mam konto w inteligo i jestem zadowolony.
można wypłacać oraz wpłacać w pacówkach pko bp a także w bankomatach w/w banku. mbank jest o tyle dobry, że nie ma tam tak naprawdę weryfikacji danych. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP Data rejestracji: 17.01.2003
![]() ![]() |
Mam konto w mBanku i VW Banku. IMO VW bank jest lepszy i tanszy - bezprowizyjna wyplata z KAZDEGO bankonatu jezeli wyplacasz 400 zl. lub wiecej. W przeciwnym wypadku placisz tylko 1,5 zl. (za wyplate 500 zl. z obego bankomatu mBank poiczyl mi 15 zl
![]() Oprocz tego dostajesz poczta co miesiac wydruk stanu konta i przeprowadzonych operacji (oczywiscie za darmo). Dostajesz za darmo tokena a nie tak jak w mBanku listy z haslami. Oprocz tego przelewy sa CALKOWICIE ZA DARMO. Poki co jeszcze nie mialem zadnych obciazen ze strony banku. Ale gdyby sie pojawily to bylyby duzo bardziej uzasadnione niz te w mBanku (choc VW Bank mowi ze narazie nie planuje ...) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 21.08.2002
![]() |
Zdecydowanie mBank
![]() |
#6 |
Żabol
Data rejestracji: 27.04.2003
![]() |
A czy mBANK daje jakas karte czy cos ktora mozna placic w sklepach internetowych
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Komandor
Data rejestracji: 29.07.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mBANK nie daje e-karty za ktora mozna placic w sklepach internetowych trzeba sobie ja dokupic, Inteligo pod tym wzgledem jest lepsze....
oplaty miesieczne: najdrozsze jest inteligo (jesli ma ponizej 99 zl na koncie placisz miesiecznie 4,99 zl i za karte mies. 1 zł , przelewy kosztuja 1 zl) potem mbank (tutaj tylko przelewy kosztuja 0,50), VW Bank - jest najtanszy, nie ma zadnych oplat
![]() |
|
|