![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 | ||
|
Team Member
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 15.07.2002
![]() |
tupet ludzi osiagnal szczyt
Hej
Postanowilem opisac sytuacje jaka zaszla ostatnio bo uwzam, ze tupet ludzi osiagnal granice szczytu. Kilka dni temu koles podpisujacy sie jako Dawid wyslal maila min do mnie bezposrednio z mojej strony WWW (http://danowski.pl), na adresy na CDRinfo.pl oraz do innych czlonkow redakcji. W kazdym mailu pytal o to na jakiej ulicy mieszkam. Ponizej cytat: Cytat:
Cytat:
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Młody żonkoś
Data rejestracji: 02.02.2003
![]() |
Cytat:
Więcej niż chamstwo i po prostu palanteria ze strony davida
|
|
|
|
#3 |
|
Łaskobójca
Data rejestracji: 24.04.2001
![]() |
witaj BD, tu bym polemizował czy to tupet czy głupota czy może też specyficzne połączenie obydwu
![]() BTW dobre, poprawiło mi humor zepsuty nijaką pogodą / z grilowania nici /pozdro
|
|
|
|
#4 |
|
Team Member
CDRinfo VIP
![]() |
Cana co za pech - ja dzisiaj rano olalem bieganie bo lalo. Mialem nadzieje na rower ok 17 i znowu nici bo pada. Moze jutro bedzie lepiej ...
Wczoraj jezdzilem w deszczu ale lekko przemoklem i zmarzlem wiec dzisiaj nie robie powtorki i siedze meczac nastepna ksiazke a tu taki "kfiatek" sie trafil. Odnosnie grilowania to powiem Ci, ze jak mieszkasz w bloku to calkiem dobrze wychodzi na balkonie . Nie pada na glowe i jak zamkniesz balkon to nie smiedzi w mieszkaniu. PS ja na szczescie nie mieszkam w bloku
|
|
|
#5 |
|
Team Member
CDRinfo VIP
![]() |
a prosze nie myslic Dawida autora SafeLocka z tym Davidem ktory wyslal ten glupi mail
|
|
|
#6 |
|
Łaskobójca
Data rejestracji: 24.04.2001
![]() |
@BD, balkon to nie to (testowałem kiedyś, ale mnie ciut sasiedzi następnie próbowali prostować
i nie zaprzeczę że ma swoje uroki i plusy ), to miało być w plenerze, trzeba będzie wykorzystać tę barową pogodę standardowo (standardowo, czyli w knajpie przy browarku i jamesonie w oparach dymu tytoniowego )pozdro
|
|
|
|
#7 |
|
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nie rozumiem... jak on wykorzystal Twoje dane?
![]() pozdro ![]() --edit-- chyba juz zrozumialem... |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Team Member
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 18.10.2002
Cytat:
![]() daleka jeszcze droga przed nim w tym "fachu"
|
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Forumator
Data rejestracji: 23.05.2003
![]() |
Cytat:
ja od miesiąca deszczu nie widziałem :zeby:
|
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Team Member
CDRinfo VIP
![]() |
Smartek on chcial wyciagnac od Koliego numer seryjny do SafeLocka podszywajac sie. Wyslal taki list do Koliego poprzez formularz na stronie safelocka:
Cytat:
Jednak z drugiej strony 2 akcje wyciagniecie klucza do safelocka w dokladnie taki sam sposob sa dziwnym zbiegiem okolicznosc. Raczej watpie aby koles posiadl zdolnosc falszowania naglowkow SMTP. Moze ktos ma jakas teorie wyjasniajaca te sytuacje?
|
|
|
|
#11 | |
|
Team Member
CDRinfo VIP
![]() |
Cytat:
heheh tak myslalem bo to dosc upierdliwe dla sasiadow ![]() wiesz ja w zwiazku z pogoda poszedlem sobie na kregle - 2 godziny i przy okazji jakies 9 straikow
|
|
|
|
#12 |
|
-=| GodFather |=-
Data rejestracji: 30.04.2003
![]() ![]() |
Ja sie tylko zastanawiam czego on oczekiwal po tym mailu. Myslal, ze ty mu podasz swoj adres, zeby on mogl sobie zarejestrowac program
![]() Sorki, ale smieszy mnie taki tok myslenia ludzi. W takim przypadku, to naprawde trzeba miec tupet. |
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Młody żonkoś
Data rejestracji: 02.02.2003
![]() |
Cytat:
a może chcial aby bartosz dał adres a potem wkraczają panowie z bsa i sprawdzają nielegalny soft? ![]()
|
|
|
|
#14 |
|
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
Spoko, zrozumialem... ale koles moim zdaniem naiwny... watpie zeby koli (koli musi byc inteligetny skoro napisal taki super program!) sie nabral
![]() pozdro
|
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Team Member
CDRinfo VIP